October 13, 2025Oct 13 Niko od Lakica ne trazi da bude nosilac, vec da ne bude igrac manje u napadu cak i protiv ABA fenjerasa. On nije debitant, nije klinac, nije juce dosao u klub. Igrao je prosle sezone dosta ABA utakmica i njegov napadacki ucinak je mizeran. On jednostavno ne napreduje. Nije dovoljno da nabrojis 2-3 utakmice u sezoni gde je kao bio OK. Jedini razlog sto je u ekipi je sto je domaci igrac, sto je borben i dobar za svlacionicu jer se ne buni sto ne igra EL, za koju ionako nema kvalitet.
October 13, 2025Oct 13 Ja bih za izvlačenje zaključka o (ne)napredovanju sačekao makar polusezonu, na većem uzorku utakmica. Ovako samo na osnovu jedne utakmice sa Splitom mi je malo preuranjeno.A prošla sezona je arhivirana, ne bih je uzimao u obzir sada.
October 13, 2025Oct 13 Ja lično sam mahom zadovoljan Lakićevim doprinosom, odbrana skoči za bar 25% svaki put kada on uđe u igru.
October 13, 2025Oct 13 13 minutes ago, Filozof manijak said:Ja bih za izvlačenje zaključka o (ne)napredovanju sačekao makar polusezonu, na većem uzorku utakmica. Ovako samo na osnovu jedne utakmice sa Splitom mi je malo preuranjeno.A prošla sezona je arhivirana, ne bih je uzimao u obzir sada.Nista se nece promeniti, ako on na dve utakmice protiv Krke i Splita ukupno postigne 3 poena za 40 minuta. Na kraju ce opet imati 3-4 poena prosecno i opet ce nekima biti dovoljno sto je igrao dobru odbranu, jer nista vise ni ne ocekuju od njega..
October 13, 2025Oct 13 1 hour ago, Nikodije said:Igrač je doveden kao defanzivni specijalac koji čuva više pozicija i sedi na kraju klupe, a uskoro neće biti ni u 12. I onda mu daš veću šansu protiv Splita i očekuješ da ubaci 15. Nisam siguran da to tako funkcioniše.Lakić je u Partizan došao sa zadarskih 10ppg u istoj toj ABA ligi, nije nerealno očekivanje od njega da ima bar 7/8ppg u boljem sistemu i okružen boljim saigračima.O Pokuu tek ne znam šta više da kažem, on je kao igrao neki NBA, a treba mu KLS da bi mogao da ubaci 10.
October 13, 2025Oct 13 1 minute ago, goofs said:Lakić je u Partizan došao sa zadarskih 10ppg u istoj toj ABA ligi, nije nerealno očekivanje od njega da ima bar 7/8ppg u boljem sistemu i okružen boljim saigračima.O Pokuu tek ne znam šta više da kažem, on je kao igrao neki NBA, a treba mu KLS da bi mogao da ubaci 10.On je u Zadru u prvoj sezoni takođe bio defanzivni specijalac, koji je u Zadar došao kao igrač koji u aba2 nije bio dvocifren. Ali u Zadru je bio deo odličnog sistema koji mu je odgovarao, gde se vremenom nametao i napredovao u hijerarhiji, da bi u drugoj sezoni tamo postao druga-treća opcija u napadu i to je iskoristio. On to ovde ne može da bude. I u petorci sa Mitrom, Nakićem, Murinenom i Pokuševski on je najslabiji napadač i ne bi mogao da se nametne. Edited October 13, 2025Oct 13 by Nikodije
October 13, 2025Oct 13 Pa ne bih se složio, no nebitno, ako je tako onda on nije igrač za ovaj rang takmičenja i plafon mu je dosta nizak.1 hour ago, Filozof manijak said:I da, mesto u ekipi se zaslužuje kroz odbranu.Ni sa ovim se ne bih složio, mesto se zaslužuje zalaganjem, a ne čistom odbranom, inače daj onda pet Lakića pa da igramo na 0:0. Neki igrači su spori za odbranu i fizički nisu u stanju da je igraju perfektno, ali postoji razlika između lelemuđenja i grebanja, kao i činjenice da li to nadomešćuju na drugoj strani terena. Ako ne, opet ni oni nisu za taj nivo takmičenja.Jeste rano još uvek za suditi, tek dva kola su prošla, ali ovo je slika koju gledamo već nekoliko sezona, kao i tu sliku kada Sterling/Panter/Naneli igraju preko kurca ABA ligu.
October 14, 2025Oct 14 šta je sa Miltonom?neće valjda se sa ispostavi da je i on Kljakoslav Kljakić, ko Nilikina. baš mi se dopada ovo što sam video do sada i velike nade polažem u njega
October 14, 2025Oct 14 imao je na efesu neku blagu distorziju skočnog zgloba, verujem da je ova čizma koju nosi iz predostrožnostinema više mesta “evo nešto za bolove i cepaj” medicinskom pristupubiće ok za pariz/aba sledeće nedelje