October 15, 2025Oct 15 1 minute ago, Kreator said:Ovaj nemoćni potez Tajrika je sve što treba da znamo o večerašnjem Partizanu.
October 15, 2025Oct 15 Heh..Dzo Arlaukas zaposlio sina da radi na "televizoru"..to je iz rubrike adr njuz..Tuga jebena..
October 15, 2025Oct 15 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:Čovek pivotira na liniji slobodnih bacanja, ne zna gde se nalazi, gde su mu saigrači i baca loptu u aut. Slika i prilika večerašnjeg Partizana. Možda se i probude u poluvremenu, ko zna....
October 15, 2025Oct 15 Zelimir cuvo dzabara i sterlinga za drugu polovicu. Sad ce da ih pusti sa lanca
October 15, 2025Oct 15 Da me zajebete vi sa ovim pristupom, Zvezda je juce iskasapljena izasla da se pobije, ovi nasi izgledaju kao da su doslu malo u shopping u Madrid i ajde kao ima i neki basket da se odigra
October 15, 2025Oct 15 teško mi je da razumem ovo......izgledamo kao neki klub iz fiba lš koji je greškom zalutao u el ili ušao da popuni broj, da ne bude neparno
October 15, 2025Oct 15 Kvota 1.01 na real do kraja, ako se uloži 1.000 evrića biće za 10 ćevapa u walteru
October 15, 2025Oct 15 U odbrani samo slucajno nesto mozemo da sacuvamo a napad se svodi na soliranje.Izgleda kao protiv NBA tima da igramo.
October 15, 2025Oct 15 Ne znam dal smo u istoriji imali intelektualno ograniceniju ekipu - ne, nije balon pored Zeljkove glave...
October 15, 2025Oct 15 3 minutes ago, Lord Stef said:....ovi nasi izgledaju kao da su doslu malo u shopping u Madrid i ajde kao ima i neki basket da se odigraDuejn tako vec godinu dana, sve sam jos fimski dokumentuje i seruje da ostali vide kolko se zajebava - life's fun in Partizan...
October 15, 2025Oct 15 3 minutes ago, ubibobi said:Kvota 1.01 na real do kraja, ako se uloži 1.000 evrića biće za 10 ćevapa u walteru mojne u walter, cjaciji
October 15, 2025Oct 15 4 minutes ago, Lord Stef said:Da me zajebete vi sa ovim pristupom, Zvezda je juce iskasapljena izasla da se pobije, ovi nasi izgledaju kao da su doslu malo u shopping u Madrid i ajde kao ima i neki basket da se odigraEvo pustio sam Virtus - Monako, ozbiljno mlaćenje, defanzivne rotacije, jedva se lopte prenose.