Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne znam, moglo je oštrije, tipa da “ne možemo da garantujemo bezbednost ukoliko…”

nema ništa od kukanja, mož samo da bude još gore. plus što niko ne voli one koji stalno kukaju i nariču

pravo partizansko saopštenje bi bilo da tražimo još gore suđenje i da obećamo da ćemo ih sve potrsiti i tako.....i onda to i uradimo.....ili umremo pokušavajući

al treba odgovarajući igrački kadar i pristup za to......i malo komunikacije sa sudijama DV stilom.....narodski pristup, a ne gospodski

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

ako ovo saopštenje pročitaju u bordu sudija nećemo morati da trošimo čelendž u drugom minutu za aut na polovini koji se desio na dva metra od sudije

Ovo saopstenje sluzi iskljucivo za domacu javnost, Ostoja kopira Nebojsu. Zabole EL da li neki klub koji igra kao gost misli da sudije nisu fer..

Pravo im je suknuo ostoja, dosta vise lopovluka

Na ovom malom uzorku, i dalje mislim da nam je suđenje neki tipa peti problem. Mada možda su ih samo zasenili oni nestvarni ziceri.

Npr suđenje na Panteru u njegovoj zadnjoj sezoni kod nas mi je miljama gore nego u ovoj sezoni.

• Author

Ubi Ostoju ko granom

10 hours ago, *edited by mod said:

Na ovom malom uzorku, i dalje mislim da nam je suđenje neki tipa peti problem. Mada možda su ih samo zasenili oni nestvarni ziceri.

Npr suđenje na Panteru u njegovoj zadnjoj sezoni kod nas mi je miljama gore nego u ovoj sezoni.

svakako da nam suđenje nije top problem, al bi se drugačije disalo da smo tukli barsu ovde(faul parkera, aut pantera i sve drugo što se desilo u poslednjim minutima). o utakmici u pireju odličan komentar je imao edin u udvajanju

od 31:20

31:5 odnos bacanja, koje edin valjda 5x pominje, nije nikakav argument. secam se kako sam podrzavao partizanovce u vreme tozla doba vujosevica, kada smireno objasnjavaju zasto se desava ta razlika, zvezdasima razularenim osecajem nepravde.

neko je kacio desavanja pri kraju tekme ovde na topiku i to mi je izgledalo kao prilican propust ili kradja.

za bacanja se bas blamirao edin, ne znam sta mu to treba.

Edited by uini

Pa i on navija za Partizan šta mu teško.

Platinum+

17628664651642010075225787718603.jpg

smešno je i zato što željko nekako podseća na al paćina

2 minutes ago, uini said:

smešno je i zato što željko nekako podseća na al paćina

Sej helou tu maj litl frend

Sej helou tu disis džouk bre!