October 15, 2025Oct 15 1 minute ago, Nebojsa said:Duejn tako vec godinu dana, sve sam jos fimski dokumentuje i seruje da ostali vide kolko se zajebava - life's fun in Partizan...Koliko je lud na terenu, toliko je smor u videima.
October 15, 2025Oct 15 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jbt kako serendatePa nije da nasi gube dvajs razlike pa nam, 'nako..malo tesko pada..
October 15, 2025Oct 15 1 minute ago, ubibobi said:Onda za jedan žburger video sam da postoje na lokalu gde su svi ranije propali, nisam probao
October 15, 2025Oct 15 Just now, uini said:video sam da postoje na lokalu gde su svi ranije propali, nisam probaoOdličan, preporuka
October 15, 2025Oct 15 4 minutes ago, kralj said:Evo pustio sam Virtus - Monako, ozbiljno mlaćenje, defanzivne rotacije, jedva se lopte prenose.Pa normalno, problem je sto imamo i mi mesa da se posibamo, Tajrik, Sterling, Bonga, Vanja, al igraju kao da smo protiv Crnokose pa u fazonu lagano, malo da nabijemo gas i nasi su
October 15, 2025Oct 15 3 minutes ago, SNARC said:Pa nije da nasi gube dvajs razlike pa nam, 'nako..malo tesko pada..podseća me na one što se izdrkavaju u maksiju na kasirke
October 15, 2025Oct 15 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:podseća me na one što se izdrkavaju u maksiju na kasirkeDanas se to lako resava..pogledom te upute na one brze kase na kojima sam kucas i placas..i kazu "Mrs".Imamo neku enerđiju..ali nam je odbrana i dalje problem.
October 15, 2025Oct 15 Na svu muku mi devojka koja minut kosarke u zivotu nije pogledala salje gifreal-madrid-realmadrid.mp4
October 15, 2025Oct 15 5 minutes ago, Lord Stef said:Na svu muku mi devojka koja minut kosarke u zivotu nije pogledala salje gif <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">real-madrid-realmadrid.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>134.98 kB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>Sudjeno mi je da ovo pustam veceras uz kilo rakije...greota pa nisam neki youtuber da svi gledate kako suze lijem