February 15Feb 15 Trener Igokee grdi igrače na tajm autu "četiri napada za redom mi napadamo najboljeg odbrambenog igrača u ligi, blabla..."Sledeći napad - opet idu na Odželeja
February 15Feb 15 1 minute ago, MiddleClass said:Kodi, Nvora, Odzelej i BolombojEto, zavrsio sam ti to SasaGde ti Batler?
February 15Feb 15 3 minutes ago, MiddleClass said:Kodi, Nvora, Odzelej i BolombojIzundu bi bio idealan ali ako Bokiju trebaju utakmice da se još uhoda (mada mislim da je to nepotrebno) onda ok.Kodiju bih dala da optira hoće li ili ne, zaslužio je odmor. Može da ide u Niš sa ekipom da jede, i da skokne do kuće u Sofiju malo.Miško da uključi mašinu i utrapi nekome Plavšaru, sve me boli od njega.
February 15Feb 15 19 minutes ago, Valk said:Izundu bi bio idealan ali ako Bokiju trebaju utakmice da se još uhoda (mada mislim da je to nepotrebno) onda ok.Kodiju bih dala da optira hoće li ili ne, zaslužio je odmor. Može da ide u Niš sa ekipom da jede, i da skokne do kuće u Sofiju malo.Miško da uključi mašinu i utrapi nekome Plavšaru, sve me boli od njega.Jedino u Sigal iz Prištine.
February 15Feb 15 1 hour ago, sigurnost said:Jedino u Sigal iz Prištine.Leotar iz Trebinja, taman mu žena odande.
February 16Feb 16 Jbg, bekovski trio je zakucan. Posle izvedbe Plavsica sinoc, bilo je samo pitanje Izundu ili Bolomboj
February 16Feb 16 Kuzma rekao Jago, Batler, Čima i Moti.Kaže demoliraće Čima kuću ako uzmemo bez njega u timu.
February 16Feb 16 17 minutes ago, ducca said:Wtf, nijedan od Chima-Semi dvojca Nvora i Kalina će uzimati minute na 4.