November 6, 2025Nov 6 Nece, jer je lose u vise smerova..i kratkorocno i na dugi rok. Valjda ce znati kako da ga sokira i pokrene
November 6, 2025Nov 6 Ogroman je gubitak neigranje Vanje. Ne bi valjalo da problem sa ledjima postane hronican..
November 6, 2025Nov 6 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel to njega mučilo i prošle godine?Ahilova tetiva je bila prošle godine.
November 6, 2025Nov 6 Brate kolko me nervira zelimir, ponekad pozelim stvarno da se penzionise, al kad vidim da cigani pisu o njemu na svojoj temi posle 7 pobede u EL za redom, ipak nek ostane sto duze, ako nista samo njima da dize pritisak
November 6, 2025Nov 6 43 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ogroman je gubitak neigranje Vanje. upravo...jedan manje u roticiji čuvara na Dorsiju koji im je vrlo dobroj formi,pokriće deo minuta Lakić, ali će trpeti napad
November 6, 2025Nov 6 Vanja je bio užasan u Dubaiju. Njegov govor tela, a i Željkov mi ukazuje da nešto između njih nije ok. Ne isključujem povredu naravno, ali pri njegovom poslednjem izlasku iz igre se nisu ni pogledali.
November 6, 2025Nov 6 17 minutes ago, smooth.Op said:Vanja je bio užasan u Dubaiju. Njegov govor tela, a i Željkov mi ukazuje da nešto između njih nije ok. Ne isključujem povredu naravno, ali pri njegovom poslednjem izlasku iz igre se nisu ni pogledali.poslednje tri utakmice u par navrata sam pomislio da marinkovic glavo nije na parketutrudi se, ali glava nije tune iskljucujem da desavanja u zemlji i u hali na utakmici sa parizom imaju veze sa tim Edited November 6, 2025Nov 6 by cedo
November 6, 2025Nov 6 23 minutes ago, smooth.Op said:Vanja je bio užasan u Dubaiju. Njegov govor tela, a i Željkov mi ukazuje da nešto između njih nije ok. Ne isključujem povredu naravno, ali pri njegovom poslednjem izlasku iz igre se nisu ni pogledali.Što da se gledaju kad sve znaju i jedan i drugi. Vanja zna šta je zajebao, Željko zna šta je Vanja zajebao. Ne bih učitavao ništa u to.
November 6, 2025Nov 6 2 hours ago, ZokiAsov said:Brate kolko me nervira zelimir, ponekad pozelim stvarno da se penzionise, al kad vidim da cigani pisu o njemu na svojoj temi posle 7 pobede u EL za redom, ipak nek ostane sto duze, ako nista samo njima da dize pritisakDva posta ukupno i to kao zajebancija na racun Atamana i ovog cudnog skandiranja navijaca Zvezde Olimpijakosu koje su iz nekog neobjasnjivog razloga pokrenuli "simpatizeri" a ne organizovani pa se primilo.Zeljku iskrene zelje da ostane do kraja karijere u Partizanu jer je bitno da takvo ime i takav um radi u Srbiji a to sto je nama trenutno dignuto nije pritisak i nema veze sa njim. Previse je mator i previse muskarac da bi nam se to dizalo na njega.