Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Popular Post

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Aj sad..sjebimo meni spavanje pa da ne mogu trezan u krevet..

ako je saigrač vučić ili šešelj čak zvuči vrlo realno

• Author

Makljaža ispred Banka zaboravljena

46 minutes ago, napadaj said:

Jednostavno, deluje da je Željka solidno pregazilo vreme i konekciju s ovim bebicama u roze majicama on ne može da ostvari.

Šta znam, meni se i prošle i ove godine kad sam gledao Partizan, često činilo da je igračima kao na onom gifu što se stavlja ovde sa onim matematičkim formulama, da ne kapiraju šta bi trebali da rade, pa se zablokiraju. Žoc je bio inovator, i ne sumnjam da ima jasnu ideju šta hoće da mu tim igra, ali deluje mi da to igrači ne kapiraju. Ili Željko overtinkuje...

Njemu je Sunce na demonskom 18. stepenu, šta očekivati.

To je zbog Zeljkovog engleskog. Ic hard tu anderstend maj frend.

Kad bi nam Dzile bio trener, plesali bi na terenu.

Sad čitam da je postojala apsolutno dobra volja da se izgladi to što treba i da Željko ostane. Sve do momenta dok neki Dejan Čakajac, vlasnik mozzart-a valjda, koji je član upravnog odbora, na prekjučerašnjem sastanku pustio žišku kako Ostoja radi iza leđa Željku. Ovaj naravno ispizdeo i sastanak se završio tako što je Željko rekao da će on ostati samo ako Ostoja ode, jer ne želi da ostaje u klubu sa njim. Takođe je odmah predložio Paspalja za njegovog zamenika. Željko je onda bio na video pozivu s igračima, oni su mu poručili da svi do jednog žele da on ostane ali im je on potvrdio da se neće vracati dok je Ostoja Mijailović u klubu. Koliko je ovo tačno ne znam ...

Najbolje je to što su sva trojica Čačani - i Željko i Čakajac i Ostoja.

upravo to htedoh reci

ok, ostoja je prislonicanin, odnosno cacanska seljacina na radu u italiji, najgora kategorija

poznajuci mentalitet cacanskih seljacina i da je omiljena disciplina da svi sve znaju i rade jedan drugom o glavi, ne bi me iznenadilo da je sve ovo tacno

Screenshot_20251130_073927_Instagram.jpg

2 minutes ago, napadaj said:

Screenshot_20251130_073927_Instagram.jpg

Taman da ono sa ubadanjem Murata od strane Obilica preradimo malo i da se napravi kako Vucic poklanja NIS Orbanu.

By the way..ukucah #kkp u tviter pretrazivac..Na jedan nas komentar idu tri ciganska..neverovatna opsesija. Samo neka traje sve ovo )

12 hours ago, Uskebasi said:

To ce sigurno pomoći. Da izadje i kaže imena igraca koji su ga bojkotovali, imena igraca koji su dovedeni bez njegovog znanja i ime onoga ko ga je na dan utakmice obavestio da dva igrača nece igrati. I onda novi trener da na svu muku jos i ostane bez pola tima

Ovo vam je mnogo bolja opcija, lov na vještice. Izađeš i kažeš, ljudi počiste, ako treba kreneš od nule. Nakon čišćenja podrži drugog ili sam nastavi, ljudi će podržati sve što uradi. Barem on nema dva kredita, dvoje djece itd... Može to uraditi, treba to uraditi.

Sa druge strane mislim da ima želju sve da očisti ponovo, a ne može niti ima mogućnost da dovede dobre zamjene u ovom dijeli sezone, i da mu to ozbiljno utiče na zdravlje

34 minutes ago, SNARC said:

By the way..ukucah #kkp u tviter pretrazivac..Na jedan nas komentar idu tri ciganska..neverovatna opsesija. Samo neka traje sve ovo )

sigurno nije najpristojnije ali je toliki šitšou da je nemoguće okrenuti glavu.

da nisu partizanovci u privatnom posedu snažnog sense of entitlementa, verovatno bi se bavili manje ali avaj.