April 2Apr 2 Just now, kurjak said:Naš je sad najteži. Zato i pitam. Mislim da smo samo protiv Asvela favoriti, pa ako sve puknemo, mozemo li na poziciju 11?
April 2Apr 2 1 minute ago, JPM said:Zato i pitam. Mislim da smo samo protiv Asvela favoriti, pa ako sve puknemo, mozemo li na poziciju 11?Nema lakih utakmica, sve je otvoreno ... i sve je do nas.Pariz kući pa Asvel na strani, čini se lako, al na parketu klizavo. Edited April 2Apr 2 by kurjak
April 2Apr 2 Ja i dalje mislim da bi ovaj roster sa pismenijim trenerom već sad bio na 22-23 pobede. Tačno je da raspad pred kraj sezone mnogo često gledamo, desilo se i drugim trenerima, ali ovaj tim sigurno može da igra smislenije. Obradović je jahao na ISO košarci i tranziciji koliko je mogao, živeo je od toga a evo sad umire. On ne zna bolje. Jeste nas i pritisak pojeo, ali moraš da igraš smisleno i da imaš plan igre da ti se ovo ne bi desilo. Nije uspeo da smiri ekipu zato što ne ume da je vodi, a i lepo je skautiran. Odsečeno mu je ono od čega živi. ISO igrači. Ajde to i nekako, ali ona odbrana ko da smo na strelištu jbt. Skok ne možemo da kupimo, oni sami na šutu za 3 posle 2 pasa. Nije slučajno primao po 100+ poena na svakoj utakmici. Jednostavno se videlo odavno da on nije taj i da neće na dobro izaći. Ona serija kad je došao je zavarala mnoge, pa priznajem i mene. Ali tada smo iako sa dosta povreda sa manjom rotacijom dobijali na energiju i tranziciju, dok su se druge ekipe tražile. Onaj prvi poraz od Partizana je bio baš wtf poraz, čisto trenerov poraz. Tu sam već sam sebi potvrdio da ovo nije ništa drugačiji Obradović iz prvog mandata i da neće izaći na dobro. Možda na kraju i uhvatimo plej in, ali svaka ozbiljna ekipa će nas rutinirati dok je on trener.... Edited April 2Apr 2 by Michael Krueger
April 2Apr 2 Ne dolazim više dok je on trener, hahah. Penarroya je izmislio košarku za njega. Jednu akciju nemamo, samo heroball. Dosta incidenata je bilo, kazna će biti paprena sigurno. Ovi derbiji s gostujucim navijacima su ziva glupost ako oni mogu unositi i bacati topovske udare po ljudima okolo, stoka.
April 2Apr 2 Pa ko im je dao da unesu te topovske udare?Ovo samo u Srbiji i Grckoj ima. Jebene retardirane nacije.Organizacija utakmice je nasa, odgovornost je nasa. Nisu oni uneli barut u dzepovima pa proizvodili baklje na tribini.
April 2Apr 2 jebes obrada, nego smo konacno slozili ekipu koja moze da igra sa svima & onda na kraju zavisimo od toga da li je x ili y igracu danplasim se da cemo tek u narednim sezonama, taman da imamo na raspolaganju iste novce, shvatiti koliko je ovo bagatelisanje fino odabrane ekipebtw, i dalje mislim da sa svima mozemo da igramo i u play inu /offu, minus grci i real, mozda feneral ne moze ako imas jednuipo ideju kako napadas
April 2Apr 2 https://nova.rs/sport/evroliga/video-snimak-zestoke-makljaze-na-derbiju-izmedju-navijaca-zvezde-i-policije-jos-jedan-poraz-zvezde/
April 2Apr 2 Čima ...“Previše grešaka… Igramo isto… Svaki put kada izgubimo, igramo na isti način. Prilično je predvidljivo i lako nas je čuvati kada ne uključujemo sve igrače.
April 2Apr 2 1 hour ago, triple_nippled said:ima li kvota uzivo za trajanje konfe sase obradovica? <15sec 1.21 hour ago, Valk said:Izgleda je zgutao nešto pre KZN, smiren je i normalan.Daj i nama!1 hour ago, Ratamahatta said:Nema kuci sad, barazna paljba kako i zasluzujeDobro je izdrzao na kzs i smisleno odgovarao na pitanja.@uiniPoceo je sa - moja odgovornost je najveca. Nisam primjetio da je ista svalio na igrace. I dalje vjeruje Kalini i Batleru iako su novinari uperili prst u njih dvojicu Edited April 2Apr 2 by MiddleClass
April 2Apr 2 Just now, MiddleClass said:Nijednu kzs nije poceo sa cestitam na pobjedi partizamu. Nijednu! A sad odjebiSlavna proslost... @Papovac pa valjda nije nikad izgubio, pa nije morao da cestitaJa tako shvatih ovo midlovo
April 2Apr 2 o kakvoj to prozivci obradovića od bolombojeve žene na insta posle barselone priča kuzma u podkastu?
April 2Apr 2 14 minutes ago, MiddleClass said:Dobro je izdrzao na kzs i smisleno odgovarao na pitanja.@uiniPoceo je sa - moja odgovornost je najveca. Nisam primjetio da je ista svalio na igrace. I dalje vjeruje Kalini i Batleru iako su novinari uperili prst u njih dvojicupoceo je sa moja odgovornost je najveca ali se brzo uhvatio za poslednji deo rajkovog triptih-pitanja, pa nas uveo u tu tiradu kako je batler sam sebi najveci neprijatelj feat smeta mu odgovornostda je 12i igrac u ekipi, to se ne govori na konfi tako blatantno ni nakon pobede od 30 razlike a kamo liku koji mu je doneo solidno tih nekih ju nou pobeda.grozna je persona, korporativni menadzer a zatim i prosecan trener sa prosecnim egom sampionskog srpskog trenera.ali ja to sve lakse gutam kada nije ono prvo tako grdno.