April 3Apr 3 2 hours ago, sigurnost said:Možda samo nije dobio šansu.Kso Grejem. Nikada nećemo znati.Čovek je DOSLOVNO odustao od košarke kada su ga prvi puta prebili na pripremnoj. Valjda je protiv Panate bilo?
April 4Apr 4 I meni deluje da Salo gubi ekipu i da su igrači nezadovoljni, al možda se utisak promeni nakon što veličanstvenim trijumfom u Madridu overimo plej of
April 4Apr 4 10 hours ago, JPM said:Ma gde nije dobio sansu. Odmah stavljen za prvog pleja. Usrao se, coskario, pravio gluposti.Grejem je taj koji nije dobio sansu, Adams je odmah dobio da bude starter na pleju.Oterali ga posle 3 utakmice = dobio šansu.
April 4Apr 4 17 minutes ago, Nikodije said:I meni deluje da Salo gubi ekipu i da su igrači nezadovoljni, al možda se utisak promeni nakon što veličanstvenim trijumfom u Madridu overimo plej ofništa neobično u situaciji gde nikada nije zaštitio igrača koji ima manji ud od jaga, da ne kažem uda.dok se pobeđuje, niko neće uzvratiti sličnim entuzijazmom ali kad krene nizbrdo, to je normalna reakcija u okviru kolektiva, gde menadžer rutinski krene u javnost sa protokolarno-korporativnim, svi smo krivi, ja najviše ali da vam ispričam o ovom ili onom članu posade.naravno, nikada sa toliko detalja neće opisivati i razmatrati svoje odluke, one su uvek došle zbog datog konteksta ili više sile.da bi držao jedan tim na okupu i proizveo da isporuče najbolje što mogu, moraš da im pružiš neki valjan razlog da te podrže:opcija A - možda nije X&O's savant ali uvek štiti svoj tim (ne štiti). opcija B - možda nije najprijatnija osoba za saradnju ali uvek zna da ponudi rešenje tokom tekme (nije baš najsjajniji na temu).negde moraš da "briljiraš", da li u znanju košarkaške igre, međuljudskim odnosima ili lojalnosti.ako si na svakoj temi prosečan a na ponekoj loš, šansa je da će svaka nepogodna situacija dovesti do izliva frustracija u ekipi.mislim da je to univerzalno pravilo, samo što je u kolektivnom sportu vidljivije nego u bavljenju vansportskim aktivnostima.
April 4Apr 4 On court/off court u Evroligi, prosek na 40 minutaMoneke 92-85 na terenu / 76-84 na klupi / razlika +15 (31 utakmica, 27 minuta u proseku) Batler 90-85 / 82-87 / +10 (14u, 20mpg) Izundu 89-83 / 85-86 / +8 (29u, 14mpg)Mekintajer 88-86 / 79-82 / +6 (35u, 31mpg)Motiejunas 86-83 / 87-85 / +2 (27u, 13mpg) Nvora 88-87 / 82-83 / +2 (30u, 28mpg)Dobrić 88-85 / 87-84 / +1 (22u, 12mpg) Kalinić 83-84 / 90-86 / -5 (35u, 24mpg)Odželej 82-83 / 92-87 / -6 (35u, 23mpg)Miljenović 78-83 / 86-85 / -6 (10u, 7mpg) Davidovac 85-88 / 87-82 / -8 (21u, 14mpg)Jago 78-84 / 86-81 / -10 (25u, 11mpg) Bolomboj 77-83 / 89-85 / -11 (11u, 16mpg)
April 4Apr 4 To i jeste najjaca petorka ove sezoneCMM - Batler - Nvora - Moneke - IzunduJedino iznenadjenje na listi mi je Bolomboj
April 4Apr 4 1 hour ago, sigurnost said:Oterali ga posle 3 utakmice = dobio šansu.Lika su odrali od batina na pripremnoj sa Panatom kolik se sećam. Čitavu tekmu lik je proveo šireći ruke i praveći grimase, ne pokušavajući ni na koji način da vrati.Nakon toga na sledećim utakmicama njegova igra se svela da primi loptu i doda je prvom kraj sebe. Doslovn je odustao od evropske košarke i molio da ga otpišu što se naravno i desilo.Šansa mu je data, čovek ju je uredno odbio, kraj priče. Edited April 4Apr 4 by Dankan Ajdaho
April 4Apr 4 Samo 25 min je igrala zajedno ova petorka:OFF RTG 141.8 DEF RTG 97.8CZ ukupno:OFF 115.6 DEF 113.9Boki i Semi igraju sa Jagom u petorci Edited April 4Apr 4 by ivan9999
April 4Apr 4 1 hour ago, sigurnost said:Oterali ga posle 3 utakmice = dobio šansu.Uf...ako je tako sto kazes, onda se ja ne secam najbolje. Znam da je bas delovao ocajno ali se ne secam da je toliko kratko bio.Pa ok, realno nece biti ni prvi ni poslednji put da se ovako nesto desi.Evo sad i Laki napisao svoje misljenje u medjuvremenu. Jebem li ga. Ne secam ga se po dobrom. Recimo za onog Rajana Tompsona mi je bas bilo zao. Decko se polomio od pokusavanja ali ga je igranje pod pritiskom rezultata pojelo. Ista stvar i sa Borisom Simanicem recimo. Decko je strasan talenat ali kad god je trebalo ocekivati od njega nesto vise, on bi se gubio. Velika scena nije za svakog.
April 4Apr 4 Lorenco Braun je najvise jeban uglavu ovde kad je bio, za njega mi bas drago sto je uspeo u zivotuNajveci medijski pritisak ikada je bio na njemu, I wonder why Bas mi je krivo sto je dono zlato furiji™Pogotovo mi je u lepom secanju glede svega toga ostao jedan komentator i izvinjavac Abojsi uzivo... sa facom penzionisanog Vezenkova i duhom Vranjkovica14 hours ago, Nikodije said:Juče sva tri centra imala skoro identičnu minutažu, čini mi se. To ne postoji osim ako nemaš pojma kakva ti je hijerarhija u timu pa ajde svi po malo.Ovo kao kad su Pinki, Svaba i Dijabola sredjivali NinanuHasiel, hoces hladise malo? Edited April 4Apr 4 by Ratamahatta
April 4Apr 4 17 hours ago, Valk said:E onda imamo i Čimu sa svojim teatralnim glumatanjem raspada od tuge i kajanja. Daću sve što imam, ma koliko to malo bilo ( @Moća eto ti stih za AI pesme) kme kme. Prenemaže se, danas me i on nervira, svi me nerviraju osim Kodija. Fak dis šitImamo demo. Neka neko popravi B4 title ako ume, meni je bagovalo govno i ostao sam bez free promptova Edited April 4Apr 4 by Ratamahatta
April 4Apr 4 Bonus track za internacionalno trziste: Циганин Сам, ал' Најмекши Crossover u svakom mogucem smisluRATM meets Ferid Avdic Edited April 4Apr 4 by Ratamahatta