November 30, 2025Nov 30 59 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Jedini logican potez je da Ostoja napusti Partizan, jer je to jedini izlaz iz ove situacije. Zato sto je logican i zdravorazumski, zato se nece desiti.o da......Ostoja da se tutnja, to je jedino što može da učini za kkp. al i meni se čini da nisu velike šanse za toKKP može da postoji i postojaće bez Željka. ali to nije tema aktuelne priče. tema aktuelne priče da ovaj KKP danas, kao projekat koji je započet Željkovim dolaskom, sasvim jasno ne može da postoji bez Željka. to je sendvič bez hleba, to ne može. ne mogu da se uklone noseći zidovi, a da građevina ostane da stoji (osim u naprednjačkom tipu građevinsarstva, gde se to završi masovnom pogibijom nedužnih ljudi). to ne biva. jasno je da je Željko bio noseći zid ove priče, a Ostoja i njemu slični su bili neke pregradne rigips ploče, koje možeš da skloniš ili premestiš bez opasnosti po statiku. samim tim održavanje ovakve konstrukcije neće biti mogućeodlazak na ovaj načiin je neprihvatljiv, koliko god to neko pokušao da racionalizuje. odlazak na neki normalan način, sporazumno i sa planom za naredni preriod je druga priča. ali to nije ova priča sadaima i taj faktor šire priče, vezane za to da je ekplozija budžeta za košarku i sponzora nastupila njegovim dolaskom i da se ne odnosi samo na kkpja sam prvi kritikovao Željka i sto puta sam rekao kako mislim da su rezultati mogli da budu bolji. mislim to i sada. ali sigurno je da niko od nas koji nismo har-core fans nije imao u vidu i da prihvata ovakav razvoj događaja. čovek je na kraju istupio i preuzeo svu odgovornost na sebe. ako izuzmemo njegovu, e sad mora da se vidi čiju je još to preuzeo i šta je bilo ove sezone pa su stvari krenule ovako loše Edited November 30, 2025Nov 30 by Ted
November 30, 2025Nov 30 4 hours ago, dragance said:Neka umru ciganska deca i treba nam jebati mater. Tako to ide ovde na ppp, a i van njega.Ko je ovde u tom fazonu? Ozbiljno pitam.
November 30, 2025Nov 30 1 hour ago, Nikodije said:Pa mislim da je malo dramatično sudbinu srpske klupske košarke svaliti na pleća Obradović Željka, koliko god on bio značajna figura u evro košarci. Žalgiris ima desetogodišnji ugovor iako nemaju ni približnu veličinu poput Žoca, dakle postoje još neki kriterijumi. Mi bismo generalno morali da upristojimo klubove i način rada i ponašanja, umesto da se skrivamo iza značajnih pojedinaca koji će da nam završavaju poslove ličnim konekcijama dok nastavljamo da živimo u brlogu.Sta mi moramo ili ne moramo je druga prica. Ja pisem ono sto jeste, to sta mora ili treba ostavljam vama kraljevima kondicionala da mastate o tome.
November 30, 2025Nov 30 @Midžeta kako si poslednja gledala želimira, red je da ispratiš i ostoju kod minje, i da nas izvestiš
November 30, 2025Nov 30 Author Ostoja uradio pramenove...plave Plakalo mu se na utakmici sa PanatomImao jutro posle.konfrens kol a nije spavao vece pre Izgubio se kad ga je zelimir zvao, reko ajde malo cekaj on mu rekao to je moja odluka, sacu da zovem Ivana pr-a da sastavi pismoHitno doleteo za Bg iz AtineBio je izbezumljen i zabezeknut kad je zavrsio razgovor sa ZeljkomPismo Željkom procerlo iz kluba, on video vest dok je bio u avionu Sta je konacna a sta nepopoziva ostavka, bilo su u dilemi, on, Želimir i Ivan PRIvan lektorski sredio tekstTekst na sajtu jer Zeljko nema mreze Ostoja ga zvao u sredu uvece Zeljko reko odmaram u Atini, pali Ostoja
November 30, 2025Nov 30 Author Pismo je lepo, zahvalio nam se svima, ali tuzno je bilo jer je sustina pisma da podnosi ostavku ZelimirSvi u UO bili izbezumljeniNe znam jel ovo Ostoyah naucio novu rec pa je za sve izbezumljen i svi su izbezumljeniPosle sastanka posalo Zeljku poruku "Postovani Zeljko, imali smo sastsnak i ne prihvatamo vasu ostavku, odbili smo je, kada hocete sastanak da imamo?"Zeljko mi rekao : "Hocete sutra u 1?"Ja rekao moze vidimo se u klupskim prostorijamaČakajac, Zeljko i ja smo iz Čacka, postujemo se kao ČačaniČakajac na konfrens kolu iz voza, bio na putu sa ženom
November 30, 2025Nov 30 Obezbeđenje SC na gotovs.Nekome palo na pamet da blokira liftove da ne "nahrupe grobari".Onda neko rekao: Daj ne zajebavajte se...
November 30, 2025Nov 30 Author Rekli smo mu sve cemo uraditi da ostanes, isecicemo ugovore, odrecicemo se tih ugovora Zeljko krenuo široko u diskusiju ali sustina je bila da je Zeljkova odluka konacna, ne moze da zivi ovo lose
November 30, 2025Nov 30 1 minute ago, Midžeta said:Čakajac, Zeljko i ja smo iz Čacka, postujemo se kao ČačaniU prevodu - poštujemo se preko kurca.
November 30, 2025Nov 30 1 minute ago, Frank Pembleton said:Obezbeđenje SC na gotovs.Nekome palo na pamet da blokira liftove da ne "nahrupe grobari".Onda neko rekao: Daj ne zajebavajte se...jel ostoja u lajvu, ili je snimljen
November 30, 2025Nov 30 Author Želim da rasteretim sistem sobom i sebe rekao ZeljkoNecu da dozivim tragediju na klupi Partizana Tuzna situacija, zapisnicari plakali
November 30, 2025Nov 30 Author Zelimir kupio svoje karte sezonske, misko sedi na kraju reda, niđe veze nemaju zeljkove i miskove karteEvo o tuci kod Banka