February 14Feb 14 Ajde da malo kraduckaju što bi rekao Velja Ilić. Ali nas su i Pireju baš fino pokrali. Komšije sinoć imale 3 bacanja za celu utakmicu protiv Reala.. Baš ga preteraše
February 14Feb 14 Just now, kralj said:Ma provocira čovek, imamo svako pravo da ne nasednemo.Ma naravno, ali ako imam vremena uvek gledam da odgovorim i na provokacije, bez emotivnog investiranja. Neko i popije tu priču, a nikako nije dobro ako se prenese na ostale segmente života."Jbg imao je pištolj a zna X.Y osobu zbog koje neće najebati, šta si očekivao". To je to. I onda kad razmisliš dobiješ novu dimenziju nekih pisanja i relativizacija na politici, društvu, sportu... Edited February 14Feb 14 by Milošica
February 14Feb 14 Nisu nikakve relativizacije. U Euroligi postoje klubovi prvog i drugog reda. Blizanci su klubovi drugog reda. Kad su ulazili u Euroligu znali su to dobro.Zamislite sudiju iz Eurolige… lijep posao. Da li će ga obavljati zavisi od menadžmenta lige. A menadžment zavisi od klubova vlasnika. Nagradno pitanje glasi: “Za koga će sudija da navlači”.Dovoljno ne u tijesnoj utalmici da u 90% 50:50 odluke donese u korist kluba vlasnika lige.Zato su LŠ i fudbalska takmičenja znatno više fer, jer ih organizije UEFA gdje uticaj imaju države članice.Pa se cinculira između više interesnih grupa.Jbg… u startu znaš da si primljen “na odredjeno” I plaćaš učešće. Ulaskom je stavljen do znanja status u odnosu na vlasnike.
February 14Feb 14 1 hour ago, Venom said:To k'o Budućnost kad igra protiv ZvezdeDomaćinsko suđenje u ABA ligu nije neuobičajnu. U Euroligu vas pokradoše i kao domaćine. Koliko god treba da pobijedi klub vlasnik, kao Partizanu sinoć tri slobodna za utakmicu. Tako nešto u ABA nikome nisu radili. Posebno ne domaćinu.No, kad volite i kad vam ne smeta, onda ništa... Sam ću se ispratiti.
February 14Feb 14 To ti je tzv. "pecking order". Legende Evrolige > Zvezda > Budućnost. Budućnosti onda ostaje neki Gorštak iz Nizobrda. Nije dobro, ali tako je s ljudima, uvek se gleda ko koga jaše.
February 14Feb 14 Popular Post 2 hours ago, milfisland said:Zamislite sudiju iz Eurolige… lijep posao. Da li će ga obavljati zavisi od menadžmenta lige. A menadžment zavisi od klubova vlasnika. Nagradno pitanje glasi: “Za koga će sudija da navlači”.Brate Milf...nikad od tebe pravi Crnogorac.Moj vlažni san je da KK Lovćen uđe u Euroligu i sudije pokušaju da sude kako sude. Istraga poturica bila bi Vudstok.Da, kad glavu razdrobiš tijelu,u mučenju izdišu členovi!
February 14Feb 14 49 minutes ago, Venom said:To ti je tzv. "pecking order".Tzv lanac ishrane.Nije normalno smatrati logičnim i prihvatljivim da ako te negde prime u društvo, treba da ćutiš i trpiš da ti lupaju čvoke.Inicijacije su odraz primitivizma, a ovo čak nije ni inicijacija - blizanci nisu pali s Marsa u EL već su godinama manje-više prisutni, što u EL što u EC. Pri tom, maksimalno se koristi Evroliga punim Arenama i spektaklima na tribinama, marketing im ne radi na pogon fiskulturne sale Gaston Medecin u Monaku. Mere decibele cigana i grobara, pa šteta što se ne sruši neki rekord sa FUCK YOU, EUROLEAGUE!Al' kad volemo, jebem nas mazohistične.
February 14Feb 14 Delovalo mi je da će biti blokada kola, ali onda sam video Horton-Takerovo hoblovanje Nana.
February 14Feb 14 Pa nije to baš zahtevno kao patosiranje centra od (gugla visinu Nikole Milutinova) 213 cm.Jedino što je rampa Nanu moar satisfying 🫠
February 14Feb 14 Znaš mene, samo objektivno Da sam maliciozna ko što nisam, rekla bih da su obojica u tom duelu naši.
February 14Feb 14 4 hours ago, ivan9999 said: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">uGpGzh.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>902.7 kB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>Kako si ubacio video, kao atačment, ili...?