Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

19 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Tkz sporcke novinare treba uvaljati u katran i perje.

A da vidiš kakav je tekst imao prošle sezone posle vaše pobede u Pireju D

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Srećom pamćenje mi je ponekad ko u zlatne ribice.

3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Srećom pamćenje mi je ponekad ko u zlatne ribice.

Afirmativan, da se razumemo. Nije ona glupost o "puštanju".

50 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Tkz sporcke novinare treba uvaljati u katran i perje.

Izasla je pljuvacina i za Cimu,samo sa drugog portala. Ne pamtim da je bilo takvih tekstova za nezalaganje u odbrani Petruseva,Nedovica, Davidovca... Mrzim srpske sportske "novinare"

Zli stranci.

JEbi ga, kad imas drzavu kakvu imas ne mogu ni sportski novinari da ti budu bolji.

Problemi kroz koje prolazi Edin (i ne samo on, koliko sam razumeo) koji su proizašli iz zauzimanja strana (iako je u piotanju vrlo normalan lični stav) vam govore da jedina meta kritika mogu da budu stranci jer tu malo kome staješ na žulj a hrnaiš ksenofobiju, oduvek vrlo cenjenu u Srba.

Standardna smatranja i budalaštine.

Fino plivaju ostali osim Edina, čast izuzecima.

Mislim "čast", morališem...

Ma bilo je baš mnogo grešaka, kad god bi prilazili sudije su se trudile da ih odvoje na bezbednu razliku.

Ovim ne opravdavam naše greške ali greški uvek ima, niko nikad nije odigrao savršenu partiju. Oly je takođe pravio greške. Razumem i domaćinsko suđenje ali ono sinoć nije bilo domaćinsko.

Recimo u prvom poluvremenu kada je Jago krenuo u kontru i fauliran cim je prešao polovinu, skoro da sam siguran da je držao loptu sa obe ruke i naravno simulirao šut na koš. Naravno da nije dobio 3 bacanja a mi nismo smeli potrošiti i drugi challenge u prvom poluvremenu. Naravno da je kasnije Vezenkov bez problema dobio 3 bacanja za sličan slučaj. Vezenkov > Jago je ok po imenu ali Jagov > Vezenkovog....

Takođe MekKisik je dobio 2 bacanja iako nismo bili u bonusu i nije šutirao ka košu već je dodavao loptu. Čak je i sudija kod faula pokazao rukom da je dodavao loptu ali su mu ipak dali 2 bacanja.

Kriterijum uopšte nije bio izjednačen i uopšte me ne čudi onoliki broj promašaja Batlera. Dobijao je batine celo veče. A svirana su samo 4 faula nad njim.

Edit:

Kad sam već u kancelariji Jago je sinoć imao previše minuta. CMM mora da igra bar 35 min kada su sa druge strane ekipe iz top10

Sinoć za 10 min na terenu mu je ofanzivni rejting bio 80 a defanzivni 153.3. Mala hodajuća katastrofa sa velikim....

Edited by ivan9999

Kakvu to srčanu manu ima Batler?

Vidim da neki po Tviteru pišu o tome unsure

Sad nadjoh da mu je sa 18 godina dijagnostikovana kardiomiopatija - neverovatno da čovek uopšte igra basket hail

Edited by steins

Mislim da generalno ne možemo da se žalimo na suđenje ove sezone, i čini mi se da imamo mnogo bolji status nego ranije kada su nas nemilice krali, al ono juče je bio baš težak lopovluk.

33 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Izasla je pljuvacina i za Cimu,samo sa drugog portala. Ne pamtim da je bilo takvih tekstova za nezalaganje u odbrani Petruseva,Nedovica, Davidovca... Mrzim srpske sportske "novinare"

Moneke vec neko vreme igra kao busan qrton i kako sezona odmice pada mi u ocima.

Batler je sinoc uzeo 15 suteva, imao jos 8 bacanja i 2 asistencije sto ce reci da lopta nije izbijala od njega kad je bio na terenu. Neki novinar to primetio, zakljucio da to nije nacin kao sto i nije, big deal.

19 minutes ago, samo_opusteno said:

Neki novinar to primetio, zakljucio da to nije nacin kao sto i nije, big deal.

problemčić u tom primetu je što butler igra isto tako kada igra dobro, samo što pogađa više.

i ne igra tako svojom odlukom, već prema ideji trenera.

tako da je big deal, jer su to tekstovi napisani zlonamerno, možda i po narudžbini.

inače, ono što je zaista bio uspeh veštitine i timskog efforta olimpijakosa - je što su nam skroz-naskroz isekli tranziciju.

ne sećam se dve kontre da smo napravili

Sto bi rekao Kari necu da vidim glavu dole! Verujem u ovaj tim za razliku od proslogodisnjeg.

Srceparajuce placipickovanje gosn Drcele, zaista mi je zao tog coveka