November 30, 2025Nov 30 Na Nova Sport neki zanimljiv tekst da je Ostoja na svoju ruku izbacio juce saopstenje.
November 30, 2025Nov 30 10 minutes ago, Midžeta said:Jbt ova saga nema kraja Saga je bukvalno završena. Ne zna se jedino ko će biti novi trener. Ali dobiće Željkovu podršku.
November 30, 2025Nov 30 12 minutes ago, nick1986 said:Na Nova Sport neki zanimljiv tekst da je Ostoja na svoju ruku izbacio juce saopstenje.Valjda se i Zelimir oglasi
November 30, 2025Nov 30 2 minutes ago, MiddleClass said:Valjda se i Zelimir oglasiTo je ozbiljan narativ Ostojinih botova od jutros.Mene ne bi čudila ni 2005. stil, ali ni da ipak smiri vatru. Jebe se čoveku više. Edited November 30, 2025Nov 30 by Milošica
November 30, 2025Nov 30 2 minutes ago, Milošica said:To je ozbiljan narativ Ostojinih botova od jutros.Mene ne bi čudila ni 2005. stil, ali ni da ipak smiri vatru. Jebe se čoveku više.Da to je negde i moj utisak. U ovom trenutku, situaciji, godinama, okruženju iz znanih i neznanih razloga, kada se podvuče crta Željku se ne ostaje u Partizanu.Da mu se ostaje mogao je na aerodromu već ili bilo kada posle da javno objavi svoje zahteve/uslove i sigurno da ni Ostoja mi bilo koje drugi ne bi mogao da izađe i kaže "Ti zahtevi su za nas neprihvatljivi"
November 30, 2025Nov 30 36 minutes ago, nick1986 said:Na Nova Sport neki zanimljiv tekst da je Ostoja na svoju ruku izbacio juce saopstenje.Pa to je bilo jasno jos juce i bez Nove. Sednica izvrsnog odbora koji je trebalo da se sastane u subotu da razresi ovu situaciju nije se odrzala, pomerena za sledecu nedelju. Ostoja ne zeli da ispuni ono sto Zeljko trazi, jer to podrazumeva i njegov odlazak iz kluba. Edited November 30, 2025Nov 30 by Jimmy Kowalski
November 30, 2025Nov 30 1 hour ago, dragance said:Neka umru ciganska deca i treba nam jebati mater. Tako to ide ovde na ppp, a i van njega.I to je u redu, dokle god modedacija to odobrava.
November 30, 2025Nov 30 1 hour ago, garmonbozia said:pola pola :DNe znam da li je Zoran i dalje u Veselom četvrtku, ali Grafart/Trafike su 100% Perine.Možda je i otišao iz Partizana da bi se posvetio. Edited November 30, 2025Nov 30 by Milošica
November 30, 2025Nov 30 28 minutes ago, Uskebasi said:Licne pravde? Sta ja imam licno sa tobom. Samo si dosadan, upadas sa besmislicama u svaki upis na ovo temi. Nemoguce je da o svakom jebenom postu na ovoj temi ti imas neko mišljenje i to po pravilu suprotno od drugih.Harperu smeta 4 posta na zvezdinoj temi koji su takvi da njemu i ostalima smetaju. Ti dnevno napises 44 takva postaNastavi da pišeš slobodno, ali znaj da smarasNisi ti nista shvatio. Meni ta cetiri posta uopste ne smetaju, samo sam ih iskoristio kao ilustraciju da neke stvari nisu toliko strasne koliko mogu da budu protumacene kad se covek nalazi pod tenzijom i stresom.Druga je stvar sto na toj slici (uopste ne mislim na @garmonbozia -in post) zdrav covek vidi dva sjajna momka koji su iskoristili prvih par slobodnih dana u sezoni da urade nesto lepo i korisno a bolestan vidi Cacija i Cokija ali to je realnost u kojoj zivimo, neki fizicki, neki (gastosi) samo mentalno, i tu se nista ne moze promeniti preko noci. U danasnjoj Srbiji je potreban veliki napor da bi covek ostao mentalno zdrav a ni taj napor ne garantuje rezultat.Takodje, svaki cigan koji vidi dalje od svog crveno-belog nosa bi trebalo da bude zabrinut zbog ovog izliva ludosti koji dolazi iz Partizana iz nekoliko razloga. Prvi ocigledan razlog je cinjenica koja se cesto zanemaruje da je povratak Obradovica u Srbiju pokrenuo talas ogromnih ulaganja u kosarku i medijske pozornosti, od cega trenutno Zvezda ima vecu korist cak i od samog Partizana. Drugi razlog je tezina Obradoviceve reputacije u razgovorima srpskih klubova sa Evroligom koja daleko nadmasuje sve sto u tom smislu mozemo da bacimo na sto kao adut. Treci razlog je zabrinutost zbog targetiranja pojedinih stranih igraca kao trulih jabuka u svlacionici koje lako moze da ugrozi potencijalni dolazak novih pojacanja u buducnosti. Svako ko misli da ce u njihovim buducim razgovorima na tu temu kad budu odlucivali o tome da li ce potpisati za neki od nasih klubova kljucna rec biti Partizan a ne Beograd grdno se vara. Cetvrti i verovatno najbitniji razlog je da moguci slom Partizana zbog odlaska Obradovica vrlo lako moze da ugrozi sve ono sto smo kao kosarkaska kultura zaradili poslednjih godina u perecepciji znacaja beogradskih klubova u evropskom kosarkaskom ekosistemu.Stvari su mnogo kompleksnije od "pushi kurac Ostoja" i "grobari evo vam kita", sto pre to shvatimo i komentari na ovu temu ce biti pametniji.
November 30, 2025Nov 30 Mislim da je najlogicniji potez da Karaicic vodi ekipu do kraja sezone, pretpostavljam da ce dobiti Zeljkov blagoslov. Navijam da Matovic ostane, mnogi kazu da je on pravo blago u klubu, Vanja rece da je zbog njega i dosao. Ne znam kakav je status Bate Zimonjica. Androic i Iski out sa Zeljkom, njihov boravak bez Zeljka nema smisla.
November 30, 2025Nov 30 Popular Post Jedini logican potez je da Ostoja napusti Partizan, jer je to jedini izlaz iz ove situacije. Zato sto je logican i zdravorazumski, zato se nece desiti.
November 30, 2025Nov 30 1 hour ago, harper lee said:Nisi ti nista shvatio. Meni ta cetiri posta uopste ne smetaju, samo sam ih iskoristio kao ilustraciju da neke stvari nisu toliko strasne koliko mogu da budu protumacene kad se covek nalazi pod tenzijom i stresom.Druga je stvar sto na toj slici (uopste ne mislim na @garmonbozia -in post) zdrav covek vidi dva sjajna momka koji su iskoristili prvih par slobodnih dana u sezoni da urade nesto lepo i korisno a bolestan vidi Cacija i Cokija ali to je realnost u kojoj zivimo, neki fizicki, neki (gastosi) samo mentalno, i tu se nista ne moze promeniti preko noci. U danasnjoj Srbiji je potreban veliki napor da bi covek ostao mentalno zdrav a ni taj napor ne garantuje rezultat.Takodje, svaki cigan koji vidi dalje od svog crveno-belog nosa bi trebalo da bude zabrinut zbog ovog izliva ludosti koji dolazi iz Partizana iz nekoliko razloga. Prvi ocigledan razlog je cinjenica koja se cesto zanemaruje da je povratak Obradovica u Srbiju pokrenuo talas ogromnih ulaganja u kosarku i medijske pozornosti, od cega trenutno Zvezda ima vecu korist cak i od samog Partizana. Drugi razlog je tezina Obradoviceve reputacije u razgovorima srpskih klubova sa Evroligom koja daleko nadmasuje sve sto u tom smislu mozemo da bacimo na sto kao adut. Treci razlog je zabrinutost zbog targetiranja pojedinih stranih igraca kao trulih jabuka u svlacionici koje lako moze da ugrozi potencijalni dolazak novih pojacanja u buducnosti. Svako ko misli da ce u njihovim buducim razgovorima na tu temu kad budu odlucivali o tome da li ce potpisati za neki od nasih klubova kljucna rec biti Partizan a ne Beograd grdno se vara. Cetvrti i verovatno najbitniji razlog je da moguci slom Partizana zbog odlaska Obradovica vrlo lako moze da ugrozi sve ono sto smo kao kosarkaska kultura zaradili poslednjih godina u perecepciji znacaja beogradskih klubova u evropskom kosarkaskom ekosistemu.Stvari su mnogo kompleksnije od "pushi kurac Ostoja" i "grobari evo vam kita", sto pre to shvatimo i komentari na ovu temu ce biti pametniji.Pa mislim da je malo dramatično sudbinu srpske klupske košarke svaliti na pleća Obradović Željka, koliko god on bio značajna figura u evro košarci. Žalgiris ima desetogodišnji ugovor iako nemaju ni približnu veličinu poput Žoca, dakle postoje još neki kriterijumi. Mi bismo generalno morali da upristojimo klubove i način rada i ponašanja, umesto da se skrivamo iza značajnih pojedinaca koji će da nam završavaju poslove ličnim konekcijama dok nastavljamo da živimo u brlogu.
November 30, 2025Nov 30 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Jedini logican potez je da Ostoja napusti Partizan, jer je to jedini izlaz iz ove situacije. Zato sto je logican i zdravorazumski, zato se nece desiti.ja mislim da je pre zato sto ne sme, poput vazure, zbog vrlo verovatnih silnih muljanja i svih ukljucenih, da ne kazem - upletenih strana.meni on, inace, nikada nije delovao kao glup covek, te sumnjam da ima ikakve iluzije da ce ostati na trenutnom mestu nakon ovog picvajza - pre ce biti da pregovara uslove za mirnu/jail-free predaju duznosti. ne bi me cudilo da vec za par sati javno objavi da daje ostavku, koja ce, naravno, prolongirati dok ne ekipica ne izpegla sve izmedju sebe.