October 9, 2025Oct 9 Popular Post Kokoskov dovo Baku Praseta Edited October 9, 2025Oct 9 by Ratamahatta
October 9, 2025Oct 9 3 minutes ago, Fins fleet said:Pomaze sto nema povreda jos uvek, ali brt imamo bas lepo skockan tim. Ova druga petorka bi igrala egal sa prvom petorkom od preptrosle godine, u najmanju ruku. Ne bih ja tu nista dirao, kakav centar, kakav plej, kakvi bakraci.može jedan balvanneće se baci
October 9, 2025Oct 9 4 minutes ago, Fins fleet said:Pomaze sto nema povreda jos uvek, ali brt imamo bas lepo skockan tim. Ova druga petorka bi igrala egal sa prvom petorkom od preptrosle godine, u najmanju ruku. Ne bih ja tu nista dirao, kakav centar, kakav plej, kakvi bakraci.Dva igraca su povredjena. I svake nedelje ce biti nekih povredjenih. Spoljni igrac i centar su pod obavezno..
October 9, 2025Oct 9 Centar mora. Tajrik je odličan igrač, ali večeras je odigrao iznad svog proseka.Za pleja ne znam.
October 9, 2025Oct 9 uz love za hajp oko miike, mislim da bi bili u minusu sa njim da je kojim slučajem željko bio primoran da ga stavi u petorkuaporopo priče o povredama
October 9, 2025Oct 9 Osetkovski je Kaminski koga smo cekali.Videh veceras neke ljude sa obelezjima Finske..oni su merna jedinica za smorenost veceras.
October 10, 2025Oct 10 gledao sam samo poslednja 4mins tekme - tu zavrsnicu ste besprekorno odigrali, nula gresaka, svaka cast, tako se pakuje pobeda.plus je zeljko bio u fazonu, ako neko treba da nas dobije, to ce biti iskljucivo osmani, sto naravno moze da se desi jednom u plavom mesecu, ako su ostali proper zatvoreni.
October 10, 2025Oct 10 Parket je odlican, bukvalno ne bi bilo sramota tu izvesti neku lepu devojku ili neku bruka dobru picku
October 10, 2025Oct 10 2 hours ago, uini said:gledao sam samo poslednja 4mins tekme - tu zavrsnicu ste besprekorno odigrali, nula gresaka, svaka cast, tako se pakuje pobeda.plus je zeljko bio u fazonu, ako neko treba da nas dobije, to ce biti iskljucivo osmani, sto naravno moze da se desi jednom u plavom mesecu, ako su ostali proper zatvoreni.Evo zašto je bagovao sat u poslednja 4 minuta
October 10, 2025Oct 10 9 hours ago, Milošica said:Centar mora. Tajrik je odličan igrač, ali večeras je odigrao iznad svog proseka.ne samo to. kad naletimo na nekog tavaresa, poiriera ili sličnog teškaša ima da nas unakaze u reketu... ali znaju to i u klubu, čeka se da skrate presezonske rostere u nba sad oktobra i da pokupe nekog dobrog centra...
October 10, 2025Oct 10 Just now, Sandens said:ne samo to. kad naletimo na nekog tavaresa, poiriera ili sličnog teškaša ima da nas unakaze u reketu... ali znaju to i u klubu, čeka se da skrate presezonske rostere u nba sad oktobra i da pokupe nekog dobrog centra...Ima jedan solidan kod Rajakovića u Torontu.Tu je i Besi, mada kod njega(i kod ovog iznad) postoji ozbiljna istorija povreda.Bamba takođe može biti opcija, ali i on je kocka. Edited October 10, 2025Oct 10 by Milošica
October 10, 2025Oct 10 Problem je sto dobrog centra od koga ces imati instant doprinos bas i nema. Na spoljnoj poziciji je nesto bolji izbor..
October 10, 2025Oct 10 centar je pod moranjem.......tako veli Željko i to je najrelevantniji mogući izvorto što sad ferceramo je super, ali zamor i povrede nas neće zaobići (neće ni druge) i mora se proširiti roster pod košem. tako ja kapiram ovo što Željko priča
October 10, 2025Oct 10 Nama treba neki igrac kao Kaminski, samo mnogo, mnogo, mnoooooogoooo bolji. Mnogo bolji
October 10, 2025Oct 10 5 minutes ago, shimpu said:Nama treba neki igrac kao Kaminski, samo mnogo, mnogo, mnoooooogoooo bolji. Mnogo boljikaboklo?