November 3, 2025Nov 3 Ali pazi, on je potpisao u avgustu(čini mi se), dakle do sad je primio preko 300 soma i kreće se po terenu kao veteran Torlaka. Sportski sektor jebo nam je kevu.
November 3, 2025Nov 3 Treba imati u vidu da je on došao sa reputacijom i da nije baš random igrač koji je eto dobio brdo para. Naravno da ih ne opravdava, bar ne za sada, ali nije njegovo dovođenje nekakva neracionalna odluka. E sad sto ne isporučuje gotovo ništa i ima 0 energije to je već druga stvar Edited November 3, 2025Nov 3 by *edited by mod
November 3, 2025Nov 3 U Sportskom društvu došlo do zamene dopisa - iz Arene preusmerili na stadion Šifra - izgubio svlačionicu
November 3, 2025Nov 3 54 minutes ago, Midžeta said:HmmmmBice bolje, ali ne pitajte me kad, ali doći ce danBice bolje al ne namaAjde da se nekako okupimo drknemo pirejske cigane i monako i da se pali masina
November 3, 2025Nov 3 43 minutes ago, ZokiAsov said:Bice bolje al ne namaAjde da se nekako okupimo drknemo pirejske cigane i monako i da se pali masinalagano ih rešavamokako kaže jedan filosof iz jerkovića, plitak potok
November 3, 2025Nov 3 Džabari i nije bio neki rizik već nekadšnji drugi pik drafta sa dve evroligaške sezone u Barsi. Prošle sezone je igrao 27 minuta u proseku u Evroligi, 14 poena, blizu 40% 3p i 55% 2p. Znači nema tajni, nije igrač koji dolazi direktno posle višegodišnje propasti u NBA pa da se kaže da se nisu dobro raspitali šta je sa njim, kao što bi moglo da se kaže za Grejema iz Zvezde ako bude loš.Nešto mu nije leglo, Beograd, saigrači, gospodin Obradović, možda je odlučio da neće posle ove sezone više ozbiljno da igra…ko zna šta je. bukvalno je preko leta od veoma ozbiljnog igrača postao rupa. Edited November 3, 2025Nov 3 by Heaviside
November 4, 2025Nov 4 Naravno da će mangulica dići formu i proigrati uz minutažu koju nemilice troši. Ali - u petak ćemo već biti na 3-6. Neko će nam ostati dužan odgovor kako on koji je prošao pripreme i tu je već više od dva meseca izgleda toliko lošije od Bruna i Cigle koji su tu tek dve utakmice?
November 4, 2025Nov 4 U poslednje vreme, pracenje KK Partizana mi izaziva iste emocije kao i pracenje vesti iz Srbije - sve je mucno i depresivno (uz poneki retki blesak svetlosti) Mada je to mozda zbog svega sto se desava pa mi je i kosarka u drugom planu...