April 4Apr 4 11 hours ago, Dankan Ajdaho said:Nikada veći bednik nije vodio tim.Kad izvrces onda to tako zvuci. Slusao sam kzs. Branio je Batlera od zli stranci novinara
April 4Apr 4 6 minutes ago, MiddleClass said:Kad izvrces onda to tako zvuci. Slusao sam kzs. Branio je Batlera od zli stranci novinaraDaj link
April 4Apr 4 2 hours ago, JPM said:Uf...ako je tako sto kazes, onda se ja ne secam najbolje. Znam da je bas delovao ocajno ali se ne secam da je toliko kratko bio.Pa ok, realno nece biti ni prvi ni poslednji put da se ovako nesto desi.Evo sad i Laki napisao svoje misljenje u medjuvremenu. Jebem li ga. Ne secam ga se po dobrom. Recimo za onog Rajana Tompsona mi je bas bilo zao. Decko se polomio od pokusavanja ali ga je igranje pod pritiskom rezultata pojelo. Ista stvar i sa Borisom Simanicem recimo. Decko je strasan talenat ali kad god je trebalo ocekivati od njega nesto vise, on bi se gubio. Velika scena nije za svakog.Adams jd došao kao veoma smislen potpis. MVP i šampion lige Australije koja je izbacila nekoliko solidnih igrača.U Zvezdi odigrao svega 5 zvaničnih utakmica i napravio sporazumni raskid.Sigurno nije bio za prvog pleja, ali neko ko je mogao biti projekat sigurno, kad bi se u Zvezdi tako radilo. U daljoj karijerai prilično nezapažen.Iskoristio sam ga zbog plača za Grejemom, koji je doveden kao glavno pojačanje na bekovskim pozicijama, a sem 5 minuta protiv Olimpijakosa bio jako bled.I danas neki kukaju za njima kao da je posle nas otišao u npr Makabi i napravio sa njima seriju 8-2.
April 4Apr 4 Bice interesantno videti koji je sledeci nikad veci bednik koji je ikada vodio Zvezdu, osmi u nizu
April 4Apr 4 9 minutes ago, MiddleClass said:Kad izvrces onda to tako zvuci. Slusao sam kzs. Branio je Batlera od zli stranci novinarajeste, vikao je, nemojte batlera, yebite menee
April 4Apr 4 2 minutes ago, uini said:jeste, vikao je, nemojte batlera, yebite meneeJa sam razumeo: jebite batlera, nemojte mene.Pardon my french.
April 4Apr 4 5 minutes ago, sigurnost said:I danas neki kukaju za njima kao da je posle nas otišao u npr Makabi i napravio sa njima seriju 8-2.ne znam da li znas taj podatak - u trenutku kada je graham otpusten, u el je vec bio prosao rok za akviziciju novih igraca, tako da nije mogao da ode u npr makabi.
April 4Apr 4 1 minute ago, uini said:ne znam da li znas taj podatak - u trenutku kada je graham otpusten, u el je vec bio prosao rok za akviziciju novih igraca, tako da nije mogao da ode u npr makabi.Ma da je otišao u KK Dubrava i tamo ih vodi do istorijskog podviga osvajanja ENBL.Čoveka boli uvo da se cima.Verovatno ga je agent zajebao da dođe u Evropu. Edited April 4Apr 4 by sigurnost
April 4Apr 4 Nemamo jasan reper šta je Graham mogao a šta nije. On ne samo da nije imao minute, nego nije imao ni ulogu odgovarajuću. Aj stavi Yaga na poziciju 3 pa da vidimo kako će se snađe... mislim budalaštine od Obradovića, zaista.To naravno ne znači da bi Graham bio dobar, ali je baš loš ukus u ustima da je ovako završilo.
April 4Apr 4 Snaci ce se Jago, on mnogo bolje razume kosarku nego recimo 1 Biberovic Edited April 4Apr 4 by Ratamahatta
April 4Apr 4 10 minutes ago, Ratamahatta said:Snaci ce se Jago, on mnogo bolje razume kosarku nego recimo 1 BiberovicA i može da ugrize za jajca to nisko krilo bez po muke, ako mu ovaj zatvori prolaz do koša.
April 4Apr 4 3 hours ago, ivan9999 said:Boki i Semi igraju sa Jagom u petorciI to zapravo i igraju odbranu, za razliku od Fly Chime koji ako ne proleće u aut ne radi ništa skoro po tom pitanju. Tj da ne budem nepoštena radi, ali nedovoljno da se opravda epitet Najbolje Četvorke Posle Vezenkova.