February 18Feb 18 jel ima neko iskustva iz prethodnih godina kad je kup u pitanju ili eventualno nekakav info za ovu godinu, da li ce biti moguce kupiti karte, uci na utakmice (cetvrtfinala)?posto kopmleta karata zapravo i nije bilo u ponudiide mi se u nis, ali ne bih bas da vozim 500 km tamo i nazad, ako se ne moze uciizvinjavam se sto pisem ovde, ali kapiram da ce pre neko videti nego na temi o kupu
February 18Feb 18 On 17. 2. 2026. at 9:30, Dankan Ajdaho said:Kad se igra prva?Veceras u 20h, sa Borcem iz CackaZvezdin roster za KupKodi Miler-Mekintajer, Uroš Plavšić, Stefan Miljenović, Aleksej Nedeljković, Džered Batler, Dejan Davidovac, Nikola Kalinić, Ognjen Dobrić, Ebuka Izundu, Sava Đurić, Lazar Stojković, Ognjen Simjanovski, Džordan Nvora, Ognjen Radošić. Edited February 18Feb 18 by Milosh76
February 18Feb 18 Djurišić otpušten iz Atlantebilo bi dobro da ga maznemo, jedino što ne znam dal smo već ispucali broj igrača za EL
February 18Feb 18 pa ni bi sad dobio kod Saše minute u završnici EL da je još toliki. ali mogao bi u KLS pa lagano, kad je već zakasnio za kup
February 18Feb 18 6 minutes ago, Garnirung said:Djurišić otpušten iz Atlantebilo bi dobro da ga maznemo, jedino što ne znam dal smo već ispucali broj igrača za ELNjega treba potpisati na duze, ove godine ionako ne bi mogao nicim da doprinese u Evroligi.
February 18Feb 18 1 minute ago, sigurnost said:Igra na bazi kurca.Zato ce ovo igrati do kraja, umesto da sa klupe gledaju klince kako razvlace poslednju cetvrtinu.
February 18Feb 18 Just now, kralj said:Jel Nvoru ovoliko boli kurac od početka?I njega i Batlera. Bojim se da je trebalo Bolomboja da povedemo u Nis.