Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Džejms igra EL od 2014. treba Batleru vremena, i strpljenja.

• Replies 18.4k
  • Views 824k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

3 minutes ago, kralj said:

Batler je car, Francisko je trenutno bolji; ako se Batler potpuno adaptira, neće biti ni on.

butkevičius je najbolje adaptiran. biće ipak da nije sve do individualnog skilla, već i do sistema i principa koje ekipa praktikuje.

Just now, kurjak said:

Stoji da on ima neka pomračenja vezano za koncentraciju i prilično neobjašnjivu distribuciju energije, možda su to i neispravljive mane, al svejedno, uprkos tome je totalni car i košarkaš sa velikim K (Jago fore stop).

Koliko je Francisku trebalo da dođe na ovaj nivo, hteo Batum da ga šamara na nekom prvenstvu {SP, OI ...}

sprdali se po forumima.

11 minutes ago, kralj said:

Ostavite Sašu i igrače, Harper vam je ovo zamesio.

Šta je Harper to zamesio? Da se vodi diskusija? Da budemo nezadovoljni trenerom, igračima?

Videh odličnu definiciju CMM-a na Voxu: igrač koji znatno podiže pod ekipi, ali gotovo nimalo ne podiže plafon.

Neće nikad biti onaj koji donosi prevagu kao Batler u Vitoriji, protiv Efesa ili u Monaku, ali neće ni izdati ekipu kao Batler protiv Partizana, Barselone, Panate.

Ja nisam ljubitelj njegove košarke, ali se mora priznati da je ekstremno pošten igrač koji bi imao šta da ponudi gotovo svakoj El ekipi. Vidim da se sve više priča o njegovom odlasku u Oli i zaista mogu da ga zamislim tamo. Da se sledeće godine uvodi u njihov sistem kroz 15-ak minuta prašinarenja, pa da one tamo sezone u potpunosti preuzme Vokapovu ulogu. Zaslužio je da se (još više) naplati i ode u konkurentiji klub.

Jedno je kvalitet i to je stvar na koju igrači manje utiču. Kodi ima svoje limite.

Ali da je riljao pošteno celu sezonu, jeste, i obožavam ga zbog toga.

5 minutes ago, assignment said:

Šta je Harper to zamesio? Da se vodi diskusija? Da budemo nezadovoljni trenerom, igračima?

Ma zajebavam se.

49 minutes ago, kurjak said:

Kao i za trenera, jbg. Ono, mozemo i da mjenjamo svakih 6 mjeseci...

54 minutes ago, FPLS said:

Videh odličnu definiciju CMM-a na Voxu:

nema ništa odlično tamo, pa samim tim ni definicija CMMa : i

Lakmus!

Davidovac i Jago su morali da igraju...

vlade

ph34r

CMM je zaslužio da svaki navijač Zvezde ustane kad ga spomene. Nije nepogrešiv ali što reče kolega, izuzetno je pošten čovek i igrač.

Njegova izjava nije bila nervozna nego je novinar napao sa pritisak pa pritisak. On je pokušao da objasni da nije okej da oseća pritisak on koji samo igra košarku u odnosu na real people with real jobs. Ono što je zaparalo uši je što je ukazao na nedostatak motivacije u završnici utakmice, "igra se dok nije gotovo!" i tu mislim da je aludirao na saigrače koji su kršili ruke i vukli se po terenu a on otprilike jedini vukao tranziciju i davao koševe.

Nadam se da ne trenira onaj boks za džabe.

E onda imamo i Čimu sa svojim teatralnim glumatanjem raspada od tuge i kajanja. Daću sve što imam, ma koliko to malo bilo ( @Moća eto ti stih za AI pesme) kme kme. Prenemaže se, danas me i on nervira, svi me nerviraju osim Kodija. Fak dis šit

Edited by Valk

Uopšte se nešto juče nisam nervirao, valjda su me porazi od Makabija i Bajerna anestezirali jer ovaj tim očito ne funkcioniše pod pritiskom. To kreće od Sala, koji je najnervozniji od svih, imam utisak da to prenosi na ekipu. Ne sme više da urla na ekipu kao u prvom mandatu, pa kipi u sebi. Možda da se napije pre utakmice. Alkohol je dobar anksiolitik.

• Popular Post

Isto. Nervirao bih se da nas je zadesio loš dan u ovako važnoj utakmici i to protiv grobara, ali pošto je igra od juče manje-više to što su treneri i igrači spremili za ključni deo sezone onda nema mesta nerviranju. Timski kvalitet koji Zvezda pokazuje u poslednje vreme jednostavno nije dovoljan za plejof Evrolige. Možda se na kraju nekako i umuvamo u tih osam i ja bih voleo da se to i desi jer je klub pokazao napredak u selekciji i ima odličnu grupu igrača, kojoj bi plasman u plejof dao vetar u leđa, a klubu olakšao selekciju za sledeći sezonu. Tempiranje forme i priprema must-win utakmica što taktički što psihološki…vrlo, vrlo loše i zabrinjavajuće. Ćelavi naravno treba za završi sezonu, a i na leto bih ga menjao samo nekim jasno boljim trenerom kojih ima mnogo manje i mnogo ih je teže dovesti nego što internet eksperti misle.

Edited by Heaviside