March 25Mar 25 Lipov kurac i improvizacija. Ovde tima nema, suvi individualni kvaliteti. Evo, ode na +10
March 25Mar 25 Just now, JPM said:Ma to je jasno ali sto nije posao i Donatas? Nema mesta u avionu?Nemam pojma, ja sam popizdela i što nije ušao u igru u 3/4 protiv Panate jer je to bilo baš potrebno.Baskonija živi od naše uobičajene igre, tranzicija all the way.Ovo sad kao da svi čekaju samo poluvreme da se završi pa da vide gde će šta će kud će kako će.Ne razumem, krenuli smo ofanzivno baš dobro, sad u svakom segmentu trokiramo, kao sasrani.
March 25Mar 25 Ali fascinira kakve koske bacamo, timska igra ne postoji, za sada nije dobro ovo... Deluje prosto rečeno bezvoljno...
March 25Mar 25 1 minute ago, MeanM@ said:Lipov kurac i improvizacija. Ovde tima nema, suvi individualni kvaliteti.Evo, ode na +10Takvi smo cele sezone, talenat ekipe je impresivan. Pamet i organizacija nikakvi.Ovo sto igramo se moze i bez trenera.
March 25Mar 25 4 minutes ago, JPM said:Ma to je jasno ali sto nije posao i Donatas? Nema mesta u avionu?Treba mu taj Davidovac na klupi.Koliko je ovo odvratno, nevjerovatno. Za cijelu sezonu ćelavi mentol nije mogao uspostaviti nikakve obrise igre, o odbrani da ne govorim. Samo da ovoa sezona fino završi, pa valjda će odjebati sa klupe. Ćoki onako ogavan penicilin za ovoga. Edited March 25Mar 25 by hrkljush boys_2
March 25Mar 25 Kako je Ćelafuta majstor ubijanja ritma Na 20:11 pravi hokejaške izmene i ode sve u kurac.Čima sajonara!
March 25Mar 25 Je zi voPočeli do jaja i onda neko stisnuo Retard dugme, ne verujem šta jebeno gledam. Znaju li ovi Baskijci da smo mi F4 kandidat? Znaju li da je Chima druga najbolja četvorka u EL?? Nije u redu.
March 25Mar 25 Ubio je ćelavi ekipu. Biće ovde i ubedljiv poraz na kraju. Pritisak nas ubija, čim ne prolazi ISO, mi smo kao riba na svom. Sramotna odbrana, 50 poena na poluvremenu je standard.Ne vredi, na ovako skup roster mora i pismen trener, a ovaj to nije... Edited March 25Mar 25 by Michael Krueger
March 25Mar 25 3 minutes ago, ducca said:Je zi voPočeli do jaja i onda neko stisnuo Retard dugme, ne verujem šta jebeno gledam.Znaju li ovi Baskijci da smo mi F4 kandidat? Znaju li da je Chima druga najbolja četvorka u EL?? Nije u redu.Retard dugme je bilo izvodjenje Nwore i Dobrica jer mora i moj mali da igra.
March 25Mar 25 Jedino što raduje u celoj ovoj katastrofi, jeste činjenica da će obradović ako ispušimo za doigravanje dobiti šimiku u bulju, ovaj puta zauvek.