April 2Apr 2 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:o kakvoj to prozivci obradovića od bolombojeve žene na insta posle barselone priča kuzma u podkastu?Prozvala ga zbog small ball igre, verovatno se gospođi ne sviđa što je muž na klupi... Edited April 2Apr 2 by assignment
April 2Apr 2 35 minutes ago, uini said:poceo je sa moja odgovornost je najveca ali se brzo uhvatio za poslednji deo rajkovog triptih-pitanja, pa nas uveo u tu tiradu kako je batler sam sebi najveci neprijatelj feat smeta mu odgovornostda je 12i igrac u ekipi, to se ne govori na konfi tako blatantno ni nakon pobede od 30 razlike a kamo liku koji mu je doneo solidno tih nekih ju nou pobeda.grozna je persona, korporativni menadzer a zatim i prosecan trener sa prosecnim egom sampionskog srpskog trenera.ali ja to sve lakse gutam kada nije ono prvo tako grdno.Sve i da je tako - prvi iz kluba mora da leti Dzabari Batler pa tek onda Sasa Obradovic
April 2Apr 2 10 godina posle blago receno dostojnog otpora buducem sampionu u osmiini finals, a gledajuci duel usranih sns projekata u propaloj srpskoj kosarci, mogu samo da ponovim da bi ona radonjina zvezda obe ove ekipe rutinirala sa 20 razlike, s tim da ne primila vise od 50 poena ako bi resili da igraju ozbiljnu odbranu. A vi sad slobodnoj nastavite sa nebulozama o nekakvom talentu i kvalitetu ove ekipe
April 3Apr 3 4 hours ago, Nikola77 said:mogu samo da ponovim da bi ona radonjina zvezda obe ove ekipe rutinirala sa 20 razlike, s tim da ne primila vise od 50 poena ako bi resili da igraju ozbiljnu odbranu. A vi sad slobodnoj nastavite sa nebulozama o nekakvom talentu i kvalitetu ove ekipeto bi znacilo da bi ona radonjina zvezda imala makar 27 pobeda u el ove sezone & bila prvi favorit za / na f4.racunam da bi morali uzeti 5x pobeda vise od fenera i olyja, posto ova zvezda igra egal sa njima. cska bi bio sampion istocne konferencije u nba, jer su, kada se gleda mapa sveta, blize istoku.
April 3Apr 3 Nisam toliko ljut koliko sam se uznemirio sinoc, jednostavno mi je bilo tesko u stomaku, ne zbog poraza bas od Partizana iako to doprinosi. Uznemirio me je taj dan mrmota koji zivimo iz sezone u sezonu.Opet smo uspeli da odlicnu situaciju napravimo na prosecnu sezonu. Osvajanjem devetog ili desetog mesta prakticno ne dobijamo nista osim nekog opravdanja da smo eto ucestvovali u postsezoni.Utakmicu smo odigrali standardno glupo, bez razmisljanja, bez strategije, osim u prvoj cetvrtini kada je lopta isla vrlo kvalitetno na Rivera. Od izlaska RIvera pa sve do kraja utakmice, mozda sam pobrojao na prste jedne ruke smislene akcije gde lopta kruzi i gde se trazi najbolji sut. Nwora i Butler tacno znas kada ce zavrsavati napad, protivnici su nas procitali, kada oni uzmu loptu vise nema kretanja iste, posebno Nwora, on je glup igrac u bozju mater.Cude se ljudi kako je Partizan sutirao a ne zele ili ne umeju da vide da su to bili 90% otvorene trojke. Cak su mnoge i promasili. Imamo 3 centra koji vaze za bolje u Evroligi a razbije nas jedan Fernando uz sitnu minutazu i ulogu Jekirija.Cude se ljudi kako Karlik tako igra kad je i on ISO skorer. Jeste on ISO skorer ali ne ide svaki napad na njega pa da bude predvidivo, nemo kombinuju, jednom spuste na centra, jednom odu siroko na trojku, pa onda daju ovom da kuva. Sve je u razlicitosti napada, sto je nas trener primetio na konferenciji za novinare, ali nikako da to vidimo na terenu.Karter dobro cuva Karlika, pa presedi na klupi, Miljenovic isto. Kad je trebalo stisnuti odbranu, nama na terenu dvojica ISO skorera koje odbrana ne zanima.Sve u svemu opet mrka kapa. Talenat je tu, ali raspodela uloga nije. Previse imamo "zvezde"a premalo vodonose.I Bolomboya je Sasa ugasio.Necemo jos dugo gledati ovo mucenje. To je valjda dobro.
April 3Apr 3 6 hours ago, Nikola77 said:10 godina posle blago receno dostojnog otpora buducem sampionu u osmiini finals, a gledajuci duel usranih sns projekata u propaloj srpskoj kosarci, mogu samo da ponovim da bi ona radonjina zvezda obe ove ekipe rutinirala sa 20 razlike, s tim da ne primila vise od 50 poena ako bi resili da igraju ozbiljnu odbranu. A vi sad slobodnoj nastavite sa nebulozama o nekakvom talentu i kvalitetu ove ekipe minijatura
April 3Apr 3 Odbrana nam je šuplja, a napad nam je statičan. Talenta ima, ali je protok lopte nepostojeći. Teatar apsurda, a ćelava prevara toliko rotira da ljudi više ne znaju ko šta igra. Ne treba Batleru toliko zamjeriti, momak je osuđen da sam kreira i izmišlja poene. Ako carini loptu, a ti kao trener zahtjevaš da bude fluidan napad, pa zakucaj ga za klupu(ali vidim da to nije skučaj). Naš napad se svodi na drvljenje lopte 20 sekundi i onda stepbek hail mary trojka. Jedan od igrača koji je imao osjećaj da podjeli loptu, da odigra leđima i skupi odbranu, više nije uopšte u roosteru. Ali kad vidim da Batler i Nwora udvajaju protivnika visoko, kome je to palo na pamet, pa oni ne mogu da sačuvaju igrača kojeg gledaju u oči, a kamoli da imaju awarenes da zatvore liniju dodavanja i da se onda blagovremno vrate na igrača kojeg su čuvali.
April 3Apr 3 Mi bismo bolje igrali bez trenera (ovog što imamo) nego sa njim. Kapiram da je najgori trenutak da se smenjuje trener, ali ovaj nas neće uvesti ni u plej in. Čovek nema ništa, ISO košarka bez odbrane. Ako ti zatvore 2 ISO igrača ćao zdravo. Možda on i spremi utakmicu kako treba, ali je vodi očajno. Videlo se mnogo puta do sad. Nadam se vestima danas da više nije trener....
April 3Apr 3 10 minutes ago, Jesper23 said:Odbrana nam je šuplja, a napad nam je statičanCase su nam oprane slabo ili nikako Edited April 3Apr 3 by Ratamahatta
April 3Apr 3 Nema najgoreg trenutka za smenu trenera. Čovek jako loše radi svoj posao i treba ga zameniti, tako to svuda funkcioniše ili bi bar trebalo. Nema tu nikakve perspektive sa njim a plus je jako neprijatan lik.
April 3Apr 3 Upali smo u lošu formu kad je bilo najbitnije. Nije baš da je odlika velikih trenera. Nadam se da ćemo pokazati odlike kluba koji se ne rukovodi zakonima tribine i da će ostati Saša ukoliko baš ne ispliva neko ime. To što pišete o Radonjićevoj Zvezdi je bullshit, Radonja je odigrao par korektnih i par razočaravajućih sezona i ničim nije pokazao da je legitiman EL trener, na šta uostalom Zvezdaless karijera nedvosmisleno ukazuje.Mada, ja ne bih imao ništa protiv Radonje pod uslovom da mu se da ugovor na 5 godina i bezrezervna podrška. Nažalost, i pored toga što smo Čovića oterali iz kluba, nećemo se tek tako ratosiljati amaneta koji podrazumeva krava-muzara odnos prema igračima i još par fascinacija kao što je ono prema doselekciji.O laserima da ne pričam. Jebali ih najbolji navijači na svetu.
April 3Apr 3 Iskulirajte sa smenama trenera sad. Da li nismo nista naucili iz prethodnog iskustva? Sad ima jos par meseci do kraja sezone, na kraju sezone se podvlaci crta i smenjuje trener.
April 3Apr 3 59 minutes ago, JPM said:Nisam toliko ljut koliko sam se uznemirio sinoc, jednostavno mi je bilo tesko u stomaku, ne zbog poraza bas od Partizana iako to doprinosi. Uznemirio me je taj dan mrmota koji zivimo iz sezone u sezonu.Opet smo uspeli da odlicnu situaciju napravimo na prosecnu sezonu. Osvajanjem devetog ili desetog mesta prakticno ne dobijamo nista osim nekog opravdanja da smo eto ucestvovali u postsezoni.Utakmicu smo odigrali standardno glupo, bez razmisljanja, bez strategije, osim u prvoj cetvrtini kada je lopta isla vrlo kvalitetno na Rivera. Od izlaska RIvera pa sve do kraja utakmice, mozda sam pobrojao na prste jedne ruke smislene akcije gde lopta kruzi i gde se trazi najbolji sut.Nwora i Butler tacno znas kada ce zavrsavati napad, protivnici su nas procitali, kada oni uzmu loptu vise nema kretanja iste, posebno Nwora, on je glup igrac u bozju mater.Cude se ljudi kako je Partizan sutirao a ne zele ili ne umeju da vide da su to bili 90% otvorene trojke. Cak su mnoge i promasili. Imamo 3 centra koji vaze za bolje u Evroligi a razbije nas jedan Fernando uz sitnu minutazu i ulogu Jekirija.Cude se ljudi kako Karlik tako igra kad je i on ISO skorer. Jeste on ISO skorer ali ne ide svaki napad na njega pa da bude predvidivo, nemo kombinuju, jednom spuste na centra, jednom odu siroko na trojku, pa onda daju ovom da kuva. Sve je u razlicitosti napada, sto je nas trener primetio na konferenciji za novinare, ali nikako da to vidimo na terenu.Karter dobro cuva Karlika, pa presedi na klupi, Miljenovic isto. Kad je trebalo stisnuti odbranu, nama na terenu dvojica ISO skorera koje odbrana ne zanima.Sve u svemu opet mrka kapa. Talenat je tu, ali raspodela uloga nije. Previse imamo "zvezde"a premalo vodonose.I Bolomboya je Sasa ugasio.Necemo jos dugo gledati ovo mucenje. To je valjda dobro.Ma, bate, da smo zivi i zdravi - ceracemo se jos.
April 3Apr 3 34 minutes ago, Jesper23 said:Ako carini loptu, a ti kao trener zahtjevaš da bude fluidan napad, pa zakucaj ga za klupu(ali vidim da to nije skučaj). Naš napad se svodi na drvljenje lopte 20 sekundi i onda stepbek hail mary trojka. naravno da ne zahteva, samo glumi post-game kao i obično, pošto bi videli takve tendencije, od 11. oktobra, kada je došao na klupu (a i sinoć priča kako ne može ovo ili ono za mesec dana da se uradi / usvoji), pa do dana današnjeg.protiv barce smo, kada je ušao miljenović, nekoliko napada igrali najklasičnije uručenje u serijama; pomislih, hvaljen isus & sveti savo, evo jedne logične & jednostavne inovacije u postavci napada, kada je CMM na klupi (a ne vidim zašto bi moralo samo tada al' bolje i tako).to smo igrali vrlo uspešno cela dva napada i nikada od tog malog segmenta u prvom poluvremenu barca tekme, ne videsmo više nešto što svaki profesionalni košarkaš zna a nama kao heavy iso-timu donosi neophodnu dinamiku i lagane prilike za drive & kick, šut, upošljavanje centara, štagod.ne trebaju nama nikakve svemirske akcije, samo malo bazične košarke.