March 18Mar 18 8 minutes ago, MiddleClass said:Cek, stvarno ima zaludnih koji misle da mozemo potpisati boljeg pleja od Kodija? On je must potpis.Nije, zato sto se ne pitamo samo mi. Mozda covek bude hteo da ode dalje posto mu istice ugovor i posle ovakve sezone poslednja mu je sansa da potpise neki basnoslovan ugovor, iako ni kod nas ne igra za kikiriki. Olimpijakos ce ga sigurno preplatiti jer je kao nacrtan igrac za njihov sistem, ne znam koliko ce nama biti u interesu da pokusavamo da izjednacimo njihovu ponudu. Pretpostavljam da ce u klubu pokusati da ga zadrze ali to nece biti lako.
March 18Mar 18 basnoslovan ugovor su zvezda i partizan. sam si juče pričao da smo dobili butlera u borbi sa olimpijakosom, svakako zbog uloge koja je projektovana ali lova ne zaostaje previše
March 18Mar 18 5 minutes ago, Valk said:Đurišić kao mladi srpski talasnik dolazi u prvi tim umesto Dede, Nworu sigurno neće ugroziti ako nam ostane.Naravno da nece, njih dvojica u ovom trenutku ne pripadaju istom nivou kosarke. Nwora vec ima ponudu od nas od 4 miliona za dve sezone.
March 18Mar 18 2 minutes ago, uini said:basnoslovan ugovor su zvezda i partizan. sam si juče pričao da smo dobili butlera u borbi sa olimpijakosom, svakako zbog uloge koja je projektovana ali lova ne zaostaje previšeSa malom razlikom što mi možemo da platimo toliko 2-3 igrača a Oly 10.
March 18Mar 18 1 minute ago, harper lee said:Nwora vec ima ponudu od nas od 4 miliona za dve sezone.to je neki minimum minimuma
March 18Mar 18 Just now, Valk said:Sa malom razlikom što mi možemo da platimo toliko 2-3 igrača a Oly 10.ovo je onaj željkov registar kako neki mogu da plate igrača 5x miliona a on samo 2x miliona. život je more. ali svakako smo vrhunski platežni do expoa**posle expoa će morati na sud i dobiće ali je hustle Edited March 18Mar 18 by uini
March 18Mar 18 1 minute ago, uini said:basnoslovan ugovor su zvezda i partizan. sam si juče pričao da smo dobili butlera u borbi sa olimpijakosom, svakako zbog uloge koja je projektovana ali lova ne zaostaje previšeOlimpijakos nije bio previse zainteresovan za Batlera da bi nabijao cenu, niko nije pouzdano znao kako ce se on snaci u Evropi i koliko ce mu biti potrebno da proigra. Uzmi ovo uslovno jer sam samo nacuo i ne znam pouzdano da li je istina ali Batler za sledecu sezonu izgleda ima ugovor na 2.7 miliona od nas, sto je u trenutku kad smo ga dovodili bio poprilican rizik. Ako Olimpijakos pljune nekih 2+ miliona za Kodija to je to, otici ce tamo. Verujem da svi ti igraci vrede toliko koliko se vrti po medijima da vrede ako neko hoce da plati ali treba uzeti u obzir da oni kod nas igraju za toliko koliko igraju na budzet od preko 27 miliona i da svako dizanje cene za njih mora da vodi racuna o visini ugovora i drugih igraca koji su pod ugovorom i za sledecu sezonu. Mi moramo prvo da se otarasimo nekih bezveznih ugovora koji su nasledjeni od Covica ili da ih smanjujemo u dogovoru sa igracima da bismo uopste mogli da pokusavamo da "mecujemo" ponude za neke nase igrace a da nam buzet, koji je vec sada ogroman, ne ode jos vise u stratosferu.Dakle, sve je to lepo sa "daj Kodiju, Nwori, Izunduu koliko traze ili mogu da dobiju od drugih" ali nije narocito realno. Ako neki igrac dobije 2-3 puta veci ugovor od nekog drugog kluba nego sto ga ima kod nas moracemo dobro da vagamo za kojeg od njih cemo se boriti a kojeg cemo morati da pustimo i da trazimo alternativna resenja. Ja bih voleo da svi ovi igraci ostanu i da na ovaj roster samo ubodemo jos jednog top pleja ali cenim da ce i kod nas, kao i u svim drugim klubovima, biti dosta turbulencija. Neki bogati klubovi poput Efesa, Barselone i Milana spremaju ozbiljne rekonstrukcije i bice na trzistu za veliki broj igraca, to vazi i za Monako ako se u medjuvremenu srede finansijski, Zalgiris gubi dva najvaznija i najskuplja igraca pa ce i oni na trziste s ozbiljnim ponudama, verovatno ce i Real osvezavati tim. Krace receno, bice jagme za legit evroligaskim igracima a mi ih imamo u rosteru vise nego ikad.
March 18Mar 18 Esencijalno vazno za srpsku kosarku da ima dva kluba u Evroligi? Kako?Koliko srpskih igraca ima ulogu u ta dva kluba?Igraci u srpskom sportu treba da budu placeni u skladu sa srpskom ekonomijom. Sve ostalo je hleba i igara za narod da ne bi slucajno pomislio da je bedan.Razumeo bih da drzava daje subvencije za davanje srpskim igracima prilike da igraju na tom nivou. Tipa evo vam 20 miliona ali mora od toga da se plate pet Srbina i da imaju po minimum 15 minuta po utakmici.Ne postoji ineteres srpske kosarke da u Zvezdi i Partizanu igra po 10 stranaca. To je eventualno interes samih klubova.
March 18Mar 18 1 minute ago, JPM said:Igraci u srpskom sportu treba da budu placeni u skladu sa srpskom ekonomijom. dobrodošao u 1968, najkasnijenemoj da se sad frljamo nekim idealnim vizijama društva, znamo gde živimo i plate košarkaša su nebitno uvećane u odnosu na bilo šta u našem atarubilo plata ili cena. živimo neki sns fear and loathing, šta se sad pravimo da smo u danskoj