November 6, 2025Nov 6 mislim da će parker značajno bolje izgledati u napadu kada se kompletirate (osim karlika) i razigrate. jednostavno, previše je tanko to bilo napadački, da bi on mogao sad sam da nosi ekipu, nema čoek kolena za to.u odbrani je valjda i pre potpisa bilo jasno da nema puno prostora za nešto pozitivno.
November 6, 2025Nov 6 Neki SD bi leteli već posle Kaminskog i Kabokla, a kamoli da imaš luksuz još za BDejvisa i Parkera.Željko isto, kontinuitet trenera (i to kakvog!) blabla, a tim sve gore igra iz sezone u sezonu.
November 6, 2025Nov 6 kako kaže draškovicu vuče “junik kejs” je odnos želimira obradovića i kk partizan. prosto je neuporedivo sa bilo kojim klubom koji igra kontinuirano elbig head z je priča za sebe, al i tu treba uzeti u obzir njego odnos i relaciju za ž.o. koja je mnogo dublja od saradnje u partizanuja nešto ne verujem da je zs samoinicijativno doveo i kaminskog i kabokla njih dvojica su bili iznuđeni potezi zbog oDuStAjaNJa mirotića. brendon rambo dejvis po prikazanom ne može sa njima u koš, a nadam se iskreno da neće moći ni brt džabarial to ćemo znati kad se završe sezone
November 6, 2025Nov 6 "junik kejs"......sui generis.....kkp je Kosovo......odnosno srce Srbijeovo može da se posmatra sa dobre i loše stranedobra strana.....kkp je srce i duša, bez njega se ne može, njega ne damo ni po koju cenuloša strana......ima da rešavamo problem 100 godina i verovatno ga nećemo rešitikao i u svemu, stvar je u uglu gledanja
November 6, 2025Nov 6 ne možeš ni da prepostaviš koliko se meni u životu jebe za kosovo*, ni da prepostavišza zemlju tj teritorijuo partizanu kao srcu već može da se diskutujenema predaje!dogodine na finale four-u!!čekam tebe da ostvarim jedan davni san!!!često se ovde pominje teza(ciganska doduše) kako je želimir veći od partizana, znaju oni da nije al serendaju jel ne bi mogli da prežive da on dočeka decimo u partizanu, što se videlo u madridskoj seriji i na pauzi sezone koja je usledilaako ni ovi mučenici ne odgovaraju, ništa, menjamo sve opet, neće biti prvi put
November 6, 2025Nov 6 Uostalom, svi glume neku racionalnost, ali zar nije saamo navijanje za klub iracionalna stvar, isto kao što je i vezivanje za ljude koji su ga obeležili.Pa i u RL postoji toliko stvari koje radimo na svoju štetu i opet bismo ih ponovili da nas neko pita, jer život nije 2+2.Na stranu što je pitanje koliko je ovo podržavanje Željka iracionalno u trenutnoj situaciji. Jedino ako neko misli da je Ostoja veliki reformator - onda ok.Jednu stvar bi ipak trebalo reći i ne smeju se zatvarati oči nad nečim što je evidentno, a to je da Želimir beleži rezultate ispod svog renomea i greši više nego pre. Edited November 6, 2025Nov 6 by Milošica
November 6, 2025Nov 6 sutra vam se javljam iz dvorane mira i prijateljstva. kljako može polufinale i bez mene da pobedi
November 6, 2025Nov 6 7 minutes ago, Ros said:sutra vam se javljam iz dvorane mira i prijateljstva. kljako može polufinale i bez mene da pobedipotrebniji si njemu nego nama