October 14, 2025Oct 14 U sezoni 22/23 je Egzum isto kratko nosio čizmu. Tad smo išli na megdan Olimpijakosu u Pirej sa ukupno devet igrača. U sastavu su bili Glas, Vukčević, Madar i Đorđije Jovanović :).
October 14, 2025Oct 14 mislim da se sećam te utakmice, gde smo se dobro držali do poluvremena recimo, pa smo posle pali. možda grešim, sa ovolikim brojem utakmica više nisi siguran šta si i kada gledao jebena distorzija.........ipak, nadam se da možemo da se vratimo sa turneje sa skorom 1-1
October 14, 2025Oct 14 Zajednicko i za Ruse i za Skandinavce je da dodju ovde, potcenjujuci nasu temperaturu..pa najebu. Mika na koncertu na JNA dosao u duksu, a mi se u jaknama posmrzavali kao guzice.Mada,mozda je i grip bio
October 14, 2025Oct 14 1 hour ago, SNARC said:Zajednicko i za Ruse i za Skandinavce je da dodju ovde, potcenjujuci nasu temperaturu..pa najebu. Mika na koncertu na JNA dosao u duksu, a mi se u jaknama posmrzavali kao guzice.Mada,mozda je i grip bio Ja bih stavio natpis ispred ulaza: Zabranjen ulaz za Fince bez jakne
October 14, 2025Oct 14 1 hour ago, SNARC said:Zajednicko i za Ruse i za Skandinavce je da dodju ovde, potcenjujuci nasu temperaturu..pa najebu. Mika na koncertu na JNA dosao u duksu, a mi se u jaknama posmrzavali kao guzice.Mada,mozda je i grip bio ma ti ljudi bre pojma nemaju koje su glavne pretnje po civilizaciju i optanak iste. sedenje na ladan beton i promaja. ok, i plivajući zamajac na dizelašima. sveto trojstvo.......a oni ko mule, nesvesni odakle opasnost preti Edited October 14, 2025Oct 14 by Ted
October 14, 2025Oct 14 7 minutes ago, Ted said:ma ti ljudi bre pojma nemaju koje su glavne pretnje po civilizaciju i optanak iste. sedenje na ladan beton i promaja. ok, i plivajući zamajac na dizelašima. sveto trojstvo.......a oni ko mule, nesvesni odakle opasnost pretiAli u praksi dokazano..ja ni od jedne od tri stvari nisam najebao do sada..ali verujem ljudima kad kazu
October 14, 2025Oct 14 samo sačekaj još malo......pa kad sa upalom testisa i bolom u krstima budeš suzama zalivao stotine evra koje predaješ majastou za plivajući........tad se javi
October 14, 2025Oct 14 U meni rade geni Licana sa krsa i banatskih paora..nema tu labavo, mozemo jedino u ludaru ili na robiju, trece nema. A zamajac zaobilazim..to da :) Nego..dobar je Mika, nako fin decak..malo prenapaljen doduse ali svi sko nekad bili deca.
October 14, 2025Oct 14 3 hours ago, SNARC said:Zajednicko i za Ruse i za Skandinavce je da dodju ovde, potcenjujuci nasu temperaturu..pa najebu. Mika na koncertu na JNA dosao u duksu, a mi se u jaknama posmrzavali kao guzice.Mada,mozda je i grip bio Ma bre imao je kontrolni iz fizike, pa se folirao da izbegne.
October 14, 2025Oct 14 4 hours ago, SNARC said:...Nego..dobar je Mika, nako fin decak..malo prenapaljen doduse ali svi sko nekad bili deca.Uh, meni se jako svideo ovaj deo kod Mike - ne secam se da sam skoro video i kod jednog naseg igraca slican, ma i priblizan drajv, a po cemu smo nekada bili prepoznavani. Pritom je ovaj to potkrepio i vrlo konkretnim stvarima na terenu - protiv Splita posle 5 minuta prisustva na terenu i tri podeljene banane niko od njihovih spoljnih igraca nije ni pomisljao na ulaz ili prilaz nasem kosu. Dodatno, ide na svaki skok i loptu - jeste mozda zelen, ali fizikalije, atleticizam i volja nevidjene kod nas jos od Veselija. Bocnuo i par trojki i apsolutno nije zarezivao Zeljka za dizanje na sut iz svake slobodne pozicije (a bogami i neslobodne) - bukvalno u 15 godina nijednog prospekta tih kvaliteta/godina nismo imali u sastavu, posebno na njegovoj poziciji. (Bogi i Mile su klasa za sebe, naravno.) Da je Dule u prajmu na klupi, siguran sam da bi mali bio the next big thing iz "nase" skole - videcemo dal ce ruza kod Zeljka uvenuti ili procvetati...
October 15, 2025Oct 15 Dobra je slika, sem Dzabarija, nikome se ne vidi cela glava. Od osmoro ljudi bi mogla da se sklopi jedna glava. Spreman sam u Photoshopu napraviti tako nesto