October 10, 2025Oct 10 On 8. 10. 2025. at 13:41, kud u maglu Simoviću said:Uz ogradu da ispadnem grammar nazi, treba da pise "black side of the white city." Izgleda mi kao Galatasaray transparent kad su igrali protiv Chelsea-a, u vreme Murinja. Pisalo je "Welcome to the hell," oni su dodali the Bez potrebe - i izgubili 0:5 kod kuce.
October 10, 2025Oct 10 53 minutes ago, mandingo said:Uz ogradu da ispadnem grammar nazi, treba da pise "black side of the white city." Izgleda mi kao Galatasaray transparent kad su igrali protiv Chelsea-a, u vreme Murinja. Pisalo je "Welcome to the hell," oni su dodali the Bez potrebe - i izgubili 0:5 kod kuce.da, para mi uši svaki put kad izgovorimmada najpravilinije bi bilo white city's black side mada bih ja najradije birao dark side i tako na tu temu
October 10, 2025Oct 10 Popular Post 3 hours ago, mandingo said:Uz ogradu da ispadnem grammar nazi, treba da pise "black side of the white city." Izgleda mi kao Galatasaray transparent kad su igrali protiv Chelsea-a, u vreme Murinja. Pisalo je "Welcome to the hell," oni su dodali the Bez potrebe - i izgubili 0:5 kod kuce.
October 11, 2025Oct 11 On 6. 10. 2025. at 20:46, ZokiAsov said:Kad se setim kolko se prizivao ovaj bezveznjak moneke
October 11, 2025Oct 11 16 hours ago, mandingo said:Uz ogradu da ispadnem grammar nazi, treba da pise "black side of the white city." Izgleda mi kao Galatasaray transparent kad su igrali protiv Chelsea-a, u vreme Murinja. Pisalo je "Welcome to the hell," oni su dodali the Bez potrebe - i izgubili 0:5 kod kuce.Primetili vec mnogi..ali jbg..ne moze i SNS uprava i pismenos'
October 11, 2025Oct 11 18 hours ago, Nikodije said:Rambo ima bolji self marketing sa onom trakom, loženjem i tim nadimkom koji je sebi dao, ali već sada se vidi da će bezvezni belac Dilan biti korisniji timski igrač jer bolje radi te neke male stvari i nekako je uvek tamo gde treba da bude. Pametan igrač.Tako je. Ne bih menjao tri ramba za jednog Osetkovskog. Ako nastavi ovako da igra. Meni su moji živci bitniji od njegovog ramba traka marketinga.
October 11, 2025Oct 11 Toliko drobio o umoru i rasporedu i ubaci sve koje su igrali najviše sem Mitra.