March 13Mar 13 E sad aj da vidimo je l' imamo domaci teren, koliko ce nam bacanja dati posle bonusa od 8 minuta
March 13Mar 13 11 minutes ago, Valk said:Kakav eufemizam nakon ovog tacklea Silve.GovnaDa, mada sam mislio generalno, ovo je plejof intenzitet...
March 13Mar 13 Bolomboj je opizdio kao loptu za plazu Kakvi su ovo napadi jebo vas tata, u bonusu su dva minuta vi ni sut niste kreirali
March 13Mar 13 U tri i po minuta:3-0 u faulovima, svirali 3 sekunde, nisu svirali bacanja Nwori, nijedan normalan sut iz 4 ili 5 poseda, i sad su i poveliZa to vreme se Bolomboj ubi da pokrpi sve i napred i nazad dok ostali jebu ale0-7Poklon okolnosti su bile, ali dzaba Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 2 minutes ago, Michael Krueger said:U bonusu su, a mi šutiramo trojke preko ruke... Onda nam kriv đavo a ne trener...Ma neee, nije do trenera. Jbni lik, ništa ne preduzima tri minuta
March 13Mar 13 Author kad ne das ništa na +5 iz pet napada, onda će neko ubaciti trojku preko ruke, drugi će ceo kos promasiti ali ce neko pokupiti to
March 13Mar 13 1 minute ago, Ros said:kad ne das ništa na +5 iz pet napada, onda će neko ubaciti trojku preko ruke, drugi će ceo kos promasiti ali ce neko pokupiti toU prvom pol je Saras zvao na +7 čini mi se to da zacementira prednost i smiri igrače. Ovaj naš na kraj pameti