November 6, 2025Nov 6 1 hour ago, Heaviside said:pa, radi on krvinčki, u to nema sumnje, samo ga ne ide kao nekada. mitomanijom se bave isključivo navijači, a ne sportski sektor i tu mitomaniju rukovodstvo KKP uzima u obzir, kao što i rukovodstvo KKCZ mitomaniju svojih navijača uzima u obzir jer se radi o državnim populističkim projektima.može se reći da i obradovićevi najveći kritičari iz redova navijača partizana zapravo pate od iste te boljke jer rezultati uopšte i nisu toliko loši ako se ne gledaju kroz prizmu želimirovog minulog rada. budžet jeste nenormalno visok za standarde na koje smo navikli u srpskoj košarci, ali Evroliga je bolesno skupo takmičenje i budžet od cirka 20 miliona za prvi tim te stavlja negde u sredinu što i jesu pozicije na kojima je partizan završavao. bilo je podbačaja, ali bilo je i volšebno ispadanje u petoj utakmici četvrtfinala. to su sasvim ok rezultati ako se imaju realna očekivanja tj. ako se ne očekuje da će isus sa klupe da svake godine vodi roster od 20 miliona na fajnal for. neki vrhunski trener u svom prajmu bi verovatno izvukao više, ali takvih je 5-6 i nedostupni su partizanu. tek ako i ove sezone završite ispod desetog mesta bi moglo da se priča o tome da je ozbiljno omanuo.rezultati u Evropi su objektivni, ako posmatramo sa aspekta koliki je budžet i kakav je plasman na kraju bio. mada se objektivno imalo u vidu da će trener i stručni štab sa renomeom kakav je, uspeti da stvar gurnu malo iznad granice objektivnog. to ne znači da se osvoji EL ili svake godine bude na F4, ali znači da bi razumno bilo očekivati da se ekipa ne raspada svake godine, da svake godine slušamo istu priču u energiji i nedostatku iste, pristupi igri koji je nedozvoljen isl. prošle sezone je od plasmana u top 10 delilo tek nekoliko pobeda, koja su ispuštene kući od objektivno slabijih (Asvel, Virtus, pa i Zvezda na domaćem terenu). malo je postalo i dosadno, pošto ulazimo u neki režim da svaka sezona ima istu dinamiku i razvoj događaja, odnosno osećaj da se vrtiš u mestusedam ili osam poraza od Zvezde u nizu je apsolutna katastrofa i nedopustivo, čak i u okolnostima da je tim slabiji od Zvezdinog. a nije bio slabiji. sama ta činjenica bi, u redovnim okolnostima, bila dovoljna da se odleti, pa taman da ti je ime Gospod a prezime Bog. ja da sam trener Partizana i da mi se to desi, ne bi morao niko ništa da mi kaže, uputio bih izvinjenje navijačima i otišao sam. tako loše nizove nema ni fudbalski klub Partizan, koji je objektivno značajno slabiji od večitog rivala i teško da mu je konkurentan. to ne da nije objektivan rezultat i odnos snaga, nego je težak blamčetiri godine ne može ništa da se uradi u kupu, kad god se zakuvalo, kad je trebalo da se napravi poslednji korak, poslednji napad, bio je fejl. to takođe ne može da ide u kategoriju objektivnog rezultata u skladu sa budžetomtako da, nema ovo veze sa minulim radom. što se mene tiče ja nisam toliko ni pratio minuli rad, poznato mi je na nivou faktografije i broja osnovjenih trofeja. ja pratim kkp i ništa više. kad neko ode iz kkp, on mi je van radara i ne interesuje me puno. kad bih imao više vremena verovatno bih više i pratio, pošto volim da gledam basket, al jbg, imam vremena koliko imam Edited November 6, 2025Nov 6 by Ted
November 6, 2025Nov 6 42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:može pojašnjenje, pa da pljusnem 👍🏻beži mi kontekstpa tu je krenuo trenersku karijeru i to kako, kontam da će je ovde i završiti plus ovo što midžeta kaže
November 7, 2025Nov 7 to bi trebalo da bude dobra vest, u smislu da se oslobodimo njegove plate, koja sigurno nije bila mala
November 7, 2025Nov 7 1 hour ago, Ted said:to bi trebalo da bude dobra vest, u smislu da se oslobodimo njegove plate, koja sigurno nije bila malaKaze ostojin mali da mu placamo 500 k, a makabi 800. 1.3 milijuna smo dali ifcetu. Posao stoljeca
November 7, 2025Nov 7 16 minutes ago, ZokiAsov said:Kaze ostojin mali da mu placamo 500 k, a makabi 800. 1.3 milijuna smo dali ifcetu. Posao stoljecaNe, toliko ste mu jos duzni. Platili ste mu septembar i oktobar pa ce to biti vise od 1.3 bacenih miliona poreskih obveznika 🇷🇸
November 7, 2025Nov 7 2 minutes ago, MiddleClass said:Ne, toliko ste mu jos duzni. Platili ste mu septembar i oktobar pa ce to biti vise od 1.3 bacenih miliona poreskih obveznika 🇷🇸 to će da pokrije agencija za pomorski saobraćaj
November 7, 2025Nov 7 15 minutes ago, MiddleClass said:Ne, toliko ste mu jos duzni. Platili ste mu septembar i oktobar pa ce to biti vise od 1.3 bacenih miliona poreskih obveznika 🇷🇸 Cuj platili
November 7, 2025Nov 7 16 minutes ago, MiddleClass said:Ne, toliko ste mu jos duzni. Platili ste mu septembar i oktobar pa ce to biti vise od 1.3 bacenih miliona poreskih obveznika 🇷🇸 Vise kostaju bolovanja kod vas.
November 7, 2025Nov 7 39 minutes ago, ZokiAsov said:Kaze ostojin mali da mu placamo 500 k, a makabi 800. 1.3 milijuna smo dali ifcetu. Posao stoljecajbg. gde ima tu i prelivabolje da su pozjamili fk-u da reši pitanje odbrane .......pa kad fk uđe u Jevropu i počne da prodaje klince za velike pare, lako bi se to vratilo, a puno bi i preteklo
November 7, 2025Nov 7 11 minutes ago, kronostime said:Vise kostaju bolovanja kod vas. Bukvalno im dvaes igraca pokriva kukAvni budzet rsa. I dva trenera bivseg i sadasnjeg