Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ako smo davali Guduri 3m, onda je Nwora za 2m premija ... a para i da imamo, odakle nam.

• Replies 18.4k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

37 minutes ago, Valk said:

Smetalo bi mi, priznajem.

Naravno, to se neće ni desiti tako da nemamo potrebe da razmatramo komšijskog malog.

I CMM je nekad bio komšijski mali fantom

Umoran sam od navijanja za Guduru

14 minutes ago, kurjak said:

Ako smo davali Guduri 3m, onda je Nwora za 2m premija ... a para i da imamo, odakle nam.

Nismo davali Guduri 3 miliona, nemojte da prenosite "zeljkopantic" price na forum.

1 minute ago, harper lee said:

Nismo davali Guduri 3 miliona, nemojte da prenosite "zeljkopantic" price na forum.

Koliko smo nudili?

14 minutes ago, ubibobi said:

Taj stint u komšiluku se ne važi.

What happens in corona stays in corona 🔒

Lovili ste i vi sa ove strane tarabe, i kapitenske trake davali. Ni to mi se ne sviđa ali vaša stvar.

23 minutes ago, uini said:

koji su to igrači ali da postoji logika da dođu a ne da je logika, prima 2 miliona u armaniju, barci, došao bi za 2 miliona u zvezdu.

vidim da se sada diljem interneta broje krvna zrnca nworinih mana, koje nesumnjivo ima, kao i CMM ili butler, čija je igra jako lepa za oko i sveže clutchuje (kao što je npr clutchovao i nwora, verovatno i više puta u sezoni od butlera).

takođe važno čini mi se za podsetiti, mi igramo sa novcem građana srbije, kao i partizan, pa mi je nekakko nebitno da razmišljamo da li smo xy igrača preplatili.

mi bacimo grahama i njegov ugovor, jer jago ima fascinantan qrac, šta tu dalje da se priča,

Francisko, Obst, Blejkni, Robinson, Roden, Montero, Luvavu-Kabaro, Bruks, Edvards, Dzimi Klark, Bejkon... svi oni igraju za 2 miliona ili manje. Ima ih jos ali nisam uzimao u obzir igrace koje njihovi timovi sigurno nece pustiti ili oni sami nece da idu. Koliko god da ona dvojica psihopata iz Panatanaikosa i Tel Aviva preplacuju igrace, 2 miliona po sezoni je jos uvek preozbiljna cifra za igraca u Evropi. Nemam nista protiv da Nwora ostane, naprotiv, samo kazem da igrac sa slicnim ucinkom moze da se nadje za te pare.

S ovim ostalim se manje-vise slazem, previse para nam curi na igrace koji uglavnom i ne igraju a kad igraju shvatis da je bolje da ne igraju. S tim sto je novac, zapravo usteda, verovatno jedan od najbitnijih razloga rastanka sa Grejemom koji klub vesto krije da navijaci ne bi zapalili halu sa sve Jagom u njoj. Da smo izabrali Grejema placali bismo obojicu jer Jago nema gde i ne pada mu na pamet da uradi ono sto je Grejem uradio, da trazi plate samo za onaj period dok je bio u klubu i ode negde da igra. To je 900 hiljada doloresa zbog kojih Jago bolje razume kosarku, ima veca muda i sta je sve Obradovic vec nadrobio od izgovora.

15 minutes ago, Valk said:

Taj stint u komšiluku se ne važi.

What happens in corona stays in corona 🔒

Lovili ste i vi sa ove strane tarabe, i kapitenske trake davali. Ni to mi se ne sviđa ali vaša stvar.

Ma opušteno, poenta je i bila da to nije ništa neuobičajeno )

Tek će cene da podivljaju kad se zakotrlja NBA Evropa, tržište je i bez toga osiromašeno.

40 minutes ago, ubibobi said:

Da ali su se razisli u mrznji pa je to jos bolje nego da nije bio tamo.

1 minute ago, kurjak said:

Tek će cene da podivljaju kad se zakotrlja NBA Evropa, tržište je i bez toga osiromašeno.

Bice evroliga cetvrto takmicenje nakon NBA, NBA europe i G league 😂😂😂

2 minutes ago, harper lee said:

Francisko, Obst, Blejkni, Robinson, Roden, Montero, Luvavu-Kabaro, Bruks, Edvards, Dzimi Klark, Bejkon... svi oni igraju za 2 miliona ili manje. Ima ih jos ali nisam uzimao u obzir igrace koje njihovi timovi sigurno nece pustiti ili oni sami nece da idu.

na stranu to što ni obst nije realan, mislio sam da ćeš navesti igrače koji odgovaraju nworinoj poziciji & stilu/skilu

ne znam ko je džimi klark, jer ne pratim dovoljno evroligu ali francisko, obst, edvards i luvavu su, svako nasvoj način, odlični igrači za evropske prilike, samo nisu taj profil igrača.

recimo bacon, moj i radonjih omiljeni igrač je blizu kriterijumu ali ne mogu da opišem koliko mi je nwora bolji igrač

teško se nalaze ti likovi koji su krakati a pokretljivi i ipak solidni sa loptom. najvažnije je što je famozni "triple-threat", otprilike jedini igrač u zvezdi i jedan od retkih u evropi, koji može da uzme loptu u ruke i proba da postigne koš onako kako mu se čini najpogodnije, da li šutom za tri, igrom leđima, ulaskom pod obruč, midrange, turnaround J i tako redom

verovatno je da nije bolji igrač od butlera ali je jedan od retkih koji to mogu

Edited by uini

1 minute ago, JPM said:

Da ali su se razisli u mrznji pa je to jos bolje nego da nije bio tamo.

I to, videti pod Lesor.

@ubibobi ne kažem da je nikad viđeno ali u Beogradu i Atini je ipak još uvek prilično nepopularan potez.

Mislim, ide se tu u ekstreme, tipa onih degenerika koji su najgore stvari pisali po mrežama o fuckin' Radanovu jer je potpisao za Partizan ne bi li nekako oživeo karijeru i igrao košarku uopšte. Njegova epizoda u KKCZ se mikroskopom gleda, plus je dečko grobar, koga briga za njega.

15 minutes ago, kurjak said:

Koliko smo nudili?

Manje od 2 miliona, ako se ne varam 1.7-1.8 miliona po sezoni. To mu je i bila realna cena, cak malo preko toga, ali je odigrao strasan F4, pojavio se Armani sa ponudom od 2.7 miliona po sezoni i otisao je tamo. Nudili smo Micicu grozne pare, Drcelic je cak hteo iz svog dzepa da ga plati, ali nije bilo teorije da ga platimo ni blizu onoga koliko mu je dao Janaj, niti bi bilo dobro za tim da dovedemo igraca koji bi imao toliko veci ugovor od svih ostalih. Petrusev nas je zavlacio, pregovarao je sa drugim klubovima nakon sto je imao dogovor sa nama i odjebali smo ga pa je otisao u Dubai za slicne pare.

Danas kad gledam ove "luka&kuzma" kurajbere kako kukaju sto se ne kupuju domaci igraci koji bi radije igrali kod nas za manje pare samo kad bismo ih mi hteli kad se vec ima para samo se nasmejem. Neki nece da dodju ni za vece pare jer im ne pada na pamet da im saraju po zidovima i ulazima kako su im zene i cerke kurve, da im 20.000 ljudi horski vredja porodicu i provocira ih po restoranima i na ulici, da ih njihovi rodjeni "navijaci" proklinju i zele im da im "rak pojede decu" ako odigraju lose neku utakmicu i slicno. Radije zabodu neku civilizaciju gde ih niko ne salece na ulici, zive normalnim zivotom i bave se iskljucivo kosarkom kao sav normalan svet, sto je stvar koju mogu ne samo da razumem nego da im skinem kapu. Neki ce za deset dolara vise da odu bilo gde jer je deset dolara vise deset dolara vise. Ljudima je to posao od kojeg zive i radice ga do neke 35-36 godine zivota, tako da im je veoma vazno da zarade sto je moguce vise dok igraju. To je takodje sasvim razumljivo.

@uini Harper piše o igračima sa sličnim scorerskim učinkom a ne na toj konkretnoj poziciji. Niko nikog ne čita jbt, svako piše svoje.