November 7, 2025Nov 7 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:biće ovo dobrozapamtite ovaj post23 minutes ago, Midžeta said:Ne očajavajte, bice bolje, doći ce dan, bice sunshine and rainbows ovde
November 7, 2025Nov 7 37 minutes ago, smooth.Op said:Kad je Sterling ukrao živu i dao trojku reko to je to... Kad ono, međutim.Igrači fizički nisu na neophodnom nivou. Šejk, Vašington... Sterlingu svaka čast. Baš se iscimao večeras. Pogodio ga izgleda onaj Željkov komentar posle Dubaija.Slab je sterling bio bas. I od bonge nema vajde u napadu, masi zicere, pokusava neke driblinge lude, imao je dosta vise otvorenih suteva za tri prosle sezone
November 7, 2025Nov 7 Nick the Brick je i ovakav s 40 godina zaboravio vise kosarke nego sto ce svi ostali vasi bekovi saznati ikadaBicete zajebani na prolece ako svi budu zdravi
November 7, 2025Nov 7 2 minutes ago, ZokiAsov said:Slab je sterling bio bas. I od bonge nema vajde u napadu, masi zicere, pokusava neke driblinge lude, imao je dosta vise otvorenih suteva za tri prosle sezoneJbg, skupljale su se odbrane oko Karlika, bilo je prostora za otvorene šuteve ili prodore Bonge i Sterlinga. Moraće se iskristalisati novi sistemi i hijerarhija u napadu a imamo tri nova igrača, treba vremena i strpljenja za to. Slažem se da ćemo izgledati bolje ali vreme curi, nadam se da ćemo se dočepati plejina.Olimpijakos odigrao lošu utakmicu, bilo im dovoljno par minuta da stisnu odbranu i da se raspadnemo. Bacanja 31 prema 5, opet standardna stvar sa njima.Mene je Tajrik oduševio svojom koncentracijom, ima on svojih prekida na momente ali su retki i podnošljivi, uz to je i kliknuo sa Brunom. Aj barem da bude da smo sanirali centarsku poziciju.
November 8, 2025Nov 8 Prvi put u istoriji Partizana jedna utakmica je odigrana bez sekunda za srpske igrače.Jako sam daleko od navijanja za domaću osnovu (ni u Zvezdi), ali ni ovo mi se ne sviđa baš ni malo...Toliko mi se ne sviđa da čak ne mogu ni da se sprdam s tim.Mislim (možda grešim) da se to već desilo kod Zvezde u fudbalu, ali ovo je ipak (makar do sada je bila) zemlja košarke. Baš ružan osećaj...
November 8, 2025Nov 8 7 hours ago, Cash said:Izgubičemo od Francuza naredne sedmice i to 2x.Možda samo zadnju četbrtinuAli ćemo se super šibati prve tri
November 8, 2025Nov 8 Now, clubs with a bigger roster and more players find it easier. If you count, some teams have almost 20 players, but I’m not complaining, I’m happy with my team, I’ll keep believing in them, it’s a tough period.”Od starta tvrdim da je najveći problem što je roster Partizana sačinjen od 8 igrača
November 8, 2025Nov 8 Ne da se usranom do potoka i to je to. Nismo uopšte bili loši ali ti crni minuti nam majku jebu. Evo peta godina... I da li ćemo posle Željkovog tajma ikada uspeti da ne izgubimo loptu? Smislen napad je nuklearna fizika, daj ovo prvo da odradimo nekako.
November 8, 2025Nov 8 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Od starta tvrdim da je najveći problem što je roster Partizana sačinjen od 8 igračaNe znam jel tvrdoglav, ali bas se vidi da nema smisla kad na ionako skracenu rotaciju zbog povreda on igra utakmicu sa 7 igraca koji normalno da lipsu i grijese kad ih stigne umor. Godinama vi prizivate pojacanja, ali imam utisak da je i ovoliki roster previse Obradovicu jer ce on svaki mec igrati sa 7-8 igraca. A sezona sve duza i duza.Imate i vi Jagoe i Plavsice na klupi da odmore nosioce par napada... koliko god to bili frustrirajuci minuti znacice kasnije... Edited November 8, 2025Nov 8 by MiddleClass