February 20Feb 20 1 hour ago, MiddleClass said:Ne igra se Batleru ni danas. Steta sto nije Odzeleja poveo, taj ne bira utakmice...šta fali, ne da biramo utakmice nego biramo četvrtine. jer smo tako u mogućnostijedna dobra 1/4 dovoljno za Spartak
February 20Feb 20 1 hour ago, Valk said:Dejan Davidovac više zvanično nije ni igrač za kup.Bukvalno bih ga sutra uvalila nekom slepom i kljastom.Dedu psujem celu sezonu, ali je danas bio dobar. Njegov ulazak na 5, budjenje Nvore i hustle Kaline i Miljena su prelomili mec i samleli Spartak
February 20Feb 20 Isuvise smo nervozni i rastimani u ove dve utakmice, kao da smo ocekivali da nam se svi sklone do finala a ekipa igra bez cetvorice veoma bitnih igraca. Batler je pogotovo neverovatno los na ove dve utakmice, vise je onih svojih konobarskih zicera promasio u poslednja tri dana nego ukupno od pocetka sezone.Plavsic. Ne postoji komentar za ono sto je on igrao veceras.
February 20Feb 20 38 minutes ago, Fanta said:Rutinski.Jordan na Kvoti 20 opet.Nwora treba da promeni broj na dresu u 22, mozda ce onda davati 33 poena po utakmici.
February 20Feb 20 2 hours ago, Arthur Kirkland said:Dedu psujem celu sezonu, ali je danas bio dobar. Njegov ulazak na 5, budjenje Nvore i hustle Kaline i Miljena su prelomili mec i samleli SpartakPosle se probudio, u prvom poluvremenu je bio nesnosan.Kalinić i Miljenović su odigrali ključnu ulogu, to je i sam Nwora izjavio posle meča.Nije previše ni bitno, na kraju krajeva, ne očekuje se od Davidovca ne znam šta, samo da ne igra defanzivu kao da je JA na terenu već krakati muškarac od 2 metra.Na kraju mu je +/- bio nešto wtf, kao da je Vezenkov lično.
February 21Feb 21 Dedu poslati h reprezentaciju veterana kod Mirka Milićević i Toze Zorkića.Jeste 30 godina mlađi, ali uklopio bi se.
February 21Feb 21 U pauzi između utakmica malo zanimljivosti: danas sam u mesari na pijaci video Filipa Čovića!Bratina, obe ruke pune kesa sa povrćem. Dodaje mu prodavačica meso: "Hoćete li moći".On jedva hvata kesu jer su mu pune ruke: "Moram". 😅 Edited February 21Feb 21 by salerokada