October 9, 2025Oct 9 11 minutes ago, theanswer said:3:0 ako računamo zvanične utakmice ove sezone odigrane na evropskom kontinentuDa, pomiješao sam nešto ili negdje nešto pogrešno pročitao.Ali svejedno, meni ni u jednom trenutku nije izgledalo kao da Efes ovo može da dobije.
October 9, 2025Oct 9 7 minutes ago, garmonbozia said:Sterling i Karlik su porodili ovo.Efes je jedanput vodio na ovoj utakmici samPlus Bonga i Tajrik ništa manje. Osetkovski odlična rola u prvom poluvremenu.
October 9, 2025Oct 9 Author E kad je i Ted zadovoljan onda nema dalje, ovo vece je savrseno Edited October 9, 2025Oct 9 by Midžeta
October 9, 2025Oct 9 Just now, smooth.Op said:Plus Bonga i Tajrik ništa manje.Osetkovski odlična rola u prvom poluvremenu.bonga i posebno tajrik odlični na obe strane terena.
October 9, 2025Oct 9 Pljuvao sam Žoca da je zaspao, ali se prilagodio posle sa Dilanom i Tajrikom zajedno u petorci, tad smo se povezali. Milton bio na kecu, Sterling dvojka i Bonga na tri
October 9, 2025Oct 9 Just now, Sandens said:bonga i posebno tajrik odlični na obe strane terena.odlična je bila odbrana na Larkinu i individualna na sviču i timska.. na kraju su od nemoći uzeli da napadaju mismeč osmanijem što ono realno je najlošija moguća opcija
October 9, 2025Oct 9 Popular Post Efes precizniji u sve tri kategorije šuta. Mi dobismo ofanzivnim skokom i sa duplo manje izgubljenih lopti (7/14).Što ukazuje da je ovo pre svega timska pobeda ispred individualnih bravura.
October 9, 2025Oct 9 Popular Post Baš je nekako gospodin Kokoškov, nije ni čudo što je odjebao iz ovog svinjca brzo (mislim na vođenje reprezentacije).
October 9, 2025Oct 9 Ovome se nisam nadao, bolje nego protiv Milana. Ovaj Efes je nekako čvršći nego prošle godine, nezgodna ekipa skroz.Jedino me Parker brine, odnosno njegova pokretljivost. Upašće ovo što mu je curilo iz koša ali mi izgleda da će ga svi protivnici izvlačiti na perimetar kad napadaju.