November 10, 2025Nov 10 ne slazem se da parker ima veci plafon od monekea ali je vaznije od tog mog neslaganja, to sto su oni toliko razliciti igraci, da ja ne mogu da zamislim kako je bila dilema izmedju njih dvojice, posto bi onda i koncept igre bio totalno drugaciji a delom i roster.
November 10, 2025Nov 10 8 minutes ago, Ted said:u prevodu, čekamo savršenu oluju. neki period između sezona kada će sve da nam se poklopi i da se Željkov univerzum popuni kompatibilnim zverima, pa da u brišućem letu pređemo igricuza ovu sezonu, na osnovu viđenog, nisam optimista. liga je teža nego prošle sezone, mi pokazujemo iste ili slične igre. ako proše sezone nije bilo dovoljno, tek ove nećenaravno, ima tu faktora raznih koji nisu predvidivi i koji mogu da okrenu stvar. može da se desi da se u nekom trenutku uštimujemo, da naletimo na pet, šest protivnika koji su u nekim problemima sa formom i povredama, pa da se podignemo iznad 10. mesta. u svakom sluaju biće čupavoNemoj te povređene timove, sa njima gore igramo nego ovi što su full zdravi.2 minutes ago, uini said:ne slazem se da parker ima veci plafon od monekea ali je vaznije od tog mog neslaganja, to sto su oni toliko razliciti igraci, da ja ne mogu da zamislim kako je bila dilema izmedju njih dvojice, posto bi onda i koncept igre bio totalno drugaciji a delom i roster.Sa više strana se čulo da je bila ta dilema i bidding war. Čak je i Čima u prvobitno odbio Zvezdu jer se nadao izdašnijoj ponudi. A kada je potpisan Parker bilo mu je jasno da je ta priča gotova. I on sam je na početku davao neke izjave u stilu "Hteli ste Parkera, sad ćemo da vidimo ko je bolji" Edited November 10, 2025Nov 10 by *edited by mod
November 10, 2025Nov 10 @*edited by mod , prihvatam da je to cca istina, samo mi je onda fiju-viju, jer kao, jurim najboljeg dostupnog igrača na PF, pa ću da složim roster po tome a već imam potpisan roster za sezonu većinski.ne znam, jednostavno mi parker ima više smisla na ovaj aktuelni koncept, iako igra loše trenutno.
November 10, 2025Nov 10 17 hours ago, *edited by mod said:Ma kakvi, tu i tamo neka pobeda, neki niz kada se vrati Karlik i da se dokopamo plej-ofa preko plejina.Posle lagano regulišemo Litvance ili komšije pa da vidimo šta ćemo za taj F4Nije da sam nesto posebno optimistican za ovu sezonu ali ako se dobro secam, i one sezone kada smo bili nadomak F4, poceli smo jako slabo i bilo je 2:8 ili slicno. Tako da, sve je moguce.
November 10, 2025Nov 10 2-8 smo imali prošle sezone. U sezoni kad smo igrali seriju sa Realom, bili smo na 4-9 posle 13 kola, a onda imali 16-5 do kraja regularnog dela sezone.
November 10, 2025Nov 10 naravno, još smo u fazi kad su svi relativno blizu i sa tri, četiri pobede ili poraza možeš da se popneš ili zglajzaš dobranočini se da će Asvel uzeti fenjer, a oni su i na izlasku iz lige. ovo ostalo je mider, mogli bi da budemo i 9. i 19. bez problema. najbliže pameti je da bilo kakave projekcije posle 9 kola nisu moguće. na prva tri mesta su tri kluba koja vrlo verovatno neće zauzimate te pozicije na kraju. Efes i Fener klecaju, a vrlo je moguće i za očekivati da krenu gore. Efes je i prošle sezone bagovao, pa su onda krenuli jako u nekom trenutkuajd da kažemo da je 50% neki rezultat sa kojim možeš u plejin ili da budeš konkurentan. što znači da veliko odstupanje od ovog procenta, na niže, nije dobar signal Edited November 10, 2025Nov 10 by Ted
November 10, 2025Nov 10 Ima još puno da se igra, mogući su preokreti, ali ekipa ima nekoliko jasnih problema1. Povreda Karlika. Kalates kakav god da je već pomaže da izgledamo malo smislenije, ali do povratka Karlika bićemo značajno hendikepirani na najvažnijoj poziciji, a pitanje je kako će on izgledati kad se vrati i koliko ćemo do tad da budemo rezultatski u minusu.2. Džabari Parker. Već na ove dve utakmice bez njega smo izgledali bolje. On sa igrom kao do sada ne da ne doprinosi, već pravi razliku za protivnika. Ako stvarno želi da ide, ja bih mu izašao u susret.3. Nekoliko igrača ima mizernu ulogu i igramo sa skraćenom rotacijom, nisam optimista da to može doneti rezultat na duže staze.
November 10, 2025Nov 10 On 8. 11. 2025. at 22:31, kud u maglu Simoviću said:jbt sns lipspa bolje informer da si zakačioEvo i Edin u poslednjem Udvajanju priča o tome, deluje da ima i dima i vatre
November 10, 2025Nov 10 9 minutes ago, Djolle said:2. Džabari Parker. Već na ove dve utakmice bez njega smo izgledali bolje. On sa igrom kao do sada ne da ne doprinosi, već pravi razliku za protivnika. Ako stvarno želi da ide, ja bih mu izašao u susret.ne verujem da je isključivo do kalatesa, biće da je i total kolektiv prosto ušao u štos sa napadačkim stavkama koje traži željko, tek, ono što sam video protiv olyja mi je ubedljivo najbolje napadačko izdanje koje sam gledao od partizana ove sezone. pri čemu nije stvar nekog ludog šuta, već je sve imalo smisla.u tom kontekstu verujem da bi jabari odvalio.
November 10, 2025Nov 10 Ima dosta do Kalatesa. Nebo i zemlja su napadi sa njim i bez njega sa Washingtonom kao primarnim kreatorom. Meni je poprilično iznenađenje da se ovako daje matori, čak ga i povuče hajp pa pripali kao tinejdžer poneku za svoju dušu. Mada je uvek bio profi, sad je prvi put u situaciji da drži vodu u klubu koji ga je doveo na sred sezone.
November 10, 2025Nov 10 29 minutes ago, kralj said:Ima dosta do Kalatesa. Nebo i zemlja su napadi sa njim i bez njega sa Washingtonom kao primarnim kreatorom.meni je nebo-zemlja ova tekma protiv olyja i random dobra tekma kada je karlik igrao.zato i kazem da je verovatnije da je uz kalatesa i ekipa prosto usvojila neke zahteve, proslo je malo vise od mesec dana kako je krenula sezona
November 10, 2025Nov 10 1 hour ago, garmonbozia said:Evo i Edin u poslednjem Udvajanju priča o tome, deluje da ima i dima i vatreSto mrzim kada novinari uzmu da nagadjaju kakvi su odnosi unutar nekog kluba. To nije njihov posao, koga boli kurac kako tebi nesto deluje..
November 10, 2025Nov 10 Mislim da Edin ne nagađa već da samo priča tako kako njemu deluje da ne bi bilo preneto kao da je on insajder.
November 10, 2025Nov 10 Nije sija nego vrat. To nije njegov posao da komentarise. Moze da komentarise kako neka ekipa igra, kakav ucinak imaju igraci i sl, ne i da nagadja saopstava kako njemu deluje sta je problem u odnosu Jabari i Zeljko..