Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

I dalje akcenat na prostim činiocima tima. Ne kažem da nisu važni, naprotiv, nista bez toga, al ono što je next level je hemija i stvaranje rezonantnog dejstva. Mogu Drcela i gazda mu da produže ceo roster i dodatno ga pojačaju, al može biti jednak fail ako nema ko to da motiviše i vodi.

Znam, mračim

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, kralj said:

Ne verujem da može sve da se mečuje, plate u EL idu do 6 miliona.

Ako mu Efes nudi tipa dva miliona, nema šanse da ga zadržimo.

Niti treba da ga zadrzavamo ako dobije toliko, ne vredi on te pare. Izundu je eksplodirao kod nas i odlicno igra ali i takvih djubretara oko kosa ima dovoljno u Evropi, o granicnim NBA igracima koji bi dosli u Evropu da i ne govorim. Verujem da neki Kamagate ili Trevon Vilijams ne bi bili nista manje ucinkoviti kod nas. Nisam siguran da bi i za njega bilo pametno da ide iz Zvezde vec posle ove sezone i to u Efes koji ocigledno sprema totalnu rekonstrukciju tima i ko zna kako ce to kod njih izgledati sledece godine. Nije slucajno sto kod nas u igra dobro, u minutazi i ulozi koju ima, pitanje je koliko ce biti ucinkovit kao starter na minutazi od 20+ minuta u proseku.

Plan jeste da se zadrzi sto je moguce vise igraca iz ove sezone, veci broj je i pod ugovorom, ali trziste je odlepilo i bice jos gore sa NBA Europe tako da ce cene igraca jos skakati i egzibicije sa ogromnim ugovorima za igrace koji se uopste ne skidaju ce morati da odu u istoriju. Ono sto ne treba zaboraviti je da Zvezda ima jednog od najboljih GM-ova u Evropi i da smo sa te strane bezbedni sto se tice skautinga.

Uzgred, @uini je juce pitao ko je taj bek-suter od 203-4 cm koji moze da daje koseve na nacin na koji ih Nwora daje i danas smo odgovorili sa Djurisicem.hihi

9 minutes ago, Nikodije said:

Nije baš isto, Izundu se pokazao kao legit el igrač dok je Jago zalutao. Mada, to sa parama je varljivo. Ako za dva miliona ne može da se nađe bolji igrač od Izundua, onda on vredi toliko jbg.

Ne sporim, ali kapiraš na šta sam mislio. Izundu za sledeću sezonu može da dobije 20% više. Sve preko toga, ne hvala.

4 minutes ago, harper lee said:

Uzgred, @uini je juce pitao ko je taj bek-suter od 203-4 cm koji moze da šutira na nacin na koji ih Nwora daje i danas smo odgovorili sa Djurisicem.hihi

Ispravio sam malo. Ali suštinski rolf

Bilo je problema u prošloj sezoni sa svlačionicom i natrulim jabukama, Svero je to počistio i selektirao sjajan tim.

Sad je to nebo i zemlja, em Udbojša više nema nikakav uticaj na ekipu niti bilo koga u klubu ... čak ni u skupštini i UO.

Rešili smo se bede, valjda.

51 minutes ago, kralj said:

Drago mi je za Đurišića, planirao sam uveliko da prikukam, ima mesec dana kako je mogao da potpiše.

Dogovoreno je to odavno, sada je samo ozvaniceno. Mi cemo morati da sto je moguce vise prosirimo bazu domacih igraca u Djurisicevim godinama i iskopina iz slabijih liga imali oni trenutno kvalitet za Evroligu ili ne, ne zbog nekakvih spasova srpske kosarke i slicnih "luka&kuzma" doskocica vec zato sto smo vec probili sve moguce plafone kad je budzet u pitanju i tesko da cemo s ovim skokovima u ceni igraca moci da svake godine kupujemo ovoliko elitnih stranih igraca da nas drze na plej-of nivou. Usralo bi nas samo tako kad bi NBA tim koji uzme Bogoljuba Markovica resio da ga "stash-uje" u Evropi na neko vreme pa da se dogovorimo sa Miskom da dodje kod nas ali sumnjam da su velike sanse za tako nesto. Raspitivali smo se i za ovog italijanskog klinca koji igra centra u Megi.

Prve petorke evroligaskih plej-of ekipa su otisle na 10+ miliona i tu nema pomoci, mnogo ce znaciti da tamo na kraju klupe ne sedi neki Jago od 800 hiljada po sezoni vec domaci igrac poput Miljenovica ili Barne koji ce se probijati kroz roster evroligaske ekipe.

Bogoljub Marković može kod nas samo da dobije slomljenu ruku, eventualno ispravljen nos.

...zezam se.

Štostiče budžeta i praćenja trendova, gomila klubova ne prati trendove, pa ne moramo ni mi. Ok, lepo je kad se igra Evroliga, ali nije katastrofa i ne igrati je. Preplaćivanje igrača je nešto što mi je lično degutantno, iskreno.

Edited by JPM

Ako iko gleda govor tela i ponašanje Ibuke, jasno mu je da dečko living his best life sada u Zvezdi i da voli što je tu. Igra atomski, voli ga publika, ima gomilu sunarodnika pa je i tu podmiren... Koliko pratim ima i bebu i privatni život mu je sređen. Ne vidim zašto bismo sad tu imali neke traume, jedina konkurencija trenutno u timu mu je Bolomboj. Moty ima drugačiju ulogu, Riviero tek treba da se vraća u formu i tim, Plavšara se ne vraća (bogomoleći).

Lagani smo, Buka je ipak kod nas u modi.

Pa jedino ako mu neko stvarno ponudi duplo, što je po meni malo verovatno. Tako da se slažem sa tobom, Valk.

2 hours ago, assignment said:

Meni ovo ne pije vodu, ako neko isporucuje u proseku 20+ poena, meni je sve jedno kakvim aresenal on to uspeva...

Btw. Obst produzio u Bajernu....

ima igrača koji mogu samo sebi da iskreiraju poziciju za šut. butler je jedan od njih. sličnih gabarita su i edwards, mike james, šta znam. fournier malo viši.

takvi igrači imaju svoje go-to situacije, u kojima delju, ukoliko se izbore za takav kontekst i ako im odbrana dozvoli. vrj igrači, svako na svoj način.

onda imaš igrače kao što je nwora ili sam juče još pomenuo will clyburna u prajmu: to nisu obavezno bolji igrači od gorepomenutih ali imaju mogućnost, zbog kombinacije skilla i atletike / dimenzija - da postignu sami poziciju na šut sa svakog mesta na parketu i na raznorazne načine: trica preko ruke, midrange, polaganje, igra leđima, fadeaway jumper, štagod.

ti igrači su zbog svojih performansi izuzetno retki, još reži nego ovi nabrojani, koji su izuzetni ali rade svoje na 2-3 načina.

kada je scena poslednja tri minuta plejof tekme i sve su ti opcije protivnici zatvorili, imaju tvoj broj što kažu drevni ameri.

jedini način da se eventualno iščupaš (jedini realniji način) je da daš loptu igraču gabarita/skila/fizikalija koje ima nwora.

zato je po meni nwora izuzetno dragocen i jedinstven / redak u euro košarci.

ponavljam, ne zato što je bolji igrač od butlera ili nekih drugih, već zato što nam pruža više opcija da preživimo u die hard / džon meklejn situaciji na kraju odlučujuće tekme.

nadam se da sam iz četvrtog puta uspeo da opišem svoj stav, pa ko se slaže ili ne slaže, skroz okej.

10 minutes ago, JPM said:

Štostiče budžeta i praćenja trendova, gomila klubova ne prati trendove, pa ne moramo ni mi. Ok, lepo je kad se igra Evroliga, ali nije katastrofa i ne igrati je. Preplaćivanje igrača je nešto što mi je lično degutantno, iskreno.

Naravno da je katastrofa, to zna svako ko pored kosarke prati i fudbal. Te romanticne gluposti o praaavoj kosarci koja se igra u skolskim halama u terminu matinea su najpouzdaniji nacin da zavrsimo u prosecnosti koja ce od naseg tradicionalno najelitnijeg sportskog proizvoda da napravi smece. U sportu je konkurencija sve, ako nisi sposoban da ispratis konkurenciju ne postojis. Postujem sve sto je nekome licno degutantno ali licne preferencije nisu argument ni za sta, niti su relevantne za bilo sta, za srpsku kosarku je pitanje zivota ili smrti na vrhunskom nivou da Zvezda i Partizan igraju Evroligu iz vise razloga nego sto mogu da nabrojim.

Od toga treba odvojiti nacin na koji se finansiraju evroligaski klubovi, tu moraju da se traze stabilnija i dugorocnija resenja kroz privatni kapital i/ili maticne fudbalske klubove, ali hajde da se ne bavimo time da li je lepo ili nije lepo da se igra ili ne igra Evroliga. Nije da je samo lepo vec je esencijalno vazno za srpsku kosarku da ima dva kluba koji redovno igraju najvisi nivo kosarke pred najvecom navijackom podrskom pored Atine, ciji dobar procenat cine klinci mladji od uzrasta kad pocinje da se trenira kosarka. Beograd je jedan od samo dva grada u Evropi koji je sposoban da nedeljno dovede 40.000 ljudi u halu da gleda kosarku, to je ogroman kapital koji ne treba olako shvatati i olako odbacivati. Nije sve u zivotu pun stomak i auto u garazi.

50 minutes ago, harper lee said:

Uzgred, @uini je juce pitao ko je taj bek-suter od 203-4 cm koji moze da daje koseve na nacin na koji ih Nwora daje i danas smo odgovorili sa Djurisicem.hihi

ZUwjT4TrkElu8.webp

(nadam se da je to đurišić pokazao na evroligaškoj tekmi više puta. znam da nije & nadam se da hoće ali ne treba sad tako lomiti preko kolena)

Cek, stvarno ima zaludnih koji misle da mozemo potpisati boljeg pleja od Kodija? lol

On je must potpis.

kodi i nwora potpisati se mora

i batler ofc ali mi ne staje u stih.

1 minute ago, uini said:

ZUwjT4TrkElu8.webp

(nadam se da je to đurišić pokazao na evroligaškoj tekmi više puta. znam da nije & nadam se da hoće ali ne treba sad tako lomiti preko kolena)

Zezam se malo, ima Djurisic jos da radi kao poslovicni crnac da dobaci do rostera, kamoli do uloge koju Nwora ima u Zvezdi. Ipak, Djurisic je igrac koji ima talenta a od juniora je, kao i dobar deo igraca Mege, drilovan da pripada vrhunskom nivou i da samo od njega zavisi, tako da od njega ocekujem mnogo vise od toga kakvu reputaciju trenutno ima njegovo kosarkasko ime. On inace po nacinu na koji postize koseve podseca na Nworu jer ima slicne gabarite, ostaje da se vidi sta mu je sa tim sutem spolja koji je u Megi bio solidan ali je u SAD bio grozan.

Đurišić kao mladi srpski talasnik dolazi u prvi tim umesto Dede, Nworu sigurno neće ugroziti ako nam ostane.