March 17Mar 17 3 minutes ago, Valk said:I to, videti pod Lesor.Bas to. S tim sto je uzrok mrznje kod Lesora navijači, a kod Kodija uprava.Plus je Lesor pajser pa se emocija vidi, Kodi je neki introvert.
March 17Mar 17 1 minute ago, Valk said:@uini Harper piše o igračima sa sličnim scorerskim učinkom a ne na toj konkretnoj poziciji. Niko nikog ne čita jbt, svako piše svoje.samo kažem da je nebitno koliko poena postižeš, već kako ih postižeš, tj koji ti je arsenal na raspolaganju, jer takvi igrači donose potencijalnu pobedu u plejofu kada su svi crkli i svaka opcija zatvorena. edwards i francisko su neke cca mike james iteracije, bliži butleru po ulozi i skorerskim kapacitetima, obst je surovi prangijato za tri a luwawu neka verzija kalinarija.u tom smislu i pišem da je nwora retka biljka, nema previše takvih igrača na evropskom tržištu. zapravo ih ne znam Edited March 17Mar 17 by uini
March 17Mar 17 5 minutes ago, Valk said:@uini Harper piše o igračima sa sličnim scorerskim učinkom a ne na toj konkretnoj poziciji. Niko nikog ne čita jbt, svako piše svoje.
March 17Mar 17 ma jasno mi je šta je čovek pisao, ne pričam ni ja o poziciji več o dijapazonu mogućih načina da se ugrozi protivnički koš
March 17Mar 17 7 minutes ago, JPM said:Bas to. S tim sto je uzrok mrznje kod Lesora navijači, a kod Kodija uprava.Plus je Lesor pajser pa se emocija vidi, Kodi je neki introvert.Probajte sa Džabarijem, taj nas mrzi iz dna duše
March 17Mar 17 U EL nema konstantnih igraca, pogotovo ne bekova. Zato i jesu u EL. Ko konstantno moze da puni, taj je preko bareKaludjerovic je klasa iznad prvog sledeceg, a to je do sada bio zdravi LarkinNvora i Balter imaju mnogo mleka za popiti dotle Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 4 minutes ago, uini said:na stranu to što ni obst nije realan, mislio sam da ćeš navesti igrače koji odgovaraju nworinoj poziciji & stilu/skilune znam ko je džimi klark, jer ne pratim dovoljno evroligu ali francisko, obst, edvards i luvavu su, svako nasvoj način, odlični igrači za evropske prilike, samo nisu taj profil igrača.recimo bacon, moj i radonjih omiljeni igrač je blizu kriterijumu ali ne mogu da opišem koliko mi je nwora bolji igračteško se nalaze ti likovi koji su krakati a pokretljivi i ipak solidni sa loptom. najvažnije je što je famozni "triple-threat", otprilike jedini igrač u zvezdi i jedan od retkih u evropi, koji može da uzme loptu u ruke i proba da postigne koš onako kako mu se čini najpogodnije, da li šutom za tri, igrom leđima, ulaskom pod obruč, midrange, turnaround J i tako redomverovatno je da nije bolji igrač od butlera ali je jedan od retkih koji to moguNaveo sam igrace koji bi nam doneli ono sto nam Nwora donosi, u obimu u kojem on donosi, na pozicijama na kojima on igra, naravno da je svaki od tih igraca specifican na svoj nacin. Ponovicu, nisam ja bez razloga napisao kad je dolazio i kad su se svi hvatali za glavu da cemo biti iznenadjeni koliko je dobar i da ce verovatno biti najvece pojacanje (Batler je dosao kasnije tokom sezone), meni je Nwora i u Efesu izgledao kao Rols-Rojs koji se iz nekog razloga vozi u prvoj brzini. Ko zna, ako pristane na taj novi ugovor mozda se jos vise posveti saigracima i pocne u vecem kontinuitetu da doprinosi na razne nacine, za sta itekako ima kapacitet. On je bas pao u suterskoj formi u poslednje vreme ali protiv Fenera je na kraju pronasao nacin da bude koristan za ekipu i kad ga nece sut, steta je samo sto nema mentalitet da to radi cesce jer se unervozi kad ga ne ide i udje u periode kad siluje kao nezdrav.Batler je mnogo drugaciji igrac bas po tom pitanju. On nije imao nista bolji suterski ucinak od Nwore protiv Fenera ali je ostao utisak posle utakmice kao da je razbio dok nas je Nwora kanalio. Razlika je, pored vizuelnog utiska, u sest asistencija koje je Batler skupio maltene neprimetno. Jednostavno, on kad ima loptu vidi teren a Nwora vidi samo kos a to nije mala razlika.
March 17Mar 17 3 minutes ago, ubibobi said:Probajte sa Džabarijem, taj nas mrzi iz dna duše Ma ja nesto mislim da je njega bas briga.Bukvalno je leechovao pare kod vas.
March 17Mar 17 Ovoj ekipi treba samo kontinuitet, produžiti sve što se može ... par promena u vr' glave.
March 17Mar 17 5 minutes ago, harper lee said:Razlika je, pored vizuelnog utiska, u sest asistencija koje je Batler skupio maltene neprimetno. Jednostavno, on kad ima loptu vidi teren a Nwora vidi samo kos a to nije mala razlika.pregled igre je definitivno neuporedivo bolji kod butlera a ipak je on nekakav kombo, bek skorer koji ume situaciono da proigra, ide u rok službe na poziciji, svakako su na toj temi neuporedivi.opisao sam valjda jasno šta je nworin osnovni kvalitet, ta američka triple-threat kovanica to savršeno opisuje. kao što rekoh, ne tvrdim ni da je bolji od butlera, niti od ovih koje si ti naveo, već da to što nwora može, ne može niko od navedenih, kada je tema raznovrsnost postizanja poena protiv raznoraznih varijanti odbrana.to je recimo u prajmu radio will clyburn, naravno na fantastičnom nivou i u kontinuitetu. teško je naići na takvog igrača.
March 17Mar 17 Batler je do minut pre kraja 3/4 imao 4 poena, onda je dao ulaz i naslonio onaj faul koš u tom poslednjem minutu, popeo nas na +5 i izašao za početak 4/4. Dok nije ušao 5 minuta pre kraja, udavili su nas defanzivno, za tih 5 minuta dali smo samo dva bacanja čini mi se oba Šemi dva puta po 1/2 i gubili smo 4. Svi poeni iz igre do kraja su dva njegova izmišljanja iz izolacije i dva zicera koje je namestio prvo Nvori, pa Čimi i na kraju prikucavanje Nvore na njegov promašaj. Tih 10 poena ni ne zvuči spektakularno, ali došli su u periodu utakmice u kome su ostala devetorica na parketu vodila bitku za životom da pogledaju koš, a frajer izrutinirao kao na treningu. Takvi koševi ubijaju u pojam i vrede duplo.Kad pričate o Džordanu, ne treba zaboraviti da je brutalan skakač. Skok nam je verovatno i najveći adut, dobrim delom i zbog toga što su Nvora i Kodi u tom segmentu najbolji u ligi svako na svojoj poziciji.
March 17Mar 17 7 minutes ago, kralj said:Batler je do minut pre kraja 3/4 imao 4 poena, onda je dao ulaz i naslonio onaj faul koš u tom poslednjem minutu, popeo nas na +5 i izašao za početak 4/4. Dok nije ušao 5 minuta pre kraja, udavili su nas defanzivno, za tih 5 minuta dali smo samo dva bacanja čini mi se oba Šemi dva puta po 1/2 i gubili smo 4. Svi poeni iz igre do kraja su dva njegova izmišljanja iz izolacije i dva zicera koje je namestio prvo Nvori, pa Čimi i na kraju prikucavanje Nvore na njegov promašaj. Tih 10 poena ni ne zvuči spektakularno, ali došli su u periodu utakmice u kome su ostala devetorica na parketu vodila bitku za životom da pogledaju koš, a frajer izrutinirao kao na treningu. Takvi koševi ubijaju u pojam i vrede duplo.Kad pričate o Džordanu, ne treba zaboraviti da je brutalan skakač. Skok nam je verovatno i najveći adut, dobrim delom i zbog toga što su Nvora i Kodi u tom segmentu najbolji u ligi svako na svojoj poziciji.Treba takodje napomenuti da Batler najvise kosta od svih nasih igraca, ne uzima se Olimpijakosu igrac za kojeg su zainteresovani tek tako.
March 18Mar 18 Jako teško će biti zadržati Izundua jer centri u EL postaju nepostojeća kategorija.Ako u tome hspemo trebaće nam još jedan centar. Odakle ga iskopali boga pitaj.
March 18Mar 18 Ako napravimo neki veći uspeh, tipa F4 ili makar tesna eliminacija u PO, možda dosta igrača i odluči da ostane. Ipak mi deluje da imamo dobru atmosferu u ekipi, tribine da ne pominjem. I ako se pojača malo kinta, što ne bi ostali. Ko tom Nwori garantuje da će u nekom Realu proći bolje nego u Efesu. Dok je u Zvezdi jedan od 3 glavna igrača. Izuzimam NBA, mada tamo je već video da ne može. Ako ne mogu NHD i Vezenkov, ne može ni on...Po meni, treba sve uraditi da se zadrže Kodi, Batler, Moneke, Bolomboj i Izundu. Nwora takođe, ali za njim ne bih plakao ako ode. I oko njih graditi tim. Karter je takođe skroz OK i zaslužio je drugu šansu, nadam se da će zdravlje da ga posluži... Edited March 18Mar 18 by Michael Krueger