Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Može da se nađe trener za platu koju mi možemo da damo. Evo i ovaj Penjaroja, lik pao s marsa pa radi mnogo bolji posao od ove naše pogubljene legende.

• Replies 18.4k
  • Views 824k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Udariće i Penjaroja u zid, ništa manje topao zec ga ne čeka.

Sve je dobro Hevi rekao.

Nevolja je što deluje da ovaj osećaj moranja nije samo sa tribina nametnut, nego da ga i Saša i sam sebi i igračima nameće. Ako rezultatski loše prođe deluje da će ili da demonstrativno zatvori vrata guzicom ili će da tera inat, ode u full self-destruction mode makar kontrirao jasno očiglednim rešenjima.

13 minutes ago, Heaviside said:

Ćelavi naravno treba za završi sezonu, a i na leto bih ga menjao samo nekim jasno boljim trenerom kojih ima mnogo manje i mnogo ih je teže dovesti nego što internet eksperti misle.

da je tema neuspeh zbog neispunjene rezultatske kvote, složio bih se. međutim, njegov kombo bullshita & dvodimenzionalne košarke mi je baš puno za sažvakati, pa bih radije rizikovao sa nekim potencijalno talentovanim trenerom koji još uvek nema ime.

al, dobro, imaćemo vremena o tome da diskutujemo, neka obavi šta se može, sezona je daleko od gotove.

Najveci problem ove Zvezda je nepostojanje plana B kad nas protivnik zaustavi u nasoj primarnoj igri. Tada se sve svodi na improvizaciju Batlera i Nvore a to ozbiljan klub sebi ne moze da dozvoli pogotovu u finisu sezone kada svi podizu spremnost i borbu na visi nivo. Partizan nas je juce dobio u svakom segmentu igre i takticki i borbenoscu pre svega. Treba da se malo skrati rotacija ali je jebeno kako a da svi budu zadovoljni. Centri pogotovu imas Rivera koji je trenutno u najboljoj formi pa imas Izundua koji te cele sezone vuce a na kraju imas Bolomboja koji ti je nominalno najbolji centar i sad kako sta uraditi. Nervira me sto izmene vrsi automatski i tako nebrojeno puta isece igraca koji je u tom trenutku upaljen. Sinoc je Penjaroja u prvom poluvremenu pustio Sterlinga da reseta dok ga je islo pa ga je zamenio kad se umorio a u drugom poluvremenu je to isto uradio sa Karlikom i time dobio mec. Takodje nervirao me jebeni svic na bloku kada je redovno mali ostajao sa centrom iz cega nas je Bruno Fernando lagano resavao i vidis da im to prolazi i ti ne menjas nista. Jbg to nam je sto nam je idemo dalje mada ne znam koliko. Odbranu ne igramo nista i ne znam dokle cemo tako a sad nam i Pariz dolazi koji je popravio formu i samo nam fali da nas oduvaju u Areni za kraj.

Edit: i da me zajebete sa srpskim trenerima to vise ne postoji dajte nekog talentovanog Spanca i a u tri lepe.

Edited by Moća

Juče sva tri centra imala skoro identičnu minutažu, čini mi se. To ne postoji osim ako nemaš pojma kakva ti je hijerarhija u timu pa ajde svi po malo.

Mi smo odbranu igrali dok su se igrači sećali šta su radili na pripremama.

Ja bi vratio Sferopulosa. Svakako ga plaćamo.

54 minutes ago, Nikodije said:

Juče sva tri centra imala skoro identičnu minutažu, čini mi se. To ne postoji osim ako nemaš pojma kakva ti je hijerarhija u timu pa ajde svi po malo.

ako i nema hijerarhije, ispostuj momenat. rivero odlicno krenuo, kad se umori uvedi npr bolomboja. ako bolomboju krene, pusti i njega dok se ne umori ili mu ne ide, vrati rivera. ako i njemu ne ide, daj izundua. ako nema potrebe, neka izundu presedi celu utakmicu, a bolomboj odigra 10 min. ili koliko vec

Alimpije ponovo u finalu EC, a nama nije valjo.

14 minutes ago, kurjak said:

U finale EC bi se plasirao i 1 Salo fantom

Možda pošto sve sami Turci tamo inače jok

32 minutes ago, kurjak said:

Neka hvala. Tako mlad, a vec Ataman

7 hours ago, MiddleClass said:

Covic i Dozet iskopaju Adamsa iz Australije, Tomic i Drcela Dzareda za 10x vise novca. Ucinak im je isti samo je ovaj preskup za silbovanje. Kamo nas Huventud? fantom

Reci mi da se šališ. Ili si zaboravio na šta je taj Adams ličio?

Naravno da zajebavam fantom

20 minutes ago, JPM said:

Reci mi da se šališ. Ili si zaboravio na šta je taj Adams ličio?

Možda samo nije dobio šansu.Kso Grejem. Nikada nećemo znati.

Ma gde nije dobio sansu. Odmah stavljen za prvog pleja. Usrao se, coskario, pravio gluposti.

Grejem je taj koji nije dobio sansu, Adams je odmah dobio da bude starter na pleju.