October 15, 2025Oct 15 20 hours ago, Nebojsa said:Uh, meni se jako svideo ovaj deo kod Mike - ne secam se da sam skoro video i kod jednog naseg igraca slican, ma i priblizan drajv, a po cemu smo nekada bili prepoznavani. Pritom je ovaj to potkrepio i vrlo konkretnim stvarima na terenu - protiv Splita posle 5 minuta prisustva na terenu i tri podeljene banane niko od njihovih spoljnih igraca nije ni pomisljao na ulaz ili prilaz nasem kosu. Dodatno, ide na svaki skok i loptu - jeste mozda zelen, ali fizikalije, atleticizam i volja nevidjene kod nas jos od Veselija. Bocnuo i par trojki i apsolutno nije zarezivao Zeljka za dizanje na sut iz svake slobodne pozicije (a bogami i neslobodne) - bukvalno u 15 godina nijednog prospekta tih kvaliteta/godina nismo imali u sastavu, posebno na njegovoj poziciji. (Bogi i Mile su klasa za sebe, naravno.) Da je Dule u prajmu na klupi, siguran sam da bi mali bio the next big thing iz "nase" skole - videcemo dal ce ruza kod Zeljka uvenuti ili procvetati...Ja iskreno ne vidim kako neko sa pristupom kao sto ima Mika moze da ne procveta. Sve i da uzme neke ishitrene suteve i mozda bude malo vise sebican u napadu (za sta se kod svakog trenera dobija zasluzeno ribanje), angazovanost i borba za svaku loptu govori da se ne stedi, a to svaki trener zeli kod igraca u svom timu. On je Bonga, samo sa jos vecim plafonom naravno. Sve suprotno od nekog Tristana recimo. A vremenom ce verujem i nauciti da vise donosi zrelije odluke na terenu, to sada u njegovom dobu jednostavno nije ni moguce. Vec do kraja ove sezone ocekujem napredak kod njega i iskreno se nadam da ce mu se svideti kod nas, pa da ce ostati i sledece godine..
October 15, 2025Oct 15 20 hours ago, Nebojsa said:Uh, meni se jako svideo ovaj deo kod Mike - ne secam se da sam skoro video i kod jednog naseg igraca slican, ma i priblizan drajv, a po cemu smo nekada bili prepoznavani. Pritom je ovaj to potkrepio i vrlo konkretnim stvarima na terenu - protiv Splita posle 5 minuta prisustva na terenu i tri podeljene banane niko od njihovih spoljnih igraca nije ni pomisljao na ulaz ili prilaz nasem kosu. Dodatno, ide na svaki skok i loptu - jeste mozda zelen, ali fizikalije, atleticizam i volja nevidjene kod nas jos od Veselija. Bocnuo i par trojki i apsolutno nije zarezivao Zeljka za dizanje na sut iz svake slobodne pozicije (a bogami i neslobodne) - bukvalno u 15 godina nijednog prospekta tih kvaliteta/godina nismo imali u sastavu, posebno na njegovoj poziciji. (Bogi i Mile su klasa za sebe, naravno.) Da je Dule u prajmu na klupi, siguran sam da bi mali bio the next big thing iz "nase" skole - videcemo dal ce ruza kod Zeljka uvenuti ili procvetati...Ma nisam mislio na to..nego nekome prikuca rampu pa ga onda gleda..protiv Krke je imao par takvih situacija valjda..Meni je to, onako..malo bzvz. Sve ostalo..usralo nas..bili neki ljudi iz Finske protiv Efesa, dosli da ga vide na parketu..vec su ocekivanja ogromna od njega.
October 15, 2025Oct 15 1 hour ago, Segundo said:Каква је ово братина се одмах видело кад нас је судија покрао оним фамозним самсеспотакао ‘фаулом’, а он максимално сталожено рекао “I didn’t touch him”, окренуо се и отишао.
October 15, 2025Oct 15 Na terenu je stalozen, ali kazu ljudi da se u autobusu gura da sedne pored prozora. I jos duva u staklo da se zamagli, pa onda prstom pise nekakve gluposti
October 15, 2025Oct 15 19 minutes ago, shimpu said:Na terenu je stalozen, ali kazu ljudi da se u autobusu gura da sedne pored prozora. I jos duva u staklo da se zamagli, pa onda prstom pise nekakve glupostiI otvara prozor pa duva promaja.
October 15, 2025Oct 15 Žoc opet pronađen u svom bablu povodom Nba Evrope. Alo liče, propustio si f4 zbog toga što je Evroliga tako sjajna organizacija npr. Ćuti, bolje.
October 15, 2025Oct 15 Partizan mora da ima tu poziciju zato sto sumnjam da ce dobiti poziv od NBA lige.
October 15, 2025Oct 15 Dzabari me je dosta razocarao u ovih par kola; Ocekujem da na spanskoj turneji pruzi dosta vise i makar zabije u napadu ono sto ce da zasere u odbrani.
October 15, 2025Oct 15 Karlik je ruku na srce dve sam u hali trojke fulao kada su ovi imali brainfartove u odbrani.Zaboravio sam da ovi imaju i Okekea. Deluje mi da im je klupa bolja nego petorka, mada su odigrali dobro ovi.