Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

4 minutes ago, Gutterball said:

Onda najbolje da EL uzmemo sad, a posle ćemo da razigravamo Đurišića za OI...

3000 za gospodina!

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

• Popular Post
58 minutes ago, Ratamahatta said:

Srbiju nisam biro, Zvezdu jesam

Za Olimpijakose postoji sledeca sezona, Zvezda visi o koncu otkad postoji

ja ni zvezdu nisam birao; bio mali, dosao ujka i urla sa vrata, "jel znas ko je najjaci?!?"

On 17. 3. 2026. at 19:07, uini said:

mi bacimo grahama i njegov ugovor, jer jago ima fascinantan qrac, šta tu dalje da se priča,

rolflololziga

Placem....

Jel igra negde Graham?

U nekoj G, Q, X, Z ligi?

Harem globtrotersima ako postoje?

nisam procitao da je potpisao negde

pri cemu ne znamo ni da li su tacne te price, da je trazio da mu se isplati lova do januara, posto obicno ne primas dve plate

11 hours ago, Valk said:

Sa malom razlikom što mi možemo da platimo toliko 2-3 igrača a Oly 10.

Možemo koliko hoćeš. Sve to ide iz naših novčanika.

5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Možemo koliko hoćeš. Sve to ide iz naših novčanika.

Ne mozemo, ni mi ni Partizan. Stvarno biste mogli da prestanete da pisete neproverene gluposti i bajke sa drustvenih mreza o beskonacno dubokom drzavnom (to jest, "nasem") dzepu iz kojeg se sliva onoliko miliona koliko nam treba. Dobar komad naseg budzeta dolazi od drzave i firmi povezanih sa vlascu ali nisu te pare beskonacne kao sto mislite, niti se daju olako da klub moze da ih trosi kako mu padne na pamet.

10 hours ago, uini said:

nisam procitao da je potpisao negde

pri cemu ne znamo ni da li su tacne te price, da je trazio da mu se isplati lova do januara, posto obicno ne primas dve plate

Koliko je plata primio i koliko one iznose meni je potpuno nebitno.

Ovde se kukalo kao da smo raskinuli ugovor sa Grejemom u prajmu iz 2019, a ne sa igračem koji je 3 godine u slobodnom padu i kojem posle 40+ miliona u NBA više nije do cimanja sa raznim ćelafutama.

kukalo se zato sto ce graham i 5 godina od prestanka bavljenja kosarkom biti bolji igrac od yaga

obradovic je ocigledno vrlo deprimiran oko broja igraca koje treba da involvira i znao je verovatno okvirno kada se vraca carter, pa je resio da uradi tu mentalnu gimnastiku feat oda yagovom qrcu, koji, eto ga, susi se.

ali nije to bila temy u postu, vec cinjenica da zvezda i partizan trose tudje pare (uvek bilo, sada je na maksimumu), pa nije bitno da li si nekoga platio vise ili manje i tako dalje

5 hours ago, sigurnost said:

Koliko je plata primio i koliko one iznose meni je potpuno nebitno.

Ovde se kukalo kao da smo raskinuli ugovor sa Grejemom u prajmu iz 2019, a ne sa igračem koji je 3 godine u slobodnom padu i kojem posle 40+ miliona u NBA više nije do cimanja sa raznim ćelafutama.

Kukalo se zato sto samo raskinuli ugovor sa igracem koji je mogao da pomogne da bismo ga zamenili... nicim. Ja sam i tada pisao da smo se odlucivali izmedju Grejema i nicega a ne izmedju Grejema i Jaga, sto se poturalo kao narativ, bilo je potrebno samo par utakmica da se pokaze ono sto je bilo jasno svima koji su vec gledali Jaga u Zvezdinom dresu. Sada se to pokusava ispeglati preuranjenim vracanjem Kartera u tim ali steta je vec ucinjana sve i da on proigra vec u petak. Mi smo jos uvek u relativno dobroj poziciji jer je tim zaista mocan i sa jednim plejem ali je pitanje da li bismo izgubili od Makabija i Bajerna da smo imali jos jednog igraca u rosteru koji je pretnja kad Kodi, Batler i Nwora stanu. Mi smo vec videli protiv najjaceg tima u ligi sta Grejem moze ako budemo imali strpljenja da ga sacekamo, nismo imali strpljenja i to je to, samo ne treba bezati od toga da smo napravili gresku koja ce nas vrlo verovatno kostati na kraju sezone.

Mi smo sa 20+ miliona budžetom došli u situaciju da moramo da se molimo za Kodija pred svaku utakmicu.

Yago je u svojoj prvoj sezoni eksplodirao prvo jer ga nisu ozbiljno shvatali a onda i zato što ga je išao šut.

On fizički nije kadar da igra Evroligu. Ali mi je fascinantno da i Miljenović ne dobija šansu iako je daleko čvršći igrač, odnosno barem bi mogao da igra agresivnu odbranu.

Jago je bio dobar u prvoj sezoni jer smo igrali na dosta nižem nivou i gde je imao loptu dosta u rukama pa je nešto mogao da uradi. Sada kada su ga svi prerasli (pun intended) on više nema šta da traži tu.

2 minutes ago, salerokada said:

Jago je bio dobar u prvoj sezoni jer smo igrali na dosta nižem nivou i gde je imao loptu dosta u rukama pa je nešto mogao da uradi. Sada kada su ga svi prerasli (pun intended) on više nema šta da traži tu.

Jago ni u toj sezoni nije bio planiran za vise od drugog pleja iza Sabaza i da deli minute sa Teom. Pa je zbog odlaska Sabaza i nemogicnosti da Teo cepa 25 minuta iskocio u prvi plan...

Bez Izundua u Atini.

Small ball 35 minuta fantom

Izundu lakše istegnuće mišića, otputovao je Rivero.

Dakle borba dredova u reketu.