April 3Apr 3 Just now, kurjak said:Zvezda ne može da igra kao Monako, niti Batler može u Džejmsove patike, to nije realno.Batler je dobar igrač i može biti još bolji, al u ovom trenutku nije spreman za tu ulogu.Imam utisak da se ne oseća komotno i da mu je ta uloga preteška.Isti osećaj imam. Vidim ga kako teško prihvata svaki loš potez, ali ne u smislu da besni, nego kao neko kome konstantno neko zaglavljuje u bolnici pa je u glavi u fazonu "jao, šta me ovo snašlo". Ne može da se igra na Batlera tako da on drži 15 sekundi loptu. Ne, moramo protokom i kretnjom da mu izvučemo preuzimanje, pa onda on odlučno na koš.Još nešto. Jeste li videli koliko smo mi sinoć lako dopuštali da centri Partizana ostanu na Kodiju ili Batleru na niskom postu. Jebem ti, ako tad nisam ispizdeo. Mislim da su 4-5 napada zaredom samo na prvom pasu ostajali 1 na 1 centri. Sva sreća pa je tu Kodi odigrao odbranu za medalju.
April 3Apr 3 Dobra stvar je što neće biti navale na karte protiv Pariza. I bonus, da Želimir nije otišao u svom stilu "posle mene potop", grobljari bi sad imali istj broj pobeda kao mi.Što se nas tiče, klovnovska košarka J. Batlera ne prolazi kad se igra plejof košarka. Koliko god Obradović bio psihopata i neznalica.
April 3Apr 3 2 minutes ago, sigurnost said:Što se nas tiče, klovnovska košarka J. Batlera ne prolazi kad se igra plejof košarka.Ovo ne možeš ovako da tvrdiš. Ako Butler igra po instrukcijama trenera onda nije do njega. Mi Butlera stavljamo u situaciju da igra 1 na 5 jer su nas svi pročitali da nema traženja slobodnog šuta nego Butler i Nwora smaraju loptu.
April 3Apr 3 Just now, JPM said:Ovo ne možeš ovako da tvrdiš. Ako Butler igra po instrukcijama trenera onda nije do njega. Mi Butlera stavljamo u situaciju da igra 1 na 5 jer su nas svi pročitali da nema traženja slobodnog šuta nego Butler i Nwora smaraju loptu.A instrukcija trenera je da igra u slow motion režimu?
April 3Apr 3 Just now, sigurnost said:A instrukcija trenera je da igra u slow motion režimu?Ne, nego da igramo predvidiv napad.Butler nije brz ali jeste pokretljiv, dribling mu je odlican. Ali kad protivnik odmah zna ko zavrsava napad mnogo je teze.
April 3Apr 3 1 hour ago, Michael Krueger said:Nikakav problem. Samo ćaci iz uprave moraju da se dogovore da li hoće bar u plej in ili hoće da ova neznalica izgubi od Pariza i Reala (a to će mu se desiti) i završi na poziciji 11 (kapiram da će bar raspali Asvel da dobije)... I šta hoće od ABA, gde će Penjaroja da obriše pod sa njim još gore, jer će ekipa još više da padne kad izduva u EL.Ovo je sad situacija da se spase šta se spasti može... teren ne laže... pisao sam i onomad, koji im qrc trebao uopšte da vraćaju ovu neznalicu...verovatno si u pravu i ja bih isto mislio da nismo već smenili trenera nakon dva kola, zamenili pomoćnika i da se nalazimo na početku februara a ne na početku aprila.pri čemu, ko je uopšte dostupan a da radi pos'o? ne bih bio nesrećan da se raspali jedan hail mary sa džiletom aka aleksandrom džikićem, on je ionako majstor in-game rešenja i kratkoročnih podizanja ekipe. međutim, sva logika kaže da je najprirodnije da obrad završi svoje kako zna & ume.
April 3Apr 3 A tek ta priča o pritisku što se konstantno provlači što u medijima, što na društvenim mrežama, pa i Obradović juče spominje na koferenciji, kako mi to ide na onu stvar...Kakav kurčev pritisak, o čemu se radi ovde?? Izađi, majstore, i pobedi, kakav pritisak. Eno, Žalgiris nešto ne oseća pritisak, nego majstori gaze redom, smešna mi je ta priča kao igramo pod pritiskom...Ako nisi spreman da se nosiš sa tim, nemoj da igraš košarku. Batler uzima skoro 3 miliona i sad mi treba da slušamo kako mu se skupila mudanca zbog pritiska.
April 3Apr 3 1 hour ago, Hroničar said:Ono sinoć nije ličilo ni na šta, sramotna utakmica celokupne ekipe, zajedno sa stručnim štabom...Najviše me boli prilično veliki bol u mošnicama kada je odbrana u pitanju, potogovu Batlera i Nworu, a i Moneke je tu negde zajedno sa njima, važno da je na zagrevanje ušetao sa sve snimateljem iza njega.Prvo poluvreme, Partizanov aut ispod Zvezdinog koša, Braun stavlja trojku iz ćoška, Batler ga čuva, dečko lagano ide ka njemu, kao da je u pitanju neki susret veterana, neka neobavezna prijateljska utakmica. Neki principi u odbrani se uopšte ne poštuju, Nwora igra totalno neobavezno, u drugom poluvremenu je primio zicer ispod koša, njegov igrač je jedno dve, tri sekunde bio sam u reketu, čovek nije znao gde se nalazi...Kapa dole i Batletu i Nwori na svemu do sada, ali neka hvala...Džaba im što su davali određeni doprinos u napadu, kada odbranu ne pipaju.Stvarno nisam pametan i apsolutno nemam pojma šta može da se desi do kraja regularnog dela Evrolige, ali ovo nikako ne obećava. Čak i da se nekako domognemo plej ina ili budemo 7. ili 8. ova igra uopšte ne obećava i vrlo brzo ćemo završiti učešće u Evroligi. Po meni, ako je ikako moguće, prvi cilj treba da nam bude da zadržimo Kodija, jer je najbolji Zvezdin igrač ove sezone i da se na njemu gradi ekipa za sledeću sezonu.+1 na postRjesenje je da nam je visak jedan od dvojice koji igraju neobaveznu kosarku i u napadu i u odbrani (Nvora i Batler) zadrzao bih Nvoru jer ima.vise skila i bolje fizikalije. Jednog mozemo da trpimo, dvojica kanale ekipu49 minutes ago, Lord Stef said:Kad smo kod lasera, ajde i da razumem ometanje protivnika, premda je debilski, ali koj kurac smetaju Kodiju u zavrsnici utakmice u organizaciji napada? Kakve kucine u glavi moras da imas za tako nestoBilo je i navijaca kkp u hali. Imaju i oni lasere44 minutes ago, kurjak said:Zvezda ne može da igra kao Monako, niti Batler može u Džejmsove patike, to nije realno.Batler je dobar igrač i može biti još bolji, al u ovom trenutku nije spreman za tu ulogu.Imam utisak da se ne oseća komotno i da mu je ta uloga preteška.Dakle nije dorastao ulozi. Batler je po meni visak kad imamo Nvoru. I tu nam treba drugaciji tip igraca. Batlera je lako zamjeniti, ali ako ode Kodi bacili smo narednu sezonu.2 hours ago, uini said:naravno da ne zahteva, samo glumi post-game kao i obično, pošto bi videli takve tendencije, od 11. oktobra, kada je došao na klupu (a i sinoć priča kako ne može ovo ili ono za mesec dana da se uradi / usvoji), pa do dana današnjeg.protiv barce smo, kada je ušao miljenović, nekoliko napada igrali najklasičnije uručenje u serijama; pomislih, hvaljen isus & sveti savo, evo jedne logične & jednostavne inovacije u postavci napada, kada je CMM na klupi (a ne vidim zašto bi moralo samo tada al' bolje i tako).to smo igrali vrlo uspešno cela dva napada i nikada od tog malog segmenta u prvom poluvremenu barca tekme, ne videsmo više nešto što svaki profesionalni košarkaš zna a nama kao heavy iso-timu donosi neophodnu dinamiku i lagane prilike za drive & kick, šut, upošljavanje centara, štagod.ne trebaju nama nikakve svemirske akcije, samo malo bazične košarke.Pola koseva sinoc su nam dali Rivero, Moenke, Izundu i Dzoel. Jel i oni sve iz iso kosarke?Nvora i Batler imaju nba mentalitet koji je Teo najbolje opisao rjecima - kad predam loptu nikad je vise necu vidjeti, ne daju je vise nazad ko da im zivot zavisi od toga. Nema protoka lopte u napadu sa 2 takva igraca na parketu. Posto navijaci nemaju strpljenja dok se oni uklope u evro kosarku jedan mora da ide. Znaci Batler...36 minutes ago, JPM said:Ovo ne možeš ovako da tvrdiš. Ako Butler igra po instrukcijama trenera onda nije do njega. Mi Butlera stavljamo u situaciju da igra 1 na 5 jer su nas svi pročitali da nema traženja slobodnog šuta nego Butler i Nwora smaraju loptu.Batler igra isto ono sto i Nan ili Francisko ili Karlik u zavrsnicama. Das mu loptu i on rjesava, ali jbg nije taj kvalitet. U Pao Nan i sada Hejs pipnu loptu kad se lomi i to je to. Ali oni su klasa iznad Batlera i Nvore pa mogu da igraju kosarku koju Sasa voli. Edited April 3Apr 3 by MiddleClass
April 3Apr 3 Ta sloboda u igri ne znači da mora svaki napad sam da završi, imao je Batler 5-6 asistencija na nekim utakmicama,sinoć jedna i pet izgubljenih. Može to i drugačije i bolje, isto važi i za trenera.
April 3Apr 3 15 minutes ago, MiddleClass said:Batler igra isto ono sto i Nan ili Francisko ili Karlik u zavrsnicama. Das mu loptu i on rjesava, ali jbg nije taj kvalitet. U Pao Nan i sada Hejs pipnu loptu kad se lomi i to je to. Ali oni su klasa iznad Batlera i Nvore pa mogu da igraju kosarku koju Sasa voli.I Nunn i Hayes su sinoć promašili sve što su mogli kada se lomilo. Ali ok, za taj deo si u pravu.Ovo drugo jednostavno ne mogu da se složim. Naš ISO nije kao ISO tih timova jer kod njih ne carini Nunn ili Francisco loptu ceo napad. U tome je kvaka. U traženju komforne zone napadaču. Ne samo daj mu loptu i sklonte se. Evo odgledaj napade tih timova, pa i Partizana sinoč. Nije isto. Oni imaju nekoliko kretnji pre nego što dobije loptu primarni napadač.Evo i slikovito da ti objasnim. Kad bismo mi igrali na centre, mi bisno poslali loptu centru kada je na 6 metara od koša pa nek zida 15 sekundi. Kada ovi drugi igraju na centre, oni zavrte loptu, izvuku preuzimanja i ostane im centar na low postu sa bekom. To je razlika.
April 3Apr 3 Kalina je baš potonuo, to je jako bitan igrač, kao Diallo u Monaku ili Meli u Feneru ... za njih nema zamena.Aj da dobijemo Pariz i Asvel, sa Realom da se nadigravamo, opušteno ... to nam je, što nam je.
April 3Apr 3 47 minutes ago, MiddleClass said:Bilo je i navijaca kkp u hali. Imaju i oni lasere Čini mi se da čak da su Salo i neko sa klupe sugerisali sudiji prilikom jednog od ponavljanja bacanja da je bio "gostujući" laser. Dobra ideja za ubuduće, infiltriraš svog čoveka sa laserom na gostovanju i imaš garantovanih 100% sa penala.
April 3Apr 3 Pariz je najgori mogući protivnik za ovu situaciju, kratko ćebe od ekipe. Kad se rastrče i krenu da pogađaju - ne možeš ih lasom uhvatiti. Nama evidentno ne leži takva košarka, otresli su nas 40 na pripremama, rutinirali u Parizu, a izgubili smo i obe od Valensije koja gaji sličan stil. Pritom su u naletu, nakon smene trenera pokazali su odličnu reakciju, te odučili od košarke Virtus i Armani. Baš neprijatna utakmica, kao nacrtana da nas i definitivno gurne u provaliju.
April 3Apr 3 2 minutes ago, Renegade said:Čini mi se da čak da su Salo i neko sa klupe sugerisali sudiji prilikom jednog od ponavljanja bacanja da je bio "gostujući" laser. Dobra ideja za ubuduće, infiltriraš svog čoveka sa laserom na gostovanju i imaš garantovanih 100% sa penala. Mda pa su u pauzi malo tim istim laserom šarali i Penjaroji po faci čisto da prikriju tragove, ono što je bitno je to da je organizacija bila na KKCZ i da te lasere treba odjebati sa svih utakmica zauvek
April 3Apr 3 15 minutes ago, Renegade said:Čini mi se da čak da su Salo i neko sa klupe sugerisali sudiji prilikom jednog od ponavljanja bacanja da je bio "gostujući" laser. Dobra ideja za ubuduće, infiltriraš svog čoveka sa laserom na gostovanju i imaš garantovanih 100% sa penala.