Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

16 hours ago, uini said:

samo kažem da je nebitno koliko poena postižeš, već kako ih postižeš, tj koji ti je arsenal na raspolaganju, jer takvi igrači donose potencijalnu pobedu u plejofu kada su svi crkli i svaka opcija zatvorena. edwards i francisko su neke cca mike james iteracije, bliži butleru po ulozi i skorerskim kapacitetima, obst je surovi prangijato za tri a luwawu neka verzija kalinarija.

u tom smislu i pišem da je nwora retka biljka, nema previše takvih igrača na evropskom tržištu. zapravo ih ne znam

Meni ovo ne pije vodu, ako neko isporucuje u proseku 20+ poena, meni je sve jedno kakvim aresenal on to uspeva...

Btw. Obst produzio u Bajernu....

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ma otkud nebitno, naprotiv, to je jedan od ključnih elemenata u izgradnji tima. Košarka nije zbir individualnih doprinosa nego sistem u kojem se profili igrača uklapaju u zajedničku funkcionalnost. Različiti načini poentiranja nose različite taktičke implikacije. Npr centar koji živi od pick-and-roll igre vertikalno rasteže odbranu i otvara prostor spoljnim igračima, lowpost centar usporava ritam i kreira za sebe. Ili plejmejker koji je primarno kreator i defanzivni specijalista utiče na kontrolu tempa i stabilnost ekipe, dok izraziti ISO igrač menja strukturu napada, često ga pojednostavljujući, ali i čineći predvidljivijim.

Nikako nije svejedno da li igrač postiže 20 poena kroz sistemsku egzekuciju ili kroz individualnu kreaciju jer način na koji dolazi do tih poena direktno utiče na protok lopte, raspodelu uloga, kao i na to kako protivnik može da brani ekipu. Upravo zato se rosteri ne grade sabirajući i oduzimajući statističke parametre, nego se grade oko kompatibilnosti stilova. S tim u vezi, prilično se podcenjuje Nvora.

15 hours ago, harper lee said:

Treba takodje napomenuti da Batler najvise kosta od svih nasih igraca, ne uzima se Olimpijakosu igrac za kojeg su zainteresovani tek tako.

Nemoj te nepristojne razgovore o parama.

17738347384102375903521199234529.gif

“Никола ће од лета бити део „новог таласа“ српских играча у нашем клубу од којих се много очекује у наредним сезонама.” think

Edited by ducca

Znači dvogodišnji ugovor. Ja sam zadovoljan, oprezni smo jer nije do sada ništa posebno pokazao, a opet nije samo na godinu dana pa da se desi da eksplodira i onda ga za džabe neko uzme.

Dobar posao.

Evo sada navodno Efes zeli Ibuku... Nasi mediji pisu odmah o odlasku, dizu paniku bez veze... Niko se ne pita zasto bi Ibuka uopste zeleo da ide u Efes. Bio je u Turskoj, igrao protiv njih, nisu ga se setili, sada kada je u Zvezdi pokazao da moze da igra EL, kao jedva ceka da ide u Efes ili sta? Nije zadovoljan u Zvezdi jer? Pre smo gubili igraca mahom zbog para, to vise valjda nije slucaj. Sada moze samo sportski, licni uspeh da bude neki faktor. Ali to mogu samo 2-3 tima u EL da koliko toliko garantuju....

16 hours ago, kurjak said:

Ovoj ekipi treba samo kontinuitet, produžiti sve što se može ... par promena u vr' glave.

Ovo je suština, sada nam se crta ono što nije moglo sa Radonjinom šampionskom ekipom. Doslovno treba pokušati zadržati čitav tim sem Jaga, Motija, Dede i Riviera* (Kenanu ističe ugovor).

*Riviero može i da ostane, ali ne verujem da bi bio sretan minutažom 5 minuta u EL, 15 u ABA.

1 hour ago, sigurnost said:

Jako teško će biti zadržati Izundua jer centri u EL postaju nepostojeća kategorija.

Ako u tome hspemo trebaće nam još jedan centar.

Odakle ga iskopali boga pitaj.

Ako imamo mozga, betoniraćemo Bokija i njega za iduću sezonu.

Kao treći centar može i Luka Mitrović.

Edited by Dankan Ajdaho

Jebi ga, ne može da se isparira svima. Ebuka kod nas igra sigurno za malu lovu, projektovan je kao treći centar, sumnjam da je opcija da izjednačavamo baš sve ponude koje igrači dobiju.

Drago mi je za Đurišića, planirao sam uveliko da prikukam, ima mesec dana kako je mogao da potpiše.

12 minutes ago, ducca said:

“Никола ће од лета бити део „новог таласа“ српских играча у нашем клубу од којих се много очекује у наредним сезонама.” think

Novi talas srpskih igrača... that shit is scary

Izundu je BIO projektovan kao treći centar, a sada ravnopravno deli poziciju prvog.

I slep bi bi video da se koncepcijski uklapa sa Bolombojem jer je ofanzivno potentniji.

Bili bi idioti da ne ostavimo obojicu.

Pare više nisu problem, svi mi plaćamo igrače obilato, tako da apsolutno ne vidim problem da se mečuje cena.

Ne verujem da može sve da se mečuje, plate u EL idu do 6 miliona.

Ako mu Efes nudi tipa dva miliona, nema šanse da ga zadržimo.

Rivero ima ugovor na još godinu, zadržao bih svu četvoricu ... Moti nek bude trener-igrač, vredi svaku paru.

Biće i povreda, jbg ... takav im je posao.

Pa i ne treba da mečuju dva miliona za Izundua. Ajde bre, svaki centar koji zna da hoda sada vredi dva miliona

Ne treba da mečuju niti će mu Efes ponuditi toliko.

Ebuka se odlično aklimatizovao na naš stil igre. U kontrolisanijoj košarci on je i dalje debelo limitiran igrač.

Nadam se da nismo toliko glupi da ponavljamo grešku s Yagom.

Nije baš isto, Izundu se pokazao kao legit el igrač dok je Jago zalutao. Mada, to sa parama je varljivo. Ako za dva miliona ne može da se nađe bolji igrač od Izundua, onda on vredi toliko jbg.