April 3Apr 3 18 minutes ago, JPM said:Iskulirajte sa smenama trenera sad. Da li nismo nista naucili iz prethodnog iskustva? Sad ima jos par meseci do kraja sezone, na kraju sezone se podvlaci crta i smenjuje trener.ma kakvo smenjivanje trenera, neka uradi šta je započeo.
April 3Apr 3 Upravo tako. Uvaljivati sada u ključnom delu sezone nekog drugog u tuđa govna, neka hvala.Nek kusa što je pripremio.
April 3Apr 3 Sasa nije ni jednom za sve ovo vreme igrao nesto drugo osim ISO kosarke, i sad izmislja toplu vodu kako nam treba "raznolikost napada".
April 3Apr 3 7 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Upravo tako. Uvaljivati sada u ključnom delu sezone nekog drugog u tuđa govna, neka hvala.Nek kusa što je pripremio.i to ali i nek' završi pos'o najbolje što može. taman da mu je jedina ideja da upiše celu ekipu na zen-budizam i da cepaju đumbir svakog jutra, nek' uradi to. ju nou.
April 3Apr 3 24 minutes ago, uini said:ma kakvo smenjivanje trenera, neka uradi šta je započeo.Nikakav problem. Samo ćaci iz uprave moraju da se dogovore da li hoće bar u plej in ili hoće da ova neznalica izgubi od Pariza i Reala (a to će mu se desiti) i završi na poziciji 11 (kapiram da će bar raspali Asvel da dobije)... I šta hoće od ABA, gde će Penjaroja da obriše pod sa njim još gore, jer će ekipa još više da padne kad izduva u EL. Ovo je sad situacija da se spase šta se spasti može... teren ne laže... pisao sam i onomad, koji im qrc trebao uopšte da vraćaju ovu neznalicu...
April 3Apr 3 Ono sinoć nije ličilo ni na šta, sramotna utakmica celokupne ekipe, zajedno sa stručnim štabom...Najviše me boli prilično veliki bol u mošnicama kada je odbrana u pitanju, potogovu Batlera i Nworu, a i Moneke je tu negde zajedno sa njima, važno da je na zagrevanje ušetao sa sve snimateljem iza njega. Prvo poluvreme, Partizanov aut ispod Zvezdinog koša, Braun stavlja trojku iz ćoška, Batler ga čuva, dečko lagano ide ka njemu, kao da je u pitanju neki susret veterana, neka neobavezna prijateljska utakmica. Neki principi u odbrani se uopšte ne poštuju, Nwora igra totalno neobavezno, u drugom poluvremenu je primio zicer ispod koša, njegov igrač je jedno dve, tri sekunde bio sam u reketu, čovek nije znao gde se nalazi...Kapa dole i Batletu i Nwori na svemu do sada, ali neka hvala...Džaba im što su davali određeni doprinos u napadu, kada odbranu ne pipaju. Stvarno nisam pametan i apsolutno nemam pojma šta može da se desi do kraja regularnog dela Evrolige, ali ovo nikako ne obećava. Čak i da se nekako domognemo plej ina ili budemo 7. ili 8. ova igra uopšte ne obećava i vrlo brzo ćemo završiti učešće u Evroligi. Po meni, ako je ikako moguće, prvi cilj treba da nam bude da zadržimo Kodija, jer je najbolji Zvezdin igrač ove sezone i da se na njemu gradi ekipa za sledeću sezonu.
April 3Apr 3 Pade mi na pamet da mi itekako možemo da dobijemo Real u Madridu. Kako? Pa lepo, ako Real odluči da mu treba poraz na toj utakmici. Zadnje kolo.
April 3Apr 3 Pa posle Baskonije večeras gostuju Oliju i Feneru pre nas tako da teško da im neće trebati.Trebati pobeda Edited April 3Apr 3 by sasha
April 3Apr 3 Kod Batlera i Nvore nema sredine. Ili ti dobijaju utakmicu ili te zakopaju. Ako ih ne ide onda su jezivi, najgori igrači na terenu jer ne igraju odbranu. Kao deo smislenog sistema bi bili zlata vredni, ali ako su ti jedina opcija kad se lomi utakmica, kao Obradoviću, onda si u problemu. Znaju to i drugi timovi pa uspešno brane.Slažem se što se tiče Kodija. Vidim da je sinoć žestoko ispizdeo na novinara, što pokazuje nervozu kod inače mirnog lika. Ako se sezona neslavno završi, neće ostati sigurno. Pitanje je i ovako ako je OLI zagrizao...U sledećih par nedelja ćemo znati da li će biti Hollywood or bust...
April 3Apr 3 2 minutes ago, sasha said:Pa posle Baskonije večeras gostuju Oliju i Feneru pre nas tako da teško da im neće trebati.Trebati pobedaMislim da Fener hoce da izbegne prva dva mesta.A za Oli nisam siguran.
April 3Apr 3 Kad smo kod lasera, ajde i da razumem ometanje protivnika, premda je debilski, ali koj kurac smetaju Kodiju u zavrsnici utakmice u organizaciji napada? Kakve kucine u glavi moras da imas za tako nesto
April 3Apr 3 1 minute ago, Michael Krueger said:Vidim da je sinoć žestoko ispizdeo na novinaraAko si video snimak, video si da uopste nije ispizdeo. Vrlo mirno je rekao novinaru da ne postavlja glupa pitanja o pritisku jer oni igraju kosarku a pritisak je na ljudima koji imaju obicne poslove.Meni to govori i da oni uopste nisu usli stegnuto u utakmicu vec jednostavno su lose vodjeni. Igra nam se, pored gomile opcija, svede na to da das loptu Batleru ili Nvori i da se sklonis. Jebem te kosarko.
April 3Apr 3 Zvezda ne može da igra kao Monako, niti Batler može u Džejmsove patike, to nije realno.Batler je dobar igrač i može biti još bolji, al u ovom trenutku nije spreman za tu ulogu.Imam utisak da se ne oseća komotno i da mu je ta uloga preteška.