Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Popular Post
11 minutes ago, sasha said:

Mozzart_kenija.jpg

Mirijevo/Marinkova Bara vibes.

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

• Popular Post
10 minutes ago, sigurnost said:
  1. mnogo vas je manje nego cigana.

2. Mnoge od vas je sramota ove "i bogati plaču" sapunice, loše glume glavnih glumaca.

3. Ovo je više društveni nego sportski događaj. Sa istim zadovoljstvom bih pratio i raspad naizvršnom odboru snsa gde se narušavaju Santos i Žvalavi ili raspad Pink imperije gde ljubitelji Zadruge mole drogiranog naučnika pok. Žeksa da ne ide nego da otera sve ostale koji mu "rade o glavi" i počne od početka.

1. Mnogo je jadan ovaj post

5 minutes ago, sigurnost said:
  1. mnogo vas je manje nego cigana.

2. Mnoge od vas je sramota ove "i bogati plaču" sapunice, loše glume glavnih glumaca.

3. Ovo je više društveni nego sportski događaj. Sa istim zadovoljstvom bih pratio i raspad naizvršnom odboru snsa gde se narušavaju Santos i Žvalavi ili raspad Pink imperije gde ljubitelji Zadruge mole drogiranog naučnika pok. Žeksa da ne ide nego da otera sve ostale koji mu "rade o glavi" i počne od početka.

1. Mogu da se slozim

2. Ne kapiram ko glumi

3. Lepo je sto uporedjujes organizovanu grupu koja ubija, ucenjuje, korumpira, truje i sta vec sa KKP. Zaista nisam imao pojma da vam je KKP toliko bitan..pogotovu sada kad vas ide. Malo je cudno..i nije mi neprijatno ili mnogo krivo ..ali objasnjava broj komentara )

3 minutes ago, goofs said:

1. Mnogo je jadan ovaj post

Ali ne toliko koliko ceo događaj na koji se odnosi.

2 hours ago, uini said:

mislim generalno, da se setiš toga ili nečeg drugog u jednom prilično čistom, emotivnom trenutku koji treba da pokaže željku a i svimo okolo, koliko znači partizanu.

živimo u okruženju u kojem su kočnice popustile odavno, pošto se uostalom takvo ponašanje ohrabruje.

pa na sve to dodaš prirodu interneta (u slučaju zvezdinih navijača na ovoj temi) i ciao.

Mislim generalno, da se u nedelju u 10 ujutru setis da podjebavas ljude u jednom po njih prilicno cistom emotivnom trenutku.

Zivimo u okruzenju u kome je nekim ljudima prioritet da nedelju jutro, subotu ceo dan i 7 dana pre toga, posvete trolovanju i provociranju ljudi na nekom internet forumu, ili boljr receno internet forumima.

Jebiga, okruženje i tako to...

1 hour ago, garmonbozia said:

drugog suvlasnika Mozzarta (Pera)

Njegov je i Veseli četvrtak.

14 minutes ago, Uskebasi said:

Mislim generalno, da se u nedelju u 10 ujutru setis da podjebavas ljude u jednom po njih prilicno cistom emotivnom trenutku.

Zivimo u okruzenju u kome je nekim ljudima prioritet da nedelju jutro, subotu ceo dan i 7 dana pre toga, posvete trolovanju i provociranju ljudi na nekom internet forumu, ili boljr receno internet forumima.

žao mi je što moje upise doživljavaš kao podjebavanje, trolovanje i provociranje, al' ujedno, šta da ti radim.

• Popular Post
5 minutes ago, Uskebasi said:

Druze, na moj sinocnji post sa slikom Motiejunasa i Odzeleja na Zvezdinom topiku je bilo pet komentara od kojih cetiri grobarska i jedan moj kao odgovor na jedan od ta cetiri. U ta cetiri komentara stiglo je da se napise i Caci, i Coki, i pudlica i Nebojsa. Prestanite da glumite seoske mlade i moralne gromade, blamirate se. Da vam nije toliko stalo i da niste toliko emocionalno angazovani bilo bi sto puta vise zajebancije posto stvar fenomenoloski i jeste za zajebanciju, ovako se ljudi mahom ustrucavaju i trude se da ne preteruju jer ste u stanju rastrojstva.

Neka umru ciganska deca i treba nam jebati mater. Tako to ide ovde na ppp, a i van njega.

50 minutes ago, Valk said:

Njegov je i Veseli četvrtak.

pola pola :D

Ne znam da li je Zoran i dalje u Veselom četvrtku, ali Grafart/Trafike su 100% Perine.

48 minutes ago, harper lee said:

Druze, na moj sinocnji post sa slikom Motiejunasa i Odzeleja na Zvezdinom topiku je bilo pet komentara od kojih cetiri grobarska i jedan moj kao odgovor na jedan od ta cetiri. U ta cetiri komentara stiglo je da se napise i Caci, i Coki, i pudlica i Nebojsa. Prestanite da glumite seoske mlade i moralne gromade, blamirate se. Da vam nije toliko stalo i da niste toliko emocionalno angazovani bilo bi sto puta vise zajebancije posto stvar fenomenoloski i jeste za zajebanciju, ovako se ljudi mahom ustrucavaju i trude se da ne preteruju jer ste u stanju rastrojstva.

ček, nije bila dobra moja forica za pudlicu? pa to je toliko bengino i totalno je zajebantski bilo.

Just now, garmonbozia said:

ček, nije bila dobra moja forica za pudlicu? pa to je toliko bengino i totalno je zajebantski bilo.

Neverovatno.

Samo obrnuti uloge i ubaciti zajebavanje našeg trenutnog predsednika, zašto bi se iko cimao i poistovećivao.

9 minutes ago, garmonbozia said:

Druze, dobio si 2 dislajka i 0 smajlija za foricu. Nije ljudima do sale..

Mora na ćirilici da se piše, osim ako nisi na tetkinom kompu.