November 5, 2025Nov 5 Aleksa Avramović je šerovao reel Vladike Grigorija u kojem on u svom stilu veliča studentski pokret, govori o tragediji u NS itd.Korektno.
November 5, 2025Nov 5 10 minutes ago, VoodooDerina said:Čeka se debeli Mislim da on i nema gde da šeruje, jedino ako ga neko ne presretne sa pitanjem.
November 5, 2025Nov 5 Popular Post https://x.com/coachdjordjevic/status/1986160939289522640?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80wnajsjajnija ruža
November 6, 2025Nov 6 neki grčki portal piše kako smo u fazi šilbizacije parkera, ostojin mali na telesportu je oštro demantovao pisanje grkateraj dalje
November 6, 2025Nov 6 šta ti znači teraj dalje.....da teramo još nekoga posle Parkera verujem da je izmišljotina u pitanju. jedino brine oštro demantovanje. u fudbalskoj sekciji npr, kada uprava oštro demantuje nešto, to obično znači da će se to nešto dogoditi vrlo brzo
November 6, 2025Nov 6 do sada se pisanje telesporta uglavnom ispostavljalo kao tačno, bar što se tiče kluba
November 6, 2025Nov 6 Teško da ćemo ga se odreći u situaciji u kojoj se sada nalazimo. Nije kao da imamo širok toster zdravih igrača ili tim koji hoće da ga preuzme + spremnu i dostupnu zamenu.
November 6, 2025Nov 6 poslednji broj nedeljnika vreme se pozabavilo situacijom u kkp u tekstu(neotključanom) “rat oko kk partizan: između režima i navijača”pa ko bude u prilici nek pročitaa može i da fotka i okači
November 6, 2025Nov 6 30 minutes ago, SNARC said:Ovo sto on igra trenutno, mogu i ja..za 3% njegove plate.Verovatno da možeš. Samo što bi u tom slučaju on i dalje primao svoju platu 100% i na to dodali i tvojih 3% + Ifeovih 100% što je ozbiljno opterećenje za svaki klub koji nije Hapoel ili PAO.A ako smo išta naučili od prošle godine to je da će imati Parker prilike da se vadi, jer imao je i Ife onoliko. Mi možemo samo da se nadamo da će kod Parkera biti obrnut slučaj.