November 2, 2025Nov 2 42 minutes ago, smooth.Op said:Troluje Žoca? :)A Kalates u fazonu "brate, da li si realan?".
November 2, 2025Nov 2 basketballsphere.comOhrabrujuća vest za Partizan: Letošnja pojačanja na letu...Partizan će u ponedeljak od 17 časova gostovati ekipi Dubaija i pokušati popraviti utisak ostavljen na utakmici istih rivala u Evroligi.Putuje i Šejk Milton za Dubai. Idu svi osim Karlika, naravno.
November 3, 2025Nov 3 Što se mene tiče, dok Žoc ili neko iz ekipe ne izađe sa istim nedvosmislenim stavom, zabole me teška kurčina kako će da igraju u Dubaiju, Pireju i na svim drugim mestima. Dosta je bilo.
November 3, 2025Nov 3 3 minutes ago, theanswer said:Što se mene tiče, dok Žoc ili neko iz ekipe ne izađe sa istim nedvosmislenim stavom, zabole me teška kurčina kako će da igraju u Dubaiju, Pireju i na svim drugim mestima. Dosta je bilo.Zar Žoc nije izašao sa nedvosmislenim stavom?
November 3, 2025Nov 3 2 minutes ago, Djolle said:Zar Žoc nije izašao sa nedvosmislenim stavom?Nije. Izašao je sa sličnim stavom i opštim mestima kao i Novak.
November 3, 2025Nov 3 Oni imaju svoje ideale, bore se za njih i želim im na tom putu istraju. Da dođe do onoga kako bi oni želeli da bude sutra i da se svi osećaju prijatno. S moje strane apsolutna podrška svim mladim ljudima koji ispred sebe imaju te uzvišene ciljeve.prilično jasno
November 3, 2025Nov 3 ne treba, hvalaelučiću nije nikada hAkOvAn profil, niti je bio na potpisnik liste za vučića…lepo je što se branko sad setio, al bar ih na ovom topiku ne treba stavljati u isti koš Edited November 3, 2025Nov 3 by kud u maglu Simoviću