March 20Mar 20 20 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Znači Pao ima kompletnu centarsku liniju večeras, uključujući i Lesora?Aha!Latisevs, Lesor i Lotermozer sva trojica su spremni
March 20Mar 20 24 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Znači Pao ima kompletnu centarsku liniju večeras, uključujući i Lesora?Ako ti je promaklo, otkačili su Jurtsevena.
March 20Mar 20 32 minutes ago, MiddleClass said:Aha!Latisevs, Lesor i Lotermozer sva trojica su spremni Ovo nije za LOL reakciju, @uini , a večeras ćeš i sam videti zašto. Bićete svi potpuno šokirani sudijskim kriterijumom.
March 20Mar 20 ma jasno mi je kakav je kriterijum na pao/oly tekmama, bio mi je zabavan upis pa sam se nasmejao
March 20Mar 20 Ekipa koja izgubi kuci od Makabija i Bajerna zato sto je na pocetku igrala preko kurca pa nije uspela da se vrati kad je dogorelo nema sta da se zali na sudjenje. U poslednje vreme smo opljackani jedino u Pireju ali tamo pljackaju sve ekipe pa ni po tome nismo nista posebni.
March 20Mar 20 3 hours ago, Valk said:Ako ti je promaklo, otkačili su Jurtsevena.WTF?Pa on im je bio najstandardniji centar?
March 20Mar 20 21 minutes ago, Dankan Ajdaho said:WTF?Pa on im je bio najstandardniji centar?Pre bih rekao da je bio najzdraviji. Ataman je jedva cekao da mu vidi ledja, igrao je zato sto nije imao ko.
March 20Mar 20 Jurtseven je bas ostavio los utisak ove sezone. Nije se uklopio i naravno skartiran je cim su se drugi oporavili.
March 20Mar 20 5 minutes ago, MiddleClass said:Otkaceni Jurtseven u Golden Stejtu10 dana ugovor. Takve nude klincima koji igraju basket u parku.