March 25Mar 25 Just now, ubibobi said:Ajde, ajde, već na kraju 3/4 ćete čimu i ćelafuta da dižete u nebesa, viđeno toliko puta Možemo da pobedimo +20, možemo da završimo u top6, Obradović je i dalje diskutabilan trener koji previše zavisi od spleta okolnosti i nadahnuća pojedinaca. A u opisu posla mu je da tim od 12 igrača organizuje i vodi tako da mu minimizira down faze. Ne ume, i to previse često, jbg.
March 25Mar 25 Objasnio Obrad sta je problem u 4 sekunde za EL tv. Ako to nije ocigledno ne znam sta je...Pristup u drugo govori ko je u pravu, ppp ili Sasa Edited March 25Mar 25 by MiddleClass
March 25Mar 25 Dobric dobro udje u mec i mentol ga zaboravi. Da se raspada, odigrao bi vec 15 minuta do sad
March 25Mar 25 Just now, Valk said:Ok, imamo malo sreće što je ovaj Diakite lud ko zvono.Slamka spasa da uvatimo prikljucak. Kakav meltdown. Mada jeste ga izjebo Kodi za taj 4. faul
March 25Mar 25 Just now, Michael Krueger said:Ovi kao da igraju finale EL jbt...Bore se za Barsu, a ne kao mi protiv Efesa 🤣
March 25Mar 25 Just now, JPM said:Bore se za Barsu, a ne kao mi protiv Efesa 🤣Ako je to i za neku premiju onda i ok. Ne kažem da treba da tankuju, ali ove reakcije su im baš wtf...