Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Neki SD bi leteli već posle Kaminskog i Kabokla, a kamoli da imaš luksuz još za BDejvisa i Parkera.

Željko isto, kontinuitet trenera (i to kakvog!) blabla, a tim sve gore igra iz sezone u sezonu.

EFmK8H0.jpg

• Replies 12.1k
  • Views 620.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

24 minutes ago, Milošica said:

Uostalom, svi glume neku racionalnost, ali zar nije saamo navijanje za klub iracionalna stvar, isto kao što je i vezivanje za ljude koji su ga obeležili.

naravno da je iracionalna. da je racionalna verovatno bi većina nas, u nekom trenutku, zaključila da ipak ima pametnija posla i prestala da prati klub. a izazovnih trenutaka i perioda, u tom smislu, bilo je na pretek. jedini perod kada mi nije padalo na pamet da se manem svega bio je period kad smo bili najgori, odnosno u najvećoj krizi. verovatno neki podsvesni strah da sve ne propadne, nestane itsl. sećam se kako sam se radovao kao malo dete kad smo, sa Mutom Nikolićem valjda, dobili neke Špance u gostima. dal beše Bilbao. ne sećam se ni koje takmičenje je bilo, neko Fiba verovatno, možda i EK. posle su nas u Beogradu dobili ubedljivo valljda

nisam baš stručan da izričem ocene dal i u čemu Željko greši i dal je samo on u pitanju (ili ceo stručni štab i sportski direktor), ali da nešto nije kako treba to je evidentno. i to ne samo ove sezone, već u kontinuitetu. ovako sa strane, deluje da klub napreduje u svakom smislu, organizaciono, marketinški, finansijski, statusno (trogodišnji ugovor), u svakom smislu osim u onme što je navijačima najbitnije, a to je igra na terenu, skauting, pristup igri. previše puta se ekipa raspada, ne može da se posloži mesecima ili cele sezone, ide od očaja do privremenog sjaja, pa natrag, nekakok sve deluje van kontrole

mi smo negde stekli naviku da to bude borba, da pršti, da budemo zajebani i da moraš da se odereš da nas dobiješ, naročito kući, da svega može da fali ali nikako motiva, da Novica grize sa uništenim kolenom. zato je većini ovakav klaj-klaj, bole nas paja, laganica pristup neprihvaljiv. dođe kao nekakvo svetogrđe. jebena stvar je skauting za klub kao što je kkp, zato što moraš da nađeš igrače koji bi prihvatili takva interna pravila (takav je bio Lesor, rekao bih i Ledej, Bonga, Panter samo donekle). ako ne sve, a onda većinu. nama je veće pojačanje igrač skromnijeg kvaliteta ali koji će da izgine, nego nekakva zvezda i teško ime, koje će da bira kad će da se pojavi i dal će uopšte

jasno, teško je sklopiti takav roster, a ono što je za najveću brigu jeste to što, posmatrano sa strane, deluje da Željko naprosto nema kontrolu nad ekipom. a negativnom utisku dodaje i taj njegov manir da voli da kuka na kzš i nesporedno ili posredno okrivljuje igrače. pri čemu ja uopšte ne govorim dal je on u pravu ili nije, verovatno i jeste, ali ostavlja bljutav utisak. naprosto, nije njihov posao da kukaju nego da reše poroblem, a ako ne mogu, zna se

Žoc je izgubio mojo i jedino ga Rada Nikolić SK vraća u kolosek potcenjivačkim doskočicama

ako te dobro čitam tede, poenta ovog pisanija je da želimir nema punu kontrolu nad timom

1 hour ago, Ted said:

"junik kejs"......sui generis.....kkp je Kosovo......odnosno srce Srbije

ovo može da se posmatra sa dobre i loše strane

dobra strana.....kkp je srce i duša, bez njega se ne može, njega ne damo ni po koju cenu

loša strana......ima da rešavamo problem 100 godina i verovatno ga nećemo rešiti

kao i u svemu, stvar je u uglu gledanja

neće trajati 100 godina. rešiće se tako što će u jednom trenutku, bližem od 100 godina razmaka, ponestati miliona za KKP čime će ta specijalna veza između kluba i gospodina O. biti prekinuta, kao što je sasvim slučajno u trenutku drastičnog smanjenja budžeta Panate usled ekonomske krize u Grčkoj prekinuta takođe specijana veza između tog kluba i mister O.

Otkaz ili ostavka dok para ima nisu opcije.

Ostojin capo nikada neće dozvoliti svom podređenom da svom podređenom Želimiru O. uruči otkaz. Znamo svi zašto.

Ostojin uposlenik Želimir O. nikada neće sam dati otkaz jer igrači, novinari, čović, sudije, sreća, povrede čarter letovi….ma kome je do košarke.

Edited by Heaviside

Dobro je što neće trajati 100 godina. Već sam se uplašio da neću dočekati...

48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ako te dobro čitam tede, poenta ovog pisanija je da želimir nema punu kontrolu nad timom

tako je. što svakako podriva njegov autoritet, odnosno negde ukazuje da ne može da ga uspostavi. a to još više dolazi do izražaja usled nekontrolisanih izliva obožavanja i veličanja od strane velike grupe navijača, pa imaš efekat da su te dve slike, koju stvaraju navijači i na koju ukazuje realnost, u tolikom raskoraku da to postaje neprijatno

ja se slažem da je Željko, objektivno i po osvojenim trofejima, najbolji evropski trener. ali prekomerno isticanje i forsiranje te činjenice, koju btw. niko i ne spori, sada je lišeno svakog smisla, ne doprinosi ničemu, a vrlo verovatno je i kontraproduktivno i odraz je objektivne nemoći

najprostije rečeno, najbolje bi bilo manuti se mitomanije, grandomanije, idolopoklonstva i sećanja na junačku prošlost, te prionuti na krvavi rad. to je negde i jedini način da nam budućnost bude slavna kao i prošlost na koju se, s razlogom, pozivamo i kojom se ponosimo

Edited by Ted

6 minutes ago, Ted said:

tako je. što svakako podriva njegov autoritet, odnosno negde ukazuje da ne može da ga uspostavi. a to još više dolazi do izražaja usled nekontrolisanih izliva obožavanja i veličanja od strane velike grupe navijača, pa imaš efekat da su te dve slike, koju stvaraju navijači i na koju ukazuje realnost, u tolikom raskoraku da to postaje neprijatno

ja se slažem da je Željko, objektivno i po osvojenim trofejima, najbolji evropski trener. ali prekomerno isticanje i forsiranje te činjenice, koju btw. niko i ne spori, sada je lišeno svakog smisla, ne doprinosi ničemu, a vrlo verovatno je i kontraproduktivno i odraz je objektivne nemoći

najprostije rečeno, najbolje bi bilo manuti se mitomanije, grandomanije, idolopoklonstva i sećanja na junačku prošlost, te prionuti na krvavi rad. to je negde i jedini način da nam budućnost bude slavna kao i prošlost na koju se, s razlogom, pozivamo i kojom se ponosimo

jbg bili smo u situaciji take it or leave it, i naravno uzeli smo, bili bi idioti da nismo

ta mitomanija ide u paketu uvek sa nekim ko je toliko uspešan pogotovu ovde na balkanu. a i imam oči i vidim kako ga doživljavaju u celoj evropi, od pireja do kaunasa(sa izuzetkom u železniku). da ne spominjem split, zagreb, zadar...

sad fast rewind na period pre njega, gde smo bili, šta smo radili (uz epizodu sa trinkijem koja je realno kratko trajala i koju ja posmatram više kao eksces, a ne neki trend). misliš da bi dobili wild card sa trinkijem, ne bi, nema teorije bili bi evrokup tim

nama ostaje da prihvatimo ceo paket koji ide sa želimirom koji nije mali

ko neće ili mu ne odgovara takav aranžman uvek može da ide da gleda efempe što kaže džile

strpi se dok uzme i tu desetu, jebala ga ona

posle ćeš da uživaš u čarima basketa gagija nikolića ili nekog drugog mutinog učenika

pa, radi on krvinčki, u to nema sumnje, samo ga ne ide kao nekada. mitomanijom se bave isključivo navijači, a ne sportski sektor i tu mitomaniju rukovodstvo KKP uzima u obzir, kao što i rukovodstvo KKCZ mitomaniju svojih navijača uzima u obzir jer se radi o državnim populističkim projektima.

može se reći da i obradovićevi najveći kritičari iz redova navijača partizana zapravo pate od iste te boljke jer rezultati uopšte i nisu toliko loši ako se ne gledaju kroz prizmu želimirovog minulog rada. budžet jeste nenormalno visok za standarde na koje smo navikli u srpskoj košarci, ali Evroliga je bolesno skupo takmičenje i budžet od cirka 20 miliona za prvi tim te stavlja negde u sredinu što i jesu pozicije na kojima je partizan završavao. bilo je podbačaja, ali bilo je i volšebno ispadanje u petoj utakmici četvrtfinala. to su sasvim ok rezultati ako se imaju realna očekivanja tj. ako se ne očekuje da će isus sa klupe da svake godine vodi roster od 20 miliona na fajnal for. neki vrhunski trener u svom prajmu bi verovatno izvukao više, ali takvih je 5-6 i nedostupni su partizanu. tek ako i ove sezone završite ispod desetog mesta bi moglo da se priča o tome da je ozbiljno omanuo.

Edited by Heaviside

Išlo ga, pa uzeo 9 titula vlade

41 minutes ago, Heaviside said:

pa, radi on krvinčki, u to nema sumnje, samo ga ne ide kao nekada. mitomanijom se bave isključivo navijači, a ne sportski sektor i tu mitomaniju rukovodstvo KKP uzima u obzir, kao što i rukovodstvo KKCZ mitomaniju svojih navijača uzima u obzir jer se radi o državnim populističkim projektima.

može se reći da i obradovićevi najveći kritičari iz redova navijača partizana zapravo pate od iste te boljke jer rezultati uopšte i nisu toliko loši ako se ne gledaju kroz prizmu želimirovog minulog rada. budžet jeste nenormalno visok za standarde na koje smo navikli u srpskoj košarci, ali Evroliga je bolesno skupo takmičenje i budžet od cirka 20 miliona za prvi tim te stavlja negde u sredinu što i jesu pozicije na kojima je partizan završavao. bilo je podbačaja, ali bilo je i volšebno ispadanje u petoj utakmici četvrtfinala. to su sasvim ok rezultati ako se imaju realna očekivanja tj. ako se ne očekuje da će isus sa klupe da svake godine vodi roster od 20 miliona na fajnal for. neki vrhunski trener u svom prajmu bi verovatno izvukao više, ali takvih je 5-6 i nedostupni su partizanu. tek ako i ove sezone završite ispod desetog mesta bi moglo da se priča o tome da je ozbiljno omanuo.

+1

i na to ako se doda početna pozicija sa koje je krenuo u ovom, drugom mandatu, dolazimo do realne ocene o kojoj je i on govorio po završetku sezona(različitih sezona)

fail je bila druga sezona iz čega je proizašao kompletni rebuild tima što je bilo i očekivano

do rade smo bili očajni(mada smo imali ozbiljno malerozne završnice), a posle radinog pitanja smo zaigrali zaista top basket ali nismo imali goriva u rezervoaru da isteramo sezonu do kraja na mestu koje bi nam osiguralo razigravanje

o ovoj ćemo da pričamo kad se završi, ofc

15 minutes ago, Uskebasi said:

Išlo ga, pa uzeo 9 titula vlade

ja to nisam shvatio kao da mu se osporava znanje i sve sto ide uz takav cv.

s' druge strane, košarka je igra ritma & dobrih vibracija, kada te ide, kada si u zoni, winning streak, kako god.

kada ne ide, onda se uvuče i sumnja tamo gde si bio samouveren, greši se ili razmišlja milisekund duže nego što bi u tom pobedničkom mentalitetu, gde možda ne bi ni razmišljao, već instinktivno uradio nešto, što ti donosi uspeh.

željko je i dalje majstor ali je ipak i čovek a ne mašina, pa utiču takve stvari i na njega, pogotovo u kontekstu kluba koji je alfa & omega njegove blistave karijere.

22 minutes ago, uini said:

pogotovo u kontekstu kluba koji je alfa & omega njegove blistave karijere.

može pojašnjenje, pa da pljusnem 👍🏻

beži mi kontekst

• Author

Želimiru teže pada kada mu ne ide po planu/zamisli u Partizanu, za koji navija i koji oseca kao svoj nego u Feneru, PAO-u ili da sad radi na nekom trećem mestu

Kakav sam uini whisperer

ipak bih sačekao autora

lolol