Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

8 minutes ago, assignment said:

50+ nad Zadrom je tebi san snova?! OK, svakom u cemu uziva, ali brate, izivljavanje nad 5 x slabijim meni ne cini neki plezir...

Ta sezona. Ne secam se bese koja je bila. 2016/17 valjda.

• Replies 18.4k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

14 minutes ago, assignment said:

Bio sam ozbiljan, EL, ABA, KLS / Kup je jedno too much,

U odnosu na Dubai koji ima dva takmičenja, mi igramo četiri. Ok, nije sad KSL nešto wow ali i tamo igramo uglavnom protiv Partizana i kao svaki derbi je legit EL utakmica.

I na Kupu smo se pomučili, plus ekipa bez gro standardnih igrača pa uigravanje i sve..

Da ne spominjemo reprezentativne prozore gde uglavnom CZ šalje igrače.

Ograđujem se, nisam gledala sinoć utakmicu jer sam zaboravila skroz na to a nisam ni bila kod kuće. Ne sumnjam da je stvarno izgledalo kako JPM kaže, s tim što ne bih bila tako oštra i realno ne zameram im. Trebalo je trener da napravi adekvatniju raspodelu uloga za taj meč. Videh da Kalina i Bolomboj nisu ni otišli u Sarajevo, što pozdravljam.

Edited by Valk

Pa Bolomboj se prosle godine unakazio u Moraci, ispostavice se ni za sta. U tom trenutku nismo jos znali da imamo 3 godiny ladjenja jaja u EL

Takve stvari mogu da se dese u bilo kojoj dvorani, neko sklizne i odu ligamenti/tetive i eto nevolje

Evo juce/prekjuce 200-godisnja petorka Tenerifljana rasrafila Valensiju u paramparcad, jednostavno je tako otkad je ove Evrolige bez grupa

Ona Radonjina 16/17 sezona kad je viko na Guduru je isto podvig, imali smo i kratak i poimence slab roster. Coveka opljackase s guranjem Darusafake za jos jedan EL plejof

Ne secam se da li smo uzeli kup tada, KLS je bio lagan jer su prijatenji bili kese. Dogodine vec Alimpije nije hendlovao nista - od EL plejofa se oprostio negde u ovo doba, kup izduvo, ABA izduvo, uvalili mu sina Filipa i na kraju je i izduvo neku tekmu u KLS pa je najuren i Topic dovrsio do titule

Edited by Ratamahatta

9 minutes ago, JPM said:

Ta sezona. Ne secam se bese koja je bila. 2016/17 valjda.

evo čisto da pomognem da se setiš da li je to ta sezona

image.png

image.png

image.png

30 minutes ago, Nikodije said:

I jedini plej of ikad

Tačno, u formatu gde je 7-6 skor bio dovoljan i tako što nam je Žoc dobio u poslednjem kolu Efes iako mu nije trebalo.

Partizan je igrao F4 tako što je prošao grupu sa 6-10, imali su 7 uzastopnih poraza, ljudi pišu o drugačijim okolnostima tri strane, ali uzalud.

Ja sam voleo Radonjinu Zvezdu, ali ko je u toj košarci više uživao nego u ovoj koju igra Batler neoderanih kolena, neka se nervira, šta da se radi.

Jbg, imate sad tone podkasta, naširoko se govori o košarkaškoj revoluciji, baca se anatema na sistem takmičenja, igrači imaju sindikat koji ih štiti, treneri redom kukumavče, a vi ovde povlačite mrtvi ladni paralele po mimoilaznim ravnima.

@uini TA!!! Ponos!

šta znam,

sezona u kojoj smo propustili da nas još jednom opere u plejofu prvi ili drugi, da bismo sa druge strane izdominirali nedorasle protivnike u aba, sa kojima je razlika kao mi protiv tog prvog/drugog u el

radije bih probao nešto ovako, kao ove aktuelne sezone

Mi cemo opet ici na prvog ili drugog. U najboljem slucaju treceg, ako udjemo u plej of. Opet smo autsajderi. Mada su nam, cisto gledano po kvalitetu, definitivno sad bolje sanse. Medjutim, nije samo do nas, do protivnika je i do sudija je.

Bice zanimljivo videti sad sudjenje u OAKA areni.

Edited by JPM

U staaaroj kosarci su porazi poput ovog vodili u Evrokup

Prolece 2015. zadnje kolo ABA u Titogradu, Buducnos Vole vs. Prijatenji

Ako Prijatenji dobiju, bivaju drugi i polufinale ABA je projektovano tako da i jedni i drugi idu u EL. Ako izduvaju bivaju cetvrti i u polufinalu idu na nas koji smo prvi kako god okrenes.

Celu tekmu sudija navlaci, publika gadja, pljuje, neki konj hvata DMB-a za vrat iz prvog reda, u zadnjem minutu ne sviraju neki faul na ljudskom minimumu i priznaju neregularan kos kad je ona volina Planinic (ne onaj iz NBA) dirala mrezu. Buducnost dobija, biva druga, Cedevita treca, Partizan cetvrti

Finalisti idu u EL

Polufinalnih serija se secamo, hvala Djenki, Kalenicu i Markusu sto su izvukli jer je Bozo Djumic vadio bubrege Bobiju a Edo Muric i ljudski minimum trazili kavgu sve vreme

Cedevita dobila petu u Moraci na iznenadjenje i odusevljenje svih objektivnih kosarkaskih sladokuraca

7 i po godina kasnije Prijatenji igraju prvu sledecu EL tekmu

To su bile vazne tekme, ne ovo sad. Danas nema veze

Edited by Ratamahatta

36 minutes ago, JPM said:

Mi cemo opet ici na prvog ili drugog. U najboljem slucaju treceg, ako udjemo u plej of. Opet smo autsajderi. Mada su nam, cisto gledano po kvalitetu, definitivno sad bolje sanse. Medjutim, nije samo do nas, do protivnika je i do sudija je.

nije isto 40%-60% & 10%-90%

49 minutes ago, JPM said:

Stealing The Simpsons GIF

3 hours ago, JPM said:

@uini TA!!! Ponos!

je-li-2000-plata-dovoljna-za-beograd-v0-

• Popular Post

Vise stranica posle Dubaia nego posle Fenera... s kim ja gubim vrijeme isuse fantom

dubai je nase kosovo