October 11, 2025Oct 11 pa je l’ smo mi krivi što su pustili rezervnog beka i nisu doveli centra? A ako Poku, Wash, Dylan i ostali ne mogu protiv splita onda jbg. Sad ne mogu jer smo krenuli katastrofa i naravno da se ulope u takvo sivilo.
October 11, 2025Oct 11 Just now, garmonbozia said:pa je l’ smo mi krivi što su pustili rezervnog beka i nisu doveli centra? A ako Poku, Wash, Dylan i ostali ne mogu protiv splita onda jbg. Sad ne mogu jer smo krenuli katastrofa i naravno da se ulope u takvo sivilo.Pa jel ti citas moje postove? Ako nisam 10 puta do sada govorio o tome, nisam nijednom.
October 11, 2025Oct 11 Just now, Jimmy Kowalski said:Pa jel ti citas moje postove? Ako nisam 10 puta do sada govorio o tome, nisam nijednom.Pa znam da jesi 😁Više pričam sam sa sobom. Edited October 11, 2025Oct 11 by garmonbozia
October 11, 2025Oct 11 čim je Duejn pretvorio one đevreke sa glave u karfiol, krenule trice......saće ih jebemobtw. apsurdno je da klub sa budžetom od 27 miliona ima problem sa manjkom igračkog kadra
October 11, 2025Oct 11 Mika će da pokupi sve Pokuove potencijalne minuta do kraja sezone jer je Poku beznadežan.
October 11, 2025Oct 11 Mika defanzivno za 10. Preuzimanja, zaštita reketa. Edited October 11, 2025Oct 11 by Milošica
October 11, 2025Oct 11 16 minutes ago, garmonbozia said:Mika će da pokupi sve Pokuove potencijalne minuta do kraja sezone jer je Poku beznadežan.I otići će dogodine a nama ostaje mučeni Poku i priče kako je nabacio 600 grama mišića ovog leta.
October 11, 2025Oct 11 A muceni Bonga ce i protiv Splita morati da guli 30 minuta. A pre 2 dana igrao toliko i opet se to ne primeti. Kao masina, sve radi..
October 11, 2025Oct 11 Nije mi jasni Javor i Pukl, gledali snimak da li je bilo elemenata za nesportsku i proveru vremena, a ispred nosa mu situacija da je iz igrač Splita izbacio loptu u aut. Sad ako se posed lopte kad je aut ne može promeniti, glupava su pravila. Nije to nešto nedosuđeno ili sviran faul koji nije postojao, pa da se ne može poništiti, ovde je vreme zaustavljeno i može se ispraviti greška bar kad je posed lopte.