March 25Mar 25 2 minutes ago, levi said:Butler 14p, Nwora je toliko imao još u prvom poluvrmenu. gde je taj čovek?Nwore nema u nastavku ili sam nesto propustio? Učinilo mi se u prvom da se držao za regiju prepona al sam se nadao da je popio neki udarac na nezgodno mesto samo
March 25Mar 25 1 minute ago, MeanM@ said:A sada opet sekvenca sumanutih potezaGde je onaj aparat za pritisak od @stajebrebilo, da pozajmi komšiluku
March 25Mar 25 Just now, Michael Krueger said:Kalinić među gorima večeras...Jedno pogrešno pomaganje jbt
March 25Mar 25 Brate mili s ovim pomaganjima, nek jebeni Omoruyi zida do prekosutra, stoput bolje nego otvorena trojka
March 25Mar 25 Just now, Michael Krueger said:Nekad je kucao ove kontre...Ukrao loptu i krenuo a jurila ga dvojica, propuštena prilika ali svakako ne skandal.Ovog preostalog centra im ubijamo od batina ali i Baski biju kao onaj majmun po koskama. Evo Boki krvari (nadam se da nije njegova)
March 25Mar 25 Treba tehničku uvesti za trenere, za ove zloupotrebe challengea. A i ovome što se baca pasmater