March 25Mar 25 Author 11 minutes ago, JPM said:Ovo sto igramo se moze i bez trenera.duh sportskog direktora se muva oko klupa
March 25Mar 25 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Jedino što raduje u celoj ovoj katastrofi, jeste činjenica da će obradović ako ispušimo za doigravanje dobiti šimiku u bulju, ovaj puta zauvek.Raduje te sto zivimo dan mrmota po sedamdeseti put?
March 25Mar 25 Ajde, ajde, već na kraju 3/4 ćete čimu i ćelafuta da dižete u nebesa, viđeno toliko puta
March 25Mar 25 1 minute ago, Ros said:duh sportskog direktora se muva oko klupaneka ga, radi dobar posao GM-a, ne treba ga izgubiti tu
March 25Mar 25 Standardno prvo poluvreme Sase Obradovica, minutaza se deli po planu pre utakmice i ako Batler ne drzi drugu petorku pogubimo se kao pile u tri hektara. Svakom izmenom smo izgledali sve gore i gore da bismo se do kraja poluvremena potpuno raspali. Na sve to je Obradovic na turneji koja nam odlucuje sezonu odlucuje da uigrava Rivera a Motijeunasa ostavlja u Beogradu.Na kraju nije ni bitno, kod ekipe koja odigra onakvo prvo poluvreme protiv Panatanaikosa a onda ovakvo protiv Baskonije je jasno u cemu je problem. Nemamo mi slucajno na nivou sezone isti odnos pobeda i poraza sa najjacim ekipama u ligi i sa onima sa dna tabele. To je slika i prilika trenera koji stalno izjavljuje da nam je svaka utakmica finale ali mu ekipa tako ne izgleda kad je manje atraktivan protivnik sa druge strane.Sad neka uvede Jaga da ga spasava. Mozda pousti ona velika muda pa zaseni igrace Baskonije.
March 25Mar 25 1 minute ago, JPM said:Retard dugme je bilo izvodjenje Nwore i Dobrica jer mora i moj mali da igra.A najbolje da odigraju svih 20 minuta poluvremena. Naravno da mora da menja, Galbiati vrti stalno i treba trčati sa njima. Ali ta košarka nama izaziva vrtoglavicu. Edited March 25Mar 25 by ducca
March 25Mar 25 Ne znam ni što gledam kad je kepec tuSavršeno ubije naš odličan ritam a tek što podigne protivnika da ubacuje frižidere...
March 25Mar 25 1 minute ago, ducca said:A najbolje da odigraju svih 20 minuta poluvremena. Naravno da mora da menja, Galbiati vrti stalno i treba trčati sa njima. Ali ta košarka nama donosi vrtoglavicu.Pa ne celo poluvreme da igraju ali tajming je kao da se drzi neke matrice da bi svi imali iste minute. Nisam video umor Nwore on ionako odbranu ne pipa.
March 25Mar 25 2 minutes ago, harper lee said:kao pile u tri hektaraDobra vest: Proradio quote selectionLoša vest: i dalje smo ovo iz kvota
March 25Mar 25 2 minutes ago, ivan9999 said:Ne znam ni što gledam kad je kepec tuSavršeno ubije naš odličan ritam a tek što podigne protivnika da ubacuje frižidere...Loš je bio, ali ovo što je Batler odigrao je još veći užas...
March 25Mar 25 7 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Jedino što raduje u celoj ovoj katastrofi, jeste činjenica da će obradović ako ispušimo za doigravanje dobiti šimiku u bulju, ovaj puta zauvek.On mora biti oteran večeras ako izgubi.
March 25Mar 25 6 minutes ago, JPM said:Raduje te sto zivimo dan mrmota po sedamdeseti put?Raduje me što ga napokon više nikad više neću videti u klubu.
March 25Mar 25 5 minutes ago, ducca said:A najbolje da odigraju svih 20 minuta poluvremena. Naravno da mora da menja, Galbiati vrti stalno i treba trčati sa njima. Ali ta košarka nama izaziva vrtoglavicu.+1Ne bacaj bisere ..
March 25Mar 25 Just now, sigurnost said:On mora biti oteran večeras ako izgubi.Sad bih potpisao poraz ako bih znao da će biti oteran. Nema leba sa njim, to se moglo videti poodavno...