February 13Feb 13 20 minutes ago, sigurnost said:Ili da smo uhvatili loptu posle 2 promašena Mekisikova bacanja, a ne primili trojku posle njihovog ofanzivnog skokaNevezano za tvoj post, ovaj segment komentarisanja posle svake utakmice me verovatno najvise nervira od svega. Da smo uhvatili onu loptu, da smo ubacili ovaj sut, da je igrac X imao veci procenat, bla, bla,... Takvih situacija ima na desetine na svakoj utakmici i prave ih igraci oba tima. Ta lopta je bila na 4 minuta do kraja na 4 razlike za njih, gotovo potpuno nebitna stvar. Batler imao 1 od 7 protiv Olimpijakosove odbrane kojoj je svako prebijanje dozvoljeno dok je istovremeno cuvao Dorsija i to tako sto ga je strpao u dzep i iskljucio iz utakmice. Posto smo izgubili 6 razlike narativ je "eh, da je imao 3 od 7", da smo izgubili 7 ili 8 razlike bilo bi "eh, sto nije imao 4 od 7". Nije, imao je 1 od 7, na nekoj drugoj utakmici ce imati 5 od 7, kao i svaki drugi igrac na svetu u istoriji kosarke.Posebno mi ti komentari idu na kurac kad im je zadatak da aboliraju sudije. Jeste da je sudjenje bilo na nasu stetu ali da smo ubacili ona dva otvorena suta... Nikad nisam razumeo kakve veze to ima jedno sa drugim. Igraci pogadjaju i promasuju suteve, nijedan sut nije 100% da se ubaci, to je deo igre. Kad ti sudija ukrade loptu jer je hteo da ti ukrade loptu to nije deo igre.
February 13Feb 13 1 hour ago, kralj said:I pokojni Grejem, a i Batler nema razloga da ne budu solidni defanzivci u EL. Mene Batler iznenađuje sa povremenim zaturenim fokusom, nisam znao da od toga boluje. Ono što je problem su Nvorine defanzivne navike, njega povuče svaka kao na korzou.Napadački, Batler je go-to napadač, nema tu šta da se analizira, eventualno kako da mu se enerdži efikasnije rasporedi jer ga baš akaju na drugoj strani terena.Ja sam se prilicno obradovao kad sam video da je Grejem zapravo sasvim dobar defanzivac, u onoj seriji protiv Olimpijakosa kad smo ih prelomili odigrao je nekoliko odlicnih odbrana i ukrao jednu loptu Vokapu posle koje je dao trojku. Bojao sam se da kao igrac sa NBA reputacijom nece pipati odbranu i bas me je obradovalo sto je aktivan u tom delu, na pamet mi nije padalo da cemo ga izgubiti zbog Obradovicevog ludjenja sa Jagom i budalesanja poput "ja sam ga video kao dvojku, tacka".Batler je sam rekao da najvise moze da napreduje u odbrani, pogotovo timskoj, jer je u tom segmentu nedovoljno dobar. I realno napreduje, na pocetku je pravio neke bas kardinalne greske.
February 13Feb 13 51 minutes ago, Ratamahatta said:I CSKA zaboravljen, tamo se kralo lopatama za sneg, a ni Tel-Aviv, Vilerban i Minken nisu sjajna mesta za piknikCSKA je bio ubedljivo najgori ali kad su oni u pitanju za sudije treba imati razumevanja. Bolje dva boda za CSKA nego skakanje sa Velikog Kamenog mosta u decembru.
February 13Feb 13 1 hour ago, harper lee said:Bukvalno svaki igrac koji obuce ta dva odvratna dresa kao da istovremeno obuce svu odvratnost koja postoji u kosarci i pocne da se ponasa kao poslednji dripac.A kad ga skine unormali se.Džanana Musu nisam mogla da smislim u Realu, sad sad ga odgledala u podkastu kod Bugara - jako fin, pristojan, jaran pravi.Uvek možemo da probamo da vratimo Kampaca dok se skroz ne pokvari u Madridu...
February 13Feb 13 58 minutes ago, Valk said:A kad ga skine unormali se.Džanana Musu nisam mogla da smislim u Realu, sad sad ga odgledala u podkastu kod Bugara - jako fin, pristojan, jaran pravi.Uvek možemo da probamo da vratimo Kampaca dok se skroz ne pokvari u Madridu...Isti slucaj. Odusevio me s ovim nasim Leskovcanima, bas je OK lik.
February 13Feb 13 https://www.instagram.com/reel/DUspfXkCIkc/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
February 13Feb 13 3 hours ago, harper lee said:Ja sam se prilicno obradovao kad sam video da je Grejem zapravo sasvim dobar defanzivac, u onoj seriji protiv Olimpijakosa kad smo ih prelomili odigrao je nekoliko odlicnih odbrana i ukrao jednu loptu Vokapu posle koje je dao trojku. Bojao sam se da kao igrac sa NBA reputacijom nece pipati odbranu i bas me je obradovalo sto je aktivan u tom delu, na pamet mi nije padalo da cemo ga izgubiti zbog Obradovicevog ludjenja sa Jagom i budalesanja poput "ja sam ga video kao dvojku, tacka".Batler je sam rekao da najvise moze da napreduje u odbrani, pogotovo timskoj, jer je u tom segmentu nedovoljno dobar. I realno napreduje, na pocetku je pravio neke bas kardinalne greske.NBA bekovi su navikli da u širem spejsingu hvataju one tamo njihove Durasel zeke, njima je 1 na 1 odbrana pesma.Timska se nauči ako postoji volja, nije to neka mudrost. Batler se tu baš trudi. On je inače vrlo vešt kradljivac, brze su mu ruke i anticipira dobro, ali mi deluje da se toliko fokusira da ostane u rotacijama da loptu jedva i gleda.
February 14Feb 14 cenim da su nam glavni takmaci do kraja lige - hapoel, barca, zalgiris, monako Edited February 14Feb 14 by uini
February 14Feb 14 Pogledah malo po mrežama i solidno ste bili pokradeni.Nego momci, šta ste drugo očekivali? Pripustili su vas u društvo bogatuna i platili ste za isto. Najbolje još da pobjeđujete bogatune kad je njima frka. Ne ide to baš tako lagano.Vazda će da vas kradu, to je pravilo igre koju ste prihvatili i pomirite se sa tim.Oni su vlasnici lige&kafane, vi ste klub&gost koji plaća ulaz&učešće. I onda u kafanskoj tuči gost izbije vlasnika kafane, a obezbjeđenje nijemo posmatra. Ne ide to tako, rođaci... Edited February 14Feb 14 by milfisland
February 14Feb 14 Skoro na doom topiku ista ova priča sa mr. nešto i shanom...Koliko loše razmišljanje. Edited February 14Feb 14 by Milošica
February 14Feb 14 1 hour ago, ivan9999 said:U ovom mini krugu imamo najbolji skor(iako je tu Zalgiris)Ovo je da pošiziš, mi kad dobijamo padamo na tabeli, kad izgubimo penjemo se.
February 14Feb 14 Sa druge strane Dubai a i Milano su nam se baš primakli a i bolji su međusobno. Koštaće nas dosta Makabi svakako
February 14Feb 14 Košraće nas i Fener u gostima. Šašava je liga, nema mesta ridanju za prosutim mlekom.Mene užasno smara kad ljudi navijaju za ove iznad nas, a protiv navodnih puhača za vratom. Daj nateži neko treće mesto, meni bi potpuno svejedno bilo da li završimo u plejinu ili kao 11.
February 14Feb 14 53 minutes ago, Milošica said:Skoro na doom topiku ista ova priča sa mr. nešto i shanom...Koliko loše razmišljanje.jbg... ljutiš se na nebo što pada kiša. Ili na loše razmišljanje. Imaš vlasnike sa stalnim licencama i raju koja plaća da učestvuje.Pa niste baš jednaki. Vlasnici su malo jednakiji. Po svakom pitanju, pa i suđenju.Da je raja pametna i da ih odjebe i izdogovara se sa FIBA. Pa vas jedanaestoro mjerite murice i dodjeljuje nagrade za pobjednike takmičenja taman da se jedan igrač isplati.Na kraju, makar 50% + tijesnih utakmica bićete pokradeni. Ne piše baš u ugovoru o pristupanju, ali se podrazumijeva u uzanse. Edited February 14Feb 14 by milfisland